Tabata'ya talip çıktı!

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
523505_detay.jpg

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızına ülkesinden teklif geldi.
HTSPOR.COM / Erdem KELEŞ

Geçtiğimiz sezon 8 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeliyle alınan ancak bir türlü bekleneni veremeyen Rodrigo Tabata'ya ülkesinden teklif geldi. Daha önce yıllarca Brezilya'nın Santos ekibinde top koşturduktan sonra Türkiye'nin yolunu tutan Japonya asıllı futbolcu için Guarani kulübünün Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi. Brezilya temsilcisinin geçtiğmiz günlerde Tabata ile temasa geçtiği ve bu oyuncunun da direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istemesinden dolayı teklife prensipte 'evet' dediği belirtildi.

AVUKATI TAKİPTE

Bernd Schuster'in göreve gelmesi ve Delgado'nun iyileşmesiyle durumu daha da belirsiz hale gelen 29 yaşındaki futbolcu için Guarani'nin de Beşiktaş'a cazip bir teklif sunacağı kaydedildi. Ancak Santos'un Tabata'nın bonservisinin yarınısı hala elinde tuttuğunu belirtmesi ve konunun FIFA'ya gitmesinden ötürü bu transferde pürüz çıkabileceğini düşünen tarafların konuyu avukatlara incelettiği öğrenildi. Tabata'nın da detaylı inceleme yapması için avukatı Angelo Pimental'e tam yetki verdiği kaydedildi. Bu transferin Dünya Kupası'nın bitimine kadar netleşmesi bekleniyor.

Ne Kadar Talip Cıkarsa Cıksın ;

Bizim Onu Alırken Verdiğimiz Paraya Yakın Teklif Verecek Bi Takım Çıkmazz..

Çok Ucuza Gider..

Ahh koLpa basın ahhhhh.. Dünyanın en ıyı kanat oyuncuLarından birini yani Q7'yi aLdık sırf onu ört pas etmek ıcın tabata mevzusunu ortaya cıkarmaya çaLışıyorsunuz..YemezLer artık yemezLer.. ;)

Umarım doğrudur.Darısı Delgado'nun başına.

Salıverin Gitsin Hemen :)

Mert katılıyorum sana.. Q7'yi gündemden düşürmek için yapılan terbiyesizce planlanmış... neyse :) Bu yazının sonu kötüye gidiyo nokta koymak lazım.

MozoLe Miяach;5044230' Alıntı:
Ahh koLpa basın ahhhhh.. Dünyanın en ıyı kanat oyuncuLarından birini yani Q7'yi aLdık sırf onu ört pas etmek ıcın tabata mevzusunu ortaya cıkarmaya çaLışıyorsunuz..YemezLer artık yemezLer.. ;)

olay budur..ancak bu kadar isabetli bi yorum yapılırdı..sonuna kadar katılıyorum..

amaaa bir de şu var ki Tabata nereee Q7 nereee..=)

şu an için, Tabata'nın damdan düştüğü haberi bile beni ilgilendirmez..oralı bile olmam..=)

Q7'nin keyfini sürmekteyim..

Ulan bu Tabata olayında çok pis kazık yedik. ben halâ hazmedemedim

Geri