Tabata : "Kurtarıcı Değilim"

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
tabata857506.jpg

Tabata, tek başına kurtarıcı olarak gösterilmesinin yanlış olacağını söyledi.

Beşiktaşımızın yeni transferi Rodrigo Tabata, tek başına kurtarıcı olarak gösterilmesinin yanlış olacağını söyledi. Beşiktaş TV'ye röportaj veren Tabata, taraftarların transfer nedeniyle heyecanlandığının belirtilmesi üzerine, ''Tek başına kurtarıcı olarak gözükmem yanlış. Çünkü bir takım hep beraber kazanır, hep beraber kaybeder. Biz de burada hep beraber kazanacağız ve taraftarlarımızın istediği başarılara imza atacağız'' diye konuştu.

Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Tabata, transferinin kariyeri açısından çok önemli bir nokta olduğunu kaydetti.

Tabata, takım arkadaşlarını kendisini çok iyi karşıladığını anlatarak, şöyle dedi:

''Adaptasyonu çok kolay bir şekilde atlattım. Şimdi daha hızlı bir şekilde arkadaşlarımla kaynaşacağım. Takımdaki Brezilyalı oyuncular bana çok yardım ettiler. Buraya geldiğimde bana kulüpteki sistemin nasıl işlediğini, nerede ne yapmam gerektiğini çok iyi anlattılar. Ben de zaten şimdi bunlara alışmaya çalışıyorum. Tabii ki gün geçtikçe onların sayesinde daha çok şey öğreneceğim.''

''DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM''-

Beşiktaş'ta, Gaziantepspor'daki performansından daha iyisini yapmaya çalışacağını dile getiren Brezilyalı oyuncu, ''Brezilya'dayken zaten büyük bir takım için oynuyordum. Şimdi benim için bu yarışın tekrar başladığını biliyorum. En büyük amacım tekrar kendimi gösterip büyük bir takıma gitmekti. Bunu da başardım. Şimdi daha iyisini yapmak için uğraşacağım'' diye konuştu.

Tabata, kendisine güven duyan büyüklerine teşekkür ederken, ''Buraya geldim ve elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Antrenmanlara çıktığım zaman daha fazla efor sarf edeceğim, her şeyin daha fazlasını yapmaya çalışacağım. Hep beraber bu takımı daha iyi yerlere getirmek için uğraşacağız'' ifadesini kullandı.​

Kaynak

evet kesinLikLe hakLı
bekLentiLer çok fazLa ve takımın içinde buLunduğu sıkıntıLarın çözümü oLarak görüLmesi
hem futboLcunun performansını hem de aşırı bekLenti için de oLanLarı oLumsuz etkiLeyecektir
akıLLı adam hemen durumu sezip baştan söyLemiş

O Paraya.. ßu Futbolcu iLqiNc.

Evet çok pahalı geldi bize bu Tabata ama bu saatten sonra yapacak bişey yok. O da artık bi Kartal. onun da başımızın üstünde yeri var.

hayırlısı artık, inşallah faydalı olur ve verilen paraları sonuna kadar hak edip helal olsun dedirtir.

evet arkadaşlarıma katılıyorum formayı sırtına geçirdi mi sahip çıkmamız desteklememiz ve kapasitesini görüp bilerek verim beklemeliyiz.

Bu adam iş yapcak gibi bi his oluştu bende. Takıma bi şekilde katkı sağlar gol atar attırır ama ona verilen paraya riquelme shevchenko falan alınırdı. O kadar fazla para verilmese baştan çok konuşup büyük bir transfer yapcaz denilmese Tabata bu kadar polemik konusu olmazdı.Tabatanın iyi futbolu ile konuşturmasını bekliyor tüm Bjk liler.

Sadece Tabata'dan bişey beklemek kesinlikle yanlış.
Futbol takım oyunudur.
Umarım hep beraber büyük başarılara imza atacağız.

Beşiktaş'a geLen her adam zaten kurtarıcı değiLim diyor.. Kimse kendine güvenmezmi hiç =)

Geri