Taş atan çocukları islah etmenin yolu

mzahid53

New member
Reaction score
0
460055700.jpg

02 Ocak 2010 14:20

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki 40'a yakın ilde kayak merkezleri yapılacak. Ancak bu kez amaç spordan ziyade 'açılım'a başka bir boyut katmak. Taş atan çocukları topluma kazandırmak.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, proje kapsamındaki illerin başında Tunceli, Hakkari, Ağrı ve Van geliyor.

Yapılacak kayak merkezlerinde pistler, telesiyej, teleski, kayak evleri ve kafeteryalar yer alacak.

Bölgede incelemelerde bulunan spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, "Projeyi sportif açıdan olduğu kadar sosyal açıdan da önemsiyorum. Bölgeyi kış turizmi açısından, ekonomik, sosyal ve sportif açıdan canlandırmak istiyoruz" dedi.

Özak, kayak merkezleri yapılacak illerin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz Bölgesi'nde olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Ardahan, Van ve Ağrı'daki pist ve tesislerin yapımına başladı.

Hakkari'nin Sümbül Dağı ile Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılacak pistler için de ihaleye çıkıldı. Pistlerin Ocak 2011'e kadar tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak: cafesiyaset

daha yeni akılları başalarına geliyor bu iş tutarsa görüceksiniz kayak merkezine pkk saldırı düzenleyecek böylece pkk nın halkım deidği insanları ne kadar düşündüğünü görmüş olacaksınız...

Allah sana da akıl fikir versin kayak merkezleri güvenlik altındadır.:D Terörün olduğu yer değildir.

Umarım başarılı sonuçlar alınır pkk içinde tedbir alınmalı bu çiyanların ne yapacakları belli olmaz.Oraya gidenleri ve ailelerini hain bellerler geisi malumunuz...

terör olmadıgı yermi var Türkiyede..En güvenli dedigimiz yere Meclise girmiş adamlar sen orası güvenlik altında diyosun...:D

Meclise giren sana bomba mı yapdırıyor.Benim neyin güvenlik altına dediğimi anlamamışsın.

Meclise girenler onlara destek veriyor.

Meclise giren sana bomba mı yapdırıyor.Benim neyin güvenlik altına dediğimi anlamamışsın.

Meclise girenler onlara destek veriyor.

Benim dedigim meclise girmişte kayak merkezinemi giremez sanki askeri üsten bahsediyon alt tarafı kayak merkezi...
cocuklara bos vakit kalır zaten taş atmaya kayakta yaparlar tasta tarlar asıl cocukların ailelerini cezalandırmak lazım......

Benim dedigim meclise girmişte kayak merkezinemi giremez sanki askeri üsten bahsediyon alt tarafı kayak merkezi...
cocuklara bos vakit kalır zaten taş atmaya kayakta yaparlar tasta tarlar asıl cocukların ailelerini cezalandırmak lazım......

Ne güzel işte senin de istediğin ülkenin bölünmsi değil mi?

çocuların teröre bulaşılmaması için adımlr atılıyor.Siz hala muhalefet edecek yer arıyosunuz.Ya bırakın muhalifliği de bi kerede destek olun.

okul ,eğitim değilde kayak pisti b sistem futbol kullanılarak yıllardır uygulanıyor türkiye de şimdi sıra kayağageldi demekki. eğitimsiz kültürsüz bir sürü kayakçımız olur yakında. bol bol madalya alırız artık.

Ne güzel işte senin de istediğin ülkenin bölünmsi değil mi?

çocuların teröre bulaşılmaması için adımlr atılıyor.Siz hala muhalefet edecek yer arıyosunuz.Ya bırakın muhalifliği de bi kerede destek olun.

Lafı ne tarfından anladın acaba ülkeyi bölmekmiş benim isteğimm :D kendi istediklieirni bana söylemiş olmayasın sakın...benim yaptıgım yorumdan ülkeyi bölme anlamını cıkarman süper bişi affrin...

Buna Özrü kabahatinden büyük derler.

Açılım olmasa (ne olduğu konusunda hala fikrim yok)

Yada çocuklar taş atmasa, oralara çivi bile çakmıyacaklar

Sosyal tesislere bütün çocukların ihtiyacı var.

Şaşırdım kaldım Böyle bir süper çözüm.

bu saatten sonra bi halta yarıycağını sanmıyorum...

Ne güzel eğitim sorununu hallettiler de sıra geldi kayak merkezine...

Hatırlatırım 81 ilde üniversite.Doğuda birçok ilde üni yoktu.Ak partinin doğuda eğitime yaptığı icraatları araştırsan eğitim sorununu bitirmek için ne kadar çalıştıklarını anlarsın.

Kayak merkezlerini sadece çocukları ıslah etmek içinde görmeyin bu oradaki turizm açısından çok önemli bir icraat.Yani haber bu olabilir ama siz at gözlüğüyle baktığınız için olayın sadece bu yönüne değiniyorsunuz.

Ya sen şaka falansın galiba. Yani tmm anladık akplisinde fanatik olmana gerek yok. Yada kadrolu falanmısın? Mesaj başına akpden komisyon mu alıosun:w00t:

akp eğitim adına ne yaptı. Sistem yanlış ve yetersiz. Aynı zamanda paralı.

Bi insanı insan yapan en temel şeyler eğitim, sağlık, ve barınma-beslenmedir. Bunların hangibiri çözüldü bu ülkede? Eğer ben cebimde bu ülkenin bana verdiği ve bulundurmakla yükümlü olduğum kimliği taşıyorsam, vergi veriyorsam, o koltuklara oturan adamlarda, orada bana hizmet etmek için bulunduklarını anlaması gerekir.

İşte siz bu ince detayı göremiyorsunuz. Seçilen insanlar halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve korumak için ordadır... Haliyle 600 sene kula ümmet olmuş bi milet bunu 100 yıl geçsede anlamayabilir...

Ama sendeki bu her karşıt yoruma muhalefet etme sevdası, sanırım padişah aşkındandır...

Ya sen şaka falansın galiba. Yani tmm anladık akplisinde fanatik olmana gerek yok. Yada kadrolu falanmısın? Mesaj başına akpden komisyon mu alıosun:w00t:

akp eğitim adına ne yaptı. Sistem yanlış ve yetersiz. Aynı zamanda paralı.

Bi insanı insan yapan en temel şeyler eğitim, sağlık, ve barınma-beslenmedir. Bunların hangibiri çözüldü bu ülkede? Eğer ben cebimde bu ülkenin bana verdiği ve bulundurmakla yükümlü olduğum kimliği taşıyorsam, vergi veriyorsam, o koltuklara oturan adamlarda, orada bana hizmet etmek için bulunduklarını anlaması gerekir.

İşte siz bu ince detayı göremiyorsunuz. Seçilen insanlar halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve korumak için ordadır... Haliyle 600 sene kula ümmet olmuş bi milet bunu 100 yıl geçsede anlamayabilir...

Ama sendeki bu her karşıt yoruma muhalefet etme sevdası, sanırım padişah aşkındandır...

Ben mesaj başına cahilleri aydınlatıyorum.Cahilleri aydınlatmak için de komisyon almam.Ayrıca henüz bir lise öğrencisiyim.Kadro madro işi senin masalların.

Sistem bugüne kadar yanlış değildide bugün mü yanlış oldu?
Kardeşim bilmiyorsan ak partinin icraatlarını gir bak sayfasına..Ya da onlara inanamazsan gi yerinde gör doğuda yapılan hastaneleri okullarıgör .Sor ordaki vatandaşa bunlar ne zaman yapıldı kim yaptı.Bilmeden atıp tutma.

Ben mesaj başına cahilleri aydınlatıyorum.Cahilleri aydınlatmak için de komisyon almam.Ayrıca henüz bir lise öğrencisiyim.Kadro madro işi senin masalların.

Sistem bugüne kadar yanlış değildide bugün mü yanlış oldu?
Kardeşim bilmiyorsan ak partinin icraatlarını gir bak sayfasına..Ya da onlara inanamazsan gi yerinde gör doğuda yapılan hastaneleri okullarıgör .Sor ordaki vatandaşa bunlar ne zaman yapıldı kim yaptı.Bilmeden atıp tutma.

Cahillerimi aydınlatıyorsun...??? Neyle akp ampulüylemi? Bak o çok yakıo. Az yakan tasaruflular çıktı. Kübada bile bedava daıtıolar halk tasaruf yapsın diye:lol:

Neyse konumuza dönelim...

akpnin sitesine falan girmeye gerek yok. Görünen köy klavuz istemez. Ama o köyleri malesef siz göremiyorsunuz. Yanlız doğuda deil. Türkiyenin heryerinde. Git bak bakalım köy okullarının haline. İnsanlar okumak için sefalet içinde yollarda perişan oluyor. Yolda yol olsa. Bunun yanında fakirlik cabası. Ahırdan bozma okullar. Açılım mı al sana eğitim açılımı...

81 ilde üniymiş falanmış fiştanmış geç bunları geç. O üniversiteyi kazanmak için harcadığın emek, dersanelere döktüğün tonla para, üstüne pskolojik bunalım. Boşversene bunca şeyin üstüne okudunmu ne oluyor. Gelecek korkusu. Hayta atılmanın ilk adımı iş. Bulabilecekmisin? Ama sırtın sağlam tuzun kuruysa sorun yok tabi...

Bu sorunlar 50 yıldır çözülmemiş olabilir. Bundan önceki iktidarları suçlayıp sen görevini yapmıyorsan sende suçlusun. Öle çamur at kaç yok. Çözeceksin. Bu hükümetin işi.

Sen lisede böyle fanatiksen vardır bişiler. Kesin geleceğe yatırım. Gençlik kolları falanmı? eLaaaL...yakışır sana:lol:

Geri