Taşınabilir HDD diski biçimlendir sorunu?

D4rkALeX

New member
Reaction score
0
elimde 500 gb toshiba marka taşınabilir hdd var. bilgisayarıma win 7 kurdum en son hdd den programlarımı kullanıcaktım ki pc ye bağladığımda diski kullanabilmeniz için biçimlendirmeniz gerekli yazısı cıkıyor. Harddiskim 400 gb dolu ve biçimlendirmek istemiyorum bir çok yerde bu konuyu araştırdım ama hala net bir bilgi elde edemedim.

Bu konuda bilgisi olan varmı?

Sana lazım olan program bitmart restorer 2000. Forumda daha önce verdiğim link ölmüş. Arıyorum pc'mde ama bulamadım, sildim galiba. Sende bi göz at nete. Full sürüm bulman gerekiyor.

hdd yi biçimlendir diyorum başlatıyorum bu seferde biçimlendirme tamamlanamadı hatası veriyor cmd den formatlamaya calısıyorum ondada %0 da kalıyor suan hdd dosya sistemi RAW olarak geçiyor nası bi iş bu çözemedim bi türlü

Benim başıma da gelmişti böyle bişey.Yazılımsal olarak tüm olasılıkları denemiştim ama olmamıştı.Donanımsal bişey olabilir,virüs yemiş olabilir..Garantisi varsa yolla...
Linux ile içerisine bakabilirsin,live usb falan kur bak bence,tanımadığın dosyaları silersin içine girince.

denedim usta oda olmuyor sonra usb takılı halde xp cd ile biçimlendirmeye çalıstım biçimlendirdi ama xp yi tam olarak kurmadı hata verdi üstüne onu cıkarıp normal olarak win 7 kurdum pc ye şimdilik çalışıyor gibi ama içine birşey atamıyorum veri hatası alıyorum döngüsel veri hatası :S

Garantisi devam ediyor ise garantiye gönder. Eğer bittiyse Active Kill Disk ile HDD'ni fabrikadan çıktığı güne geri çevirebilirsin.

NOT : Bu işlem geri döndürülemez sonuçlara sebep olabilir. HDD'niz düzelip sorunsuz çalışadabilir. Bir daha çalışmamak üzere kapanadabilir. Lütfen yanınızda bilgisayardan yüksek seviyede anlayan biri ile bu işlemi yapınız.

Active Killdisk Google'de Ara

Arizaniz donanimsaldir. Yuksek voltajdan dolayi olusmus olabilir. Servise gonderip garanti dahilinde degisim disinda baska bir seceneginiz malesef yok.

Gecmis olsun.

Geri