TaŞinabİlİr hard dİsk

Kesinlikle almanı tavsiye ederim yarın bende almayı düşünüyorum

Bende öyle düşündüm :D son 155 ürün acele edicem yarın sabah yatırayım parayı :D saol

bahsettiğin HDD'den 3-4 ay önce aldım. Çok memnunum. Kesinlikle WD'den şaşma. 20 lira ucuza Seagate var ama kafa vuruyor,sesli çalışıyor, çok ısınıyor. WD mükemmel seçim... Şimdiden hayırlı olsun.

Gerçekten WD markası çok iyi bende kullanıyorum. Yalnız Vatan Bilgisayar ile alakalı bozulma durumunda servisinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Daha evvel Vatan Bilgisayar'dan aldığım bir cep telefonu tamiri için yaklaşık 3 ay beklemiştim. Telefonum servise 3 kez gitti hem de tamir olduğunu söyledikleri gün tekrar geri vererek. Bozulma ihtimalinde firmanın ilgisiz ve sorumsuz olduğunu söyleyebilirim. Sadece bilgilendirmek istedim.

Aynısını bende altım 2 ay önce kadar. gayet memnunum. arkadaslara katılıyorum wd iyidir.

Taşıyacaksan 2.5' lik disk kullanan birşeyler almanı tavsiye ederim veri güvenliğin açısından.

Bence almışken küçük bir şey, yani 2,5''' al.Ayrıca USB3.0 özelliğini de kullanabilirsin.
Şuan Vatan'da kampanya var.fiyatı 214 TL.

WD 2,5" 1TB My Passport Essential Siyah USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk

Arkadaşlar bana birde güzel bir laptop tavsiye eden varmi islemci i7 veya i5 olabilir? önerilerinizi bekliyorum.

Geri