T.c. Millî eğitim bakanlığı serbest kıyafet uygulaması anketi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ben Bir Öğrenci oLarak süpeR olacağını düşünüyorum Ama Halkımızda Zenginide Fakiri de Aynı okula gidebiliyor .. Fakirin Çoçuğu Zenginin Çocuğuna Bakarak İmrenebilir .. Çünkü Herkesin evladı iyi giyinemez .. Bence Bu Ekonomik Farktan doLayı BöyLe bir UyguLama YapıLamaz .. Ama Umarım serbest oLur

Öğrencileri serserilerden ayırmak zorlaşır okul etraflarında öğrenci olup olmadığı anlaşılmayan tiplerin sayısında artış olur....

Ben Bir Öğrenci oLarak süpeR olacağını düşünüyorum Ama Halkımızda Zenginide Fakiri de Aynı okula gidebiliyor .. Fakirin Çoçuğu Zenginin Çocuğuna Bakarak İmrenebilir .. Çünkü Herkesin evladı iyi giyinemez .. Bence Bu Ekonomik Farktan doLayı BöyLe bir UyguLama YapıLamaz .. Ama Umarım serbest oLur

Bence hayır.Durumu olmayanlar var biliyorum ama çağmızda özenti insanlar çok ben değilim desede kıskanma duyuları birçok insanda baskındır hele çocuklarda.
Bir polis polis gib bir asker jandarma tarzı üniforma giymeli.
İşi çorbaya götümek gerekmez.Öğrencise kesinlikle üniformayı giymeli hele bazıları var bu kanun olsada olmasada soytarı gibi giyiniyor sanki dingonun ahırı.Şimdi iyice önleri açılacak.
Bu sayydıkların uzar gider bu neyi etkiler biliyormusunuz öğretimi ve öğrenimi etkile ilk bakışta fark edilmez ama bilinçaltında değişimler zamanla gözlenecektir buda derslere yansıyacaktır.Zamanı gelir kavga olur böbürlenme taslanma gibi içsel duygular dışa vurulabilir...

Geri