T.A.T.U'nun Julia'sı müslüman oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Swat_TR

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Eurovision müzik yarışmasında 3.lük kazanan Rus pop grubu T.A.T.U'nun lezbiyenliğiyle ismi öne çıkan şarkcısı Julia Wolkowa islamiyeti seçti.

Rus medyasında çıkan haberlere göre ünlü bayan pop grubu TATU'nun üyesi Julia Wolkowa evlenerek islamiyeti seçtiğini açıklandı.

Hıristiyanlıkta aradığını bulamadiğini ve manevi çöküntü içine düştüğünü ifade eden Wolkowa "The Things she said". isimli şarkıları ile tanınmıştı.

Kaynak: dialog.di.ohost.de (Dialoghaber Tercüme ve Medya Takip Servisi)

Sonunda doğru yolu bulması ne kadar güzel birşey.

güncele taşındı ...

dogruluk payi varsa .... cok ama cok güzel bir haber .. tskler ..

michael jackson'un da bööle bi haberi çıkmıştı tv de....hatta hacı bile olmuş....

bunlar doğru mudur acaba:saskin

bi TÜrk iş adamıyla takılıyordu belkıde evlenmek icin ilk adım olabilir ne güzel..

Ulan O Bİle Musluman Oldu Bİzİmkİler Hala Kafİrlİk PeŞİnde Bİ SokaĞa Cikinda Nasil Bİ Ulkedeyİz Gorun Sokaklarda Fuhus Kol Gesİyor

Ulan O Bİle Musluman Oldu Bİzİmkİler Hala Kafİrlİk PeŞİnde Bİ SokaĞa Cikinda Nasil Bİ Ulkedeyİz Gorun Sokaklarda Fuhus Kol Gesİyor

Hak yolundan şaşmaz umarım.Güzel bir haber.

bunu getirecen türkiye'ye, basacan imam nikahını, sonra balayına götürecen uludağ'a kaymaya :D

iSpiK' Alıntı:
bi TÜrk iş adamıyla takılıyordu belkıde evlenmek icin ilk adım olabilir ne güzel..

:durdurun :durdurun :durdurun hatuna din değiştittiren sen misin yoksa :goz:

bu arada ben inanmıyorum akadaşlar sözde bunlar lezdi sonra gitti çocuk dogurdu..aslında lez değildik dedi vs.. ama inşallah dogrudur..islamiyette huzur var o da belki farkına varmıştır..:aşk

Geçmişi önemli değil önemli olan doğru yolu bulması tabiki

Ne kadar dogru bilmiyorum fakat Rusya'da Islam hic olmadigi
kadar etkin. Ozellikle Tolstoy'un Musluman oldugunu gosteren
anilari daha da yaygin halde basilinca. Hidayete ulasamayanlara
ders olmasi dilegiyle..

Onun Adına Sevindim
Rabbim Hidayete Erdirmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri