Tıpçı ve Moderatör arkadaşlar lütfen bakın!!!Desteklerinizi bekliyorum

seboist_18

New member
Reaction score
0
tum hayallerin sonsuzluga ve sona erebildigi yerde
Tıpçı,Moderatör ve Diğer tüm arkadaşlar lütfen bakın!!!Desteklerinizi bekliyorum

Moderatör arkadaşlarım,bildiğim kadarıyla eğitim-öğretim,tez,ödev vs. bölümünde tıpçı arkadaşların birbirleriyle paylaşımda bulunabileceği,birbirlerine yardımcı olabilecekleri bi forum bulunmamakta.Moderatör arkadaşlar eğer mümkünse bir tıp forumu açılabilir mi?
Moderatör ve tüm arkadaşlar destekleriniz ve ilginiz için şimdiden tşkkrler...

Valla Arkadaşım Ben Tıpçı Falan Değilim. Ama Faydalı Olacağını Düşünüyorum. Bazı Sağlıkla İlgili Sorunlarımıza Bilgi Amaçlı Faydalı Olunacağına İnanıyorum ve Destek Veriyorum...

sağlıklı yaşam bölümü varya arkadaşım gelin burada paylaşım ben sağlıklı yaşam a. mod u olarak elimden geldiğince yardımcı ourum size... konularda vs

cliper1907' Alıntı:
sağlıklı yaşam bölümü varya arkadaşım gelin burada paylaşım ben sağlıklı yaşam a. mod u olarak elimden geldiğince yardımcı ourum size... konularda vs
Moderatör arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim.Sağlıklı yaşam bölümünü de sağlıkla ilgili çeşitli paylaşımlar için kullanabiliriz fakat özellikle ödev,tez vs. paylaşımı için eğitim-öğretim bölümünün ödev,tez vs. bölümünde tıp konu başlıklı bi forum açılması daha uygun olur diye düşünüyorum.Duyarlılığın için tekrar tşkkrler...

hmm anladim odev konusunda tabiki ozaman odev bolumune matematik fizik gibi bi baslik istiyorsun ok olabilir

sağlıklı yaşam ayrı bi konu olmalı

aynen destekliyorum ve konuyu yukarılara taşıyorum herkes görsün die

neden olmasın...

Geri