Tüyler ürperten infaz !!!!!

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

Pakistan'da insanın kanını donduran görüntüler yaşandı. İslamcı militanlar, suçlu buldukları kişileri sokak ortasında infaz ederken tüm ayrıntıları görüntülediler.

2.jpg

Pakistan'ın Veziristan bölgesinde İslamcı militanlar, öldürme ve adam kaçırma olaylarından suçlu buldukları kişileri halkın gözleri önünde kurşuna dizdi.

3.jpg

Aşiretlerin kontrolündeki bölgede, suçlu bulunan iki kişi önce arabadan indirildi. Daha sonra gözleri bağlanarak bir duvarın dibine götürüldü.

4.jpg

Adam öldürme ve kaçakçılık iddiasıyla ölüm cezası verilen iki kişi, halkın gözleri önünde infaz edildi. İnfaz edilme anı dünyadaki önemli haber ajansları tarafından saniyesi saniyesine görüntülendi.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

internethaber

:saskin

DevLetin eLinin uzak kaLdığı yada Hiç görünmediği topLumLarda böLe üzücü görüntüLeri pek sık görüyoruz
Bunun özeLLiklede isLam topLumLarında oLmasıda Diğer dinşlerdeki insanLarın biza bakış açısını değiştiriyor gerçekten...

Olayın içyüzünü tamamen bılmeden,kufur etmeyın.

Isledıklerı sucu okudunuzmu?ADAM ÖLDÜRME VE KACAKCILIK.
Bence cok yerınde bır ceza.Helal olsun.

bunlar şeriat kanunları yaşanan ülkelerde yapılan bize göre anormal onlara göre çok normal şeyler

peki katilin almış olduğu canın hesabı ne olacak,eğer bizim oğlıumuzu,kardeşimizi yahut babamızı öldürseler,ve modern dediğimiz ceza sistemimize göre 6 ile 8 sene yatıp çıksa,acaba vicdanımız o katilin adil bir ceza gördüğünü kabul edermi,katil 8 sene sonra yine yiyip içip dünya nimetlerinden istifade ediyor,e benim yavrum toprak altında,yahut babam öldürüldüğü için,geçinemedik,ben okulu bitiremedim hamal oldum,kız kardeşim gözetimsiz kaldı orospum oldu,annem başkasıyla evlendi,bir sıcak yuva tadı yaşayamadık,adalet tecelli etti mi sizce,hatırlayanlar vardır,5-6 sene evvel ümraniye de bir ana okulu öğretmenini,4 genç annesiyle birlikte kaçırıp,ıssız bir yerde defalarca tecavüz edip öldürdüler,annesi de ağır yaralı olarak öldü diye bırakıldı,ve şimdiogençler serbest,anne kirletilmiş ve müthiş korkular içinde anlar yaşamış,koklamayqa kıyamadığı,okutup öğretmen yaptığı kızı tecavüzlerin enkorkuncu ile cebren öldürülmüş,eğer o anın fotoğraflarını yayınlasalardı,gören herkes,bu şerefsizleri gebertmeli derdi,gidin sorun bakalım o anneye,adalet tecelli etmiş mi,bazıları kakkediyor,onu infaz edere daha başka masumları zorla tecavüz ve katlden kurtarmış olunuyor,elbette iyi muhakeme ederek,net olarak teşhis koymalı,adaleti yerine getiriyoruz diye de zulüm yapmamalı,bu benim düşüncem,katılanlara da katılmayanlara da saygı duyarım.

bunlar islami cezalar değil arkadaslar. islam da kaçakcılık yani diğer bir değişle hırsızlık kolu kesmeyle olur. bu da 4 görgü şahidine gerek duyar. adam öldürme de ise öldürülen adamın ailesinin helalliğine bağlıdır. diyetini de ödeyebilir yada öldürülür. tabii bu da şahitsiz olmaz... burda yapılanları islamla bağdaştırmak doğru değildir

Bu nası bi yorumdur ?? Neyini helal ediyorsun onlara? İnsanların işledikleri suç için yargılanmaları ve gereken ceza ne ise çekmeleri...En doğrusuda bu değil mi? Düşünsene sen öyle bir ülkede yaşıyorsun ve yoldan geçerken bu infazları görüyorsun... eminim kaçacak delik arardın...
Bu tip yorum yapmadan önce iki kere düşün...
İyi günler dilerim ...

aynen katılıyorum.adam öldürmek ve kaçakçılık

bizde sapıklık uyuşturucu kaçakçılığı devlete silah çekmek ceza sebebi olmuyor daha doğrusu adamına ve çevresine göree oluyor

bizdede bu tarz uygulama olsun bakın memlekette bir yamuk adam kalmaz

bu tarzuygulamalar hoş değil tabii ama sıkacaksın aranana hakkını vereceksin

Geri