Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıbrıs konusunda son derece hassas ve dikkatli olmamız lazım.Adamın ettiği lafa bak ya.Kim kimi kovuyor.Ben diyorum ki kıbrıs hususunda kim böyle düşünüyorsa kıbrısın o sivri ucu ona olsun...
Paylaşım için teşekkürler reactor kardeşim.
Ne kadar konuşurlarsa konuşsunlar. Veya ne kadar silahları olursa olsun. Bizim elimizde silah olmasada arkamızda ALLAH var. Yüreğimizde iman var. Hangi silah işler bize. Hangi silah bize zarar verir. Ne kadar gelirlerse gelsinler. Gelsinlerde kendi kendilerini yok etsinler.Sonuçta biz cihat etmek için geç bile kaldık. Keşke birazn önce cihat etmeye başlasak. Derdim savaşmak değil ama son zamanlarda o kadar fazla olmaya başladılar ki. Artık cihat etmek bize vacip oldu. hala neyi bekliyoruz anlamadım ki. Allahın izni ile her zamanki gibi yüreğimizde imanla, Allah sevgisi ile,peygamber sevgisi ile cihad aşkı ile onları yok edeceğiz. Rabbini inkar edene onunla hiç utanmadan alay edenlere lanet olsun...
Askerdeydim kıbrıs komandoda askerlik yaptım bizi bi karar gaha götürdüler karargah dediğim yer aslında çölgibi biyer sıcak çatışmaların olduğu zamanlar iki gün yürüyerekgeldik sonra biz yattık komutan hiç uyumandan telsizdeydi sonra uyan dığımızda çevremizde 15 tane roket ama biz atmadık onları rumlara emir geri çekilindedi sonra biz yine yattın ve busefer roetler aslında tavuk çifliği olarak gözüken karargaha geri indiler
yani siz düşünün bundan sonra olcakları valla biz onların işini orda 5 dakkada bitirdik ama emire karşı boynumuz kıldan ince(Alıtı ama gerçek)
Bu Gerizekalı Rum Askerlerinin Eline Süpürge Versen Kendi Bölüklerinin Önünü 2 Saatte Temizleyemezken, Kaldı ki Şanlı Türk Ordusunu Temizlemek. Bunu Boşu Boşuna Tartışıp Vaktimizi Harcamaya Değmez. Konu Kapanmıştır.