türkleree saldıran pkk lıların sonu

talhay

New member
Reaction score
0
alın bakalım bunuda çöpe atın herkese iyi geceler

kardeş resimler çok küçük yaw :S

resimleri upload ediyorum kurbağ çıkıp duruyor yaw Benim upload Edicegim Resim zaten 18+ dı Türk komandoları tarafndan öldürülen Gebermiş Bi pkk lı köpegin resimi ama upload yapamadım resim hackhell otomatik flood önleyici diye bir sebebden engelleniyo

ADINI ZIKRETMEDIIM SON POST U YANI YUKARDAKI POSTU ATAN ARKADAS OVERDIGIN RESIM BIR TÜRK ASKERININ DEĞİL GEBERMIS BI pkk lı NIN RESMIU NEYI NEREYE NE AMACLA KOYDUGUNU BIL!!AKILSIZLIK YAPMA NE DEMEK AL BENDENDE BI TÜRK ASKERİ..???EDITLE SU MESAJINI LUTFEN

arkadaşım bende başlıkta yorumumu yaptım bu yerde yatan türk değil pkklıdır artı vatan sevgisi kutsaldır

bende sana demedım zaten yukardakı benım yorumumun ustundekı resım veren arkadasa dedım resımler bır Türk askerıne aıt dııl bır gebermıs pkk lıya aıt..dıkkat ederek verelım su resımlerı...senın verdıgın resımlerıde ben daa onceden forumda verdım korku bolumunde bu bolum guncel haberlerı ıceren bı bolum eger konun sılınırse kımseye kızmamalısın...

SickDreTh' Alıntı:
ADINI ZIKRETMEDIIM SON POST U YANI YUKARDAKI POSTU ATAN ARKADAS OVERDIGIN RESIM BIR TÜRK ASKERININ DEĞİL GEBERMIS BI pkk lı NIN RESMIU NEYI NEREYE NE AMACLA KOYDUGUNU BIL!!AKILSIZLIK YAPMA NE DEMEK AL BENDENDE BI TÜRK ASKERİ..???EDITLE SU MESAJINI LUTFEN
sen yanlıs anlamışsın olayı Türk komandosunun öldürdüğü pkklının resimi yukarıdaki tam 12 den vurmuş Allah Tüm askerlerimize yardımcı olsun

Paylasım Güzel ScikDreTh Dur Kardes Cok sinirlisin yaff.Sıkma janını Resimlerde bi sorun göremedim ama önceden verildiyse çöpee..İlk defa gördügüm için paylasım için thanx bu arada:D

Sildim Resimleri ölü pkklı görmek istemeyen arkadaşlar var aramızda yeride burası değil zaten kusura bakmayın :D :D

Arkadaşlar
o pkk lıların sonunun böyle öldürülerek gelmeyeceğini herkes biliyor
20 yıldan fazla bir süredir devam eden bir olay bu
ve hala sonu gelmedi
demekki uygulanan yöntem yanlış
PKK yı terörü çıkaran politikacıların yanlış yöntemleriydi
ve ne yazıkki yanlışa devam edip terörü daha da körüklüyorlar
ölen şehitlerimize çok üzülüyorum
3-5 dar beyinli siyasi görüş yüzünden o itlere yem oluyorlar
çok yazık !!!

Geri