Türkler sonunda Microsoft'u da hackledi !

Dünyada tekel olan Microsoftun programlarının açıklarla dolu kendi sitesini bile koruyamadığını gösteren güzel bir örnek .Ülkemizin tüm unsurlarına saldıran sitelerinde hacklendiğini araştırdığınızda görebilirsiniz.Terörizimde bir site hacklemek değil bir ülkenin yönetim yapısını bozmaya çalışmaktır bunuda ABD cok güzel başarmaktadır.

ısımızı ıyı bılıyoruz her alanda ıyıyız ve Turk uz bellı edıyoruz kendımızı :D bayramınız mubarek olsun cok guzel olmus :)

Terrorist lafının geçmesi çok kötü niye öyle bir ifade kullanmışlarki. Zaten dünyada terörist ve barbar olarak görünüyoruz, zaten bizi az gelişmiş yobaz devletlerle karıştırıyorlar. Olacak işmi bu.

Aferin iyi halt etmişler. Dünyanın gözündeki terörist imajımıza iyi katkıda bulunmuşlar. Bayramınız mübarek olsun yazısına ilaveten bir de sarıklı ve elinde roketatarlı sakallı birinin resmini de koysalarmış süper bonus olurmuş. Al sana "Terörist müslüman Türkler Microsoft' u hackledi haberi". Ondan sonra çık işin içinden çıkabilirsen...

Sonuna kadar katılıyorum

Aferin iyi halt etmişler. Dünyanın gözündeki terörist imajımıza iyi katkıda bulunmuşlar. Bayramınız mübarek olsun yazısına ilaveten bir de sarıklı ve elinde roketatarlı sakallı birinin resmini de koysalarmış süper bonus olurmuş. Al sana "Terörist müslüman Türkler Microsoft' u hackledi haberi". Ondan sonra çık işin içinden çıkabilirsen...

yam usutne bastın

bunu yazan arkadaş çok doğru yazmış bence bize yurt dışında törerist dediklerinde kendimizi neyle savunacaz bunları yüzümüze vururlarsa biz ne cevap verecez böyle bişey yok mu diyeceğiz hem ne gereği var bu siteyi hacklemenin bizlere karşı çalışan siteleri hackleyin.... iyi günler....

FazLa Konu$maya Gerek Yok :) Tamamına KatıLıyorum :)

ıyı etmısler ısletım sıstemlerını o kadar pahalıya satmasalardı

nesi süper bence yakışmamış. microsoftla uğraşacaklarına gitsinler atatürke ve türklüğe hakeret eden web sayfalarını hacklesinler. ben yakıştıramadım:S

evet bencede arkadasım katılıyorum sana. ne işleri var microsoftun irlanda şubesinde fln hep hikaye yalan dolan işler bunlar. bende yakıştıramadım.

işte Türkün gücü buna derim ben helal olsun onlara :D :D

en iyisini yapmışlar dindar insanlarmışki bayram kutlamışlar

banada anlamsız geldii
yani ne elde ettiler
vatan millet adına ne geçti ellerine

Geri