"Türkiye'yi tanıtmak istiyorum!"

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Beşiktaş'ın İtalyan defans oyuncusu Matteo Ferrari, bir reklam kampanyasıyla Türkiye'yi tanıtmak istediğini söyledi..

http://picpoke.com/im/w367l0l

Ferrari, Beşiktaş Kulübü'nün çocuklara yönelik çıkardığı Yavru Kartal Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, gelmeden önce kendisine Türkiye hakkında hep olumsuz şeylerin anlatıldığını belirterek, ''Maddi olarak çok geri olduğunu, Arap memleketlere benzediğini söylediler. Ama kim Türkiye için olumsuz konuşuyorsa buraya gelmemiş demektir. Türkiye hakkında bir reklam kampanyası düzenlemek istiyorum. Herkesi buraya gelmeye çağıracağım ve güzelliklerini anlatacağım. Çünkü burayı çok sevdim ve olumlu anlamda çok şaşırdım'' dedi.

Beşiktaş'ta ilerleyen senelerde kaptan olmak isteyip istemeyeceği sorusunu yanıtlayan İtalyan oyuncu, ''Bu çok önemli bir konu. Kaptan olmak büyük bir sorumluluk. Davranış olarak arkadaşların için çok önemli bir örnek oluyorsun. Ben henüz 23 yaşındayken Parma'da kaptan oldum. Ki takımda benden yaşça büyük futbolcular da vardı. Beşiktaş'ta kaptan olmak benim için onur olur. Çünkü gerçekleşirse bu takıma çok şey verdiğimi gösterir'' diye konuştu.

Beşiktaşlı oyuncu, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin çok zorlu bir lig olduğunu vurgulayarak, ''Öncelikle gruptan çıkmak istiyoruz. Bu büyük bir başarı olacaktır. Sonrasında da devam ettirmek için çalışacağız'' dedi.

www.haberbaz.com

Türkiye zaten yeterince tanınıyor.

Geri