türkiyenin en ucuz ve en kalite reselleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

solid

New member
Reaction score
0
1 gb alan 150 ytl
2 gb alan 250 ytl
5 gb alan 500 ytl
10 gb alan 900 ytl

detaylı bilgi içi [email protected] ama arkadaşlar bu fiyatlar hackhell üyelerine

Bunun neresi ucuz ? 10 gb alan için aylık 80 ytl istiyorsun 120 gb disk li bır sunucuyu aylık 120 ytl ye alabılıyorsun fıyatların bana cokta ucuz gelmedı

peki sen normal fiyatlarla satış yapabiliyomusun?

gel şunu az daha indirelim:)..........:eek:

1 gb ye en fazla 15 ytl veririm :) (aylık)

tamam o zaman sunucu kiralayın siz bilirsiniz ondan sonra onun dertleri ile ugraşın... ama isteyen varsa benimle irtibata gecsin biraz daha indirrim fiyatı

Siz kiralayın sunucuyu ßen uğraşırım dertleriyle..

Dark_Angel' Alıntı:
Bunun neresi ucuz ? 10 gb alan için aylık 80 ytl istiyorsun 120 gb disk li bır sunucuyu aylık 120 ytl ye alabılıyorsun fıyatların bana cokta ucuz gelmedı
80 ytl degil tam 900 ytl .İSTEMİS ARKADAS.bu adam ucmus arkadaslar.

500 gb aylık trafik
12 gb alan
bedava domain
site builder
1000 e-mail hesabı
100 subdomain
5 domain park
24 saat maximum 15 dakikada destek
ucretsiz kurulum
php ve turevlerinin tumu destekli
YILLIK 60 DOLAR
BU OZELLİKLERDE BUNDAN UCUZU VARSA CIKSIN KARSIMA

İSTEYEN ARKADASLAR OZEL MESAJ ATABİLİR

solid' Alıntı:
tamam o zaman sunucu kiralayın siz bilirsiniz ondan sonra onun dertleri ile ugraşın... ama isteyen varsa benimle irtibata gecsin biraz daha indirrim fiyatı

5 tane musterıme kıraladım hıcbır derdıylede ugrasmıyolar sunucu ıle ılgılı herturlu problemde benı buluyolar sunucunun keyfını sürüyolar... dedıgın fıyatlardan host satabılıyorsan helal olsun ne dıyım :)

bencede arkadaşlar bölesini ilk defa duydum bu nedir yaaa böle...arkadşım sende hiç iş oluyormu yane müşteri falan bulabiliyormusun..merak ettim...

olay cok uzamıs geyike donmus valla alacak kendi alsın yapsın ... sunucu biz sölesek 22 gun sonra bili olur başa bela...

500gb aldik a.q hiç bi derdide yok fiyati bilmiom saolsun şirket almış takılıyo keyfi bize kalıyo
ama cidden uçmuş fiyattaaa
dark abi seninkide ii miş ama beni aşar :) öğrenciyis nasıl olsa:)

forum sitesi yapmicaksanız bu kadar geniş alanlarar ihtiyac yok zaten :)))
30 mb sınırsız bandwich reklamsız websamba mız war dimi :)))))))))

hem sunucuya para ödüyorsunuz hemde moderatör çalıştırıyosunuz, ben sayamadım ama hackhell de baya moderatör var, bu kadar masrafı nasıl finanse ediyosunuz. :D

[Mr.]MAESTRO' Alıntı:
hem sunucuya para ödüyorsunuz hemde moderatör çalıştırıyosunuz, ben sayamadım ama hackhell de baya moderatör var, bu kadar masrafı nasıl finanse ediyosunuz. :D

modlara maaş filan verildiğinimi düşünüyorsun!!

modlar maaaş almıyorsa bu adamlar manyak mı neden bu işi yapsınlar.saatlerce online olan mod goruyorum..başka işleri yok mu? bir tur bagımlılık herhalde.psikolojik bence.en kısa zamanda doktora gitmeniz gerek mod lar!!!
bilgisayarın başından ayrılabilirseniz tabi..:)
..soru :modlara para verilmiyorsa bu sitenin gelirini kim yiyor? eger paylaşımcı iseniz geliride paylaşında görelim ...

allahım yarabbim sen akıl ihsan eyle...modlara maaş verilirmi hiç....ya bişi dicem ama kızma sen hiçbirşey bilmion :D

Arkadaşlar

1- İlk mesajda reklam yapıyor... Geçenlerde bir kaç kişi uyarıldı ve konuları kilitlendi.

2- Benimde sitem var yeni kuruyorum ama bu bir paylaşım işidir... Yardım etmek isteyenler yardım eder. 30.000 e yakın üyesi var o kadar mo olması normal...

Yoksa sizin gibilerle kim uğraşacak...

3- Bende siteme reklam alıyorum.Yani kısacası para kazanıyormu bu kişiler diyen arkadaşlarım bak bu sitede sitede reklamlar var.Anladın mı bu sitenin masrafı nerden karşılanıyor ama fazlası çıkıyorsa da sen de modluk derecesine ulaşmak için çalış benim ihtiyacım yok... Ben paylaşıma yardım ediyorum

4- Bu konu fazla uzadı kapatın kardeşim... Yoksa büyük bir tartışma olcak...

maniacology' Alıntı:
modlara maaş filan verildiğinimi düşünüyorsun!!

verilmediğini nerden biliyorsun?

Scream_38' Alıntı:
modlar maaaş almıyorsa bu adamlar manyak mı neden bu işi yapsınlar.saatlerce online olan mod goruyorum..başka işleri yok mu? bir tur bagımlılık herhalde.psikolojik bence.en kısa zamanda doktora gitmeniz gerek mod lar!!!
bilgisayarın başından ayrılabilirseniz tabi..:)
..soru :modlara para verilmiyorsa bu sitenin gelirini kim yiyor? eger paylaşımcı iseniz geliride paylaşında görelim ...

Bu sıtenın gelırını ben yıyorum bır allahın kuluda cıkıp bırsey dıyemıyor benden korkuyolar cunku eger bırısı bırsey dersede hacklerım onu ..

sanırım senın bu 10 yasında cocugun sormayacagı saçma soruna en guzel yanıt olmuştur... Yerınde olsam nete girmek yerıne tv ızlemeyı denerdım hem kafanı bu tarz seylere yormamıs hemde daha az dusunup bos yere fosfor yakmamıs olurdun... (ki aslında fosfor yakabılmek ıcın bır kafa olması gerekıyor ınsanda, oda sende yok gordugum kadarıyla)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri