Türkiye'nin en iyi tribün bestesi anketi..

Türkiye'nin en iyi tribün bestesini seçelim..

• Odam Kireç Tutmuyor (Bursaspor)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Seviyorum Seni (Sakaryaspor)

• Şehrin Asi Çocukları (Adana Demir Spor)

• İzmit Körfezi ( Kocaelispor)

• Kullanılan toplam oy
    42

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
1 - İsyan Marşı (Göztepe)

2 - Odam Kireç Tutmuyor (Bursaspor)

3 - Seviyorum Seni (Sakaryaspor)

4 - Nevizade Geceleri (Galatasaray)

5 - Gündoğdu (Beşiktaş)

6 - Şehrin Asi Çocukları (Adana Demir Spor)

7 - İzmit Körfezi ( Kocaelispor)

8 - Sisli Bir Gece Yarısında (Fenerbahçe)

9 - Gece Olsa Gündüz Olsa (Ankaragücü)

10 - Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Arkadaşlar hadi bakalım hodri meydan. Tarafsızca geçeceğini umduğum bir anket sizlerle.

Not: Takımlarınızın daha iyi olduğunu düşündüğünüz marşları varsa onlarıda paylaşabilirsiniz. Böylece daha çok besteden haberimiz olmuş olur.

Hacı İsyan Marşı.... Söylerken bile insan o an sanki takımının arması gibi olmuş ve dünyaya yıkılmadığını haykırıyormuş gibi oluyor... Duygu seline kapılıyor...

Çoktan seçmeli olsaydı 2. olarak da Nevizade Gecelerini işretleyecektim....

Bence en kralı Ekinler dize kadar...:XD

Hacı İsyan Marşı.... Söylerken bile insan o an sanki takımının arması gibi olmuş ve dünyaya yıkılmadığını haykırıyormuş gibi oluyor... Duygu seline kapılıyor...

Çoktan seçmeli olsaydı 2. olarak da Nevizade Gecelerini işretleyecektim....

Hacı ben tribünde İsyan Marşı'nı söylerken gözlerim yaşarıyor. Her türlü Playlistimin içinde İsyan Marşı var. Atıyorum, Manowar çalıyo, Judas Priest çalıyo, Guns N' Roses çalıyor, birden arada İzmir'in Sokaklaarrııınndaaaaaa diye bir ses :D Direk tüyler diken diken...

Ayrıca bir yakarışın bir isyanın anca bu kadar güzel tarifi olur. İsyan ama arabesk değil. Mağrur, gururlu ve onurlu bir marş..

Hiç istisnasız maçın skoru ne olursa olsun, 88 nci dakikadan sonra Mutlaka Yumruklar havaya kaldırılır ve Gündoğdu Marşı okunur

5 numara tabekıııı...
ama bence beşiktasın oraya konulması gereken marş EKINLER DİZE KADAR konulmalıdıydı.....

5 numara tabekıııı...
ama bence beşiktasın oraya konulması gereken marş EKINLER DİZE KADAR konulmalıdıydı.....

Ben sanırım avatarımdan ve imzandan anlaşıldığı kadarıyla Göztepe taraftarıyım. Sakaryaspor ve Bursaspor marşları dışında diğer takımlar ve marşlar hakkında çok bilghim yok. Onları oraya koymamdaki kriterim çeşitli ortamlarda/forumlarda yada taraftarı olarak tanıdığım insanlar içerisnde çokca işittiğim ve bahsi geçen marşlardır. Zaten en son olarak varsa daha iyisi olduğunu belirtiniz ve hepimizin daha çok bilgisi olsun dedim. ;)

Ben sanırım avatarımdan ve imzandan anlaşıldığı kadarıyla Göztepe taraftarıyım. Sakaryaspor ve Bursaspor marşları dışında diğer takımlar ve marşlar hakkında çok bilghim yok. Onları oraya koymamdaki kriterim çeşitli ortamlarda/forumlarda yada taraftarı olarak tanıdığım insanlar içerisnde çokca işittiğim ve bahsi geçen marşlardır. Zaten en son olarak varsa daha iyisi olduğunu belirtiniz ve hepimizin daha çok bilgisi olsun dedim. ;)

Ülkemin hatta dünyanın bütün spor kuluplerine saygım sonsuz.....nacızane sadece fikrimi söyledim....

Hani Es-Es nerede en güzeli Es-Es ini zaten tribün kültürü türkiyede ilk Es-Es e aittir kısa bi araştırma yaparsanız

Nevizade baba 10 numara marş ;)

Hani Es-Es nerede en güzeli Es-Es ini zaten tribün kültürü türkiyede ilk Es-Es e aittir kısa bi araştırma yaparsanız

Maalesef 10 adet ekleyebiliyoruz Ankete.. Aksi halde daha Es-es, Ksk gibi takımlar var eklenmeyen Trabzon var. Bunlar tercihlerimde dışarda kaldı maalesef..

atkılar açılsın isyan marşı başlasın isyan marşı üstüne beste yoktur gerisi yalandır...

Hacı ben tribünde İsyan Marşı'nı söylerken gözlerim yaşarıyor. Her türlü Playlistimin içinde İsyan Marşı var. Atıyorum, Manowar çalıyo, Judas Priest çalıyo, Guns N' Roses çalıyor, birden arada İzmir'in Sokaklaarrııınndaaaaaa diye bir ses :D Direk tüyler diken diken...

Ayrıca bir yakarışın bir isyanın anca bu kadar güzel tarifi olur. İsyan ama arabesk değil. Mağrur, gururlu ve onurlu bir marş..

Hacı zaten benim dünyada duyduğum en güzel marş... Bazen dilime takılıyor Buca'da bile söylüyorum :):):)

Geri