:.:türkiyemizin Eşsis Güzellikleri Bayilcaksiniz(siz Istediğiniz Sürece Güncellenecek

Gargamel

New member
Reaction score
0
türkiyemarkadaşlar yanlışlıkla aynı başlık altında iki konu açmışım kusura bakmayın gerekirse bir tanesini silin ben s,ilemedim moderötörler duyrulurGÜNCELLENDİ VE GÜNCELLENECEK 2. SAYFADA

abant
ahlat
alacashöyük
aladağlar
alanya
amasra
anıtkabir
antalya
ARKADAŞLAR BEĞENNEN LE YORUM YAZSIN BENDE ONA GÖRE DEVAM EDEDYİM TABİ BİRDE BEĞENENLER NE YAPACAĞINI BİLİRZATEN SÖYLEEMEM GEREK YOK TEŞEKKÜR SAĞDA BEN BURDAYIM DİYORhadi baklım beğenecekmisiniz

:cool: Gargamel.... eline sağlıkta bazı resimlerin nerelere ait olduğunu bilemiyebiliriz.... yer isimlerinide yazma şansın var mı?....

2 kere açmışsın aynı konu yu dikkat et ayrıca sağol güzel paylaşım

canım vatanım benim hertarfı ayrı bir guzel

güzel paylaşım.. eline sağlık

işaret niye?....

:eek:ut:
Gargamel' Alıntı:
ARKADAŞIM EN ÜSTYTE YAPTIĞIM AÇIKLAMAYI GÖRMEDİN GALİBA YANLIŞLIKLA AÇTIM AMA İKİSİNDEDE AYRI FOTOLAR VAR
Gargamel.... aşklosun yani!.... sen konuyu 02:04'te açmışsın... ben tam 7 dakika sonra yorum yapıp soru sormuşum!.... o zaman dediğin durum yoktu.... bana saat 06:38'te cevap yazıyor ve sütununa ( Angry ) işareti atıyorsun!... kabahat kimin ve benim sorumla ne ilgisi var anlamadım....:Sopa

bu cennet vatanı kim bırakabilir de gider ??

perteklim' Alıntı:
:eek:ut:
Gargamel.... aşklosun yani!.... sen konuyu 02:04'te açmışsın... ben tam 7 dakika sonra yorum yapıp soru sormuşum!.... o zaman dediğin durum yoktu.... bana saat 06:38'te cevap yazıyor ve sütununa ( Angry ) işareti atıyorsun!... kabahat kimin ve benim sorumla ne ilgisi var anlamadım....:Sopa
pardon dostum yanlışlık yapmışım onu ben sana deil nosteam e yazcaktım çok özür dilerim

kardeş eline sağlık hakkatten güzel konu güzel ülkem cennet vatanımın güzelliklerini bizlere birkez daha yaşattığın için

Gargamel tamam anladım ;)
-------------------------------------
bende biraz ekliyim buranın adını yazmıyorum siz bilin ;) benim çocukluğum burada geçti cennet gibi yerdir
i4457_1.jpg

i4458_2.jpg

i4459_3.jpg

i4460_4.jpg

i4461_5.jpg

i4462_6.jpg

i4463_7.jpg

i4464_8.jpg

i4465_9.bmp

i4466_10.jpg

i4467_11.bmp

NoSteam' Alıntı:

eyvallah bilader am akeşke başka konu olarak açsaydın saolasın begendiyseniz yenilerii koyayım dün çok yorgundum bu kadarını koyabildim

arkadaşlar 2 günde beeri yoktum yenileyemedim

[

Geri