Türkiyeden EmoLar Ve Cefakar Türk KadınLarı..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Ben Her Zaman Gençliğin En Büyük Silah ve En Çok Verilecek Değer Ve Bir Ülkenin Geleceğinin Temel Taşları Olduğunu Düşünüyorum...

Yeter Artık Gençliğimiz Neye Özenirsin. Resimdekiler 16 Türk Devletinin Torunları Bunlar !!! Size Soruyorum Yakışıyormu ?

Emosu
virgs.gif
Tikkysi
virgs.gif
Metalcisi vs... Gittikçe Toplumda Çoğalıyor Ve Bana Göre Tehtid Unsurlarından Biri Fazla Söze Gerek Yok !!!

EMOLAR !!!!!

n517020608_930429_6788.jpg

n517020608_1358138_6055.jpg

n517020608_1355588_1625.jpg

n517020608_1398579_4014.jpg

n517020608_732203_7735.jpg

n517020608_440135_2499.jpg

n517020608_419552_3835.jpg

n517020608_418993_6556.jpg

n517020608_418155_1793.jpg

n517020608_418154_6870.jpg

n517020608_362439_9074.jpg

n517020608_305042_3288.jpg

n517020608_279984_9016.jpg

n517020608_278234_7606.jpg

28212630ke0.jpg

n1420274727490404262.jpg

155.jpg

13355008mx6ob1hn0.jpg

17857056gx1rs9.png

Ayrıca Bir Yerde Arkadaşın Emolar Hakkında Yazmış Olduğu Yazıda Var...

Tipik EMO özellikleri:

1. Türkçe bilmezler
virgs.gif
kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a'da vikings'in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

2. Saçlarını genellikle tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırırlar. Arkada kalan kısımları ise jöleyle ya da spreyle kabartarak karıştırırlar. Bu absürd görünüm
virgs.gif
"şekil"den ziyade yüzlerini kapatmak içindir.

3. Yüzlerinin gözüken kısımlarına bol miktarda (paralarının yettiği kadarıyla) piercing yaptırırlar. Ne kadar piercingleri varsa o kadar "havalı"dırlar.

4. Yüzlerinin gözüken kısmında "aptal" bir ifade vardır. Bu gerçek bir "loser" gibi görünme isteğinin mantığını hala çözemedim şahsen.

5. Mümkün olduğu kadar "görünmeyen" yerlerine dövme yaptırırlar. Dövmeye asla "dövme" demezler. Kesinlikle "tatoo" derler. Bu onların "cool" olma anlayışıdır. Görünmeyen yerlerine yaptırmalarının sebebi ebeveynlerinin görmesini engellemektir.

6. Hep marka şeyler giymeye çalışırlar ama alışveriş yaptıkları yerler de bellidir. Converse ve Vans en kıymetli markalarıdır. Nasıl "kel" bir emo olmazsa en az 5 Converse'i olmayan bir emo da olamaz.

7. Takıldıkları 2 yer vardır: İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi.

8. Kızları da erkekleri de bi¤¤¤¤üeldir. Onlar için cinsiyetin fazla bir anlamı yoktur. Önlerine gelen her emoyla yiyişebilirler. Erkek erkeğe
virgs.gif
erkek-kıza
virgs.gif
kız-kıza...

9. Bazı emo kızlarda metalci erkek tavlama güdüsü gelişmiştir. Bu kısım uzun saç fetişidir.

10. Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere
virgs.gif
Anathema
virgs.gif
Katatonia'nın yeni albümleri
virgs.gif
Bullet For My Valentine
virgs.gif
On Thorns I Lay
virgs.gif
Falling Down Boy (!)
virgs.gif
Placebo (? bknz: "Ne alaka") gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır.

11. Her emo kız mutlaka gay birine aşık olduğunu zanneder. Ör: Ville Vallo.

12. Damalı pantolon
virgs.gif
damalı gömlek
virgs.gif
damalı bileklik
virgs.gif
kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. Bunların hepsi aynı boyda (1.60)
virgs.gif
aynı kiloda (50)
virgs.gif
aynı saç şekline sahip (face-off)
virgs.gif
aynı ayakkabılar
virgs.gif
aynı pantolonlar ve aynı gömlekler giyen
virgs.gif
aynı bileklikleri takan
virgs.gif
kısaca tamamen aynı insanlardır. Sözde karakterlerine kadar. bu yüzden emo avlamak çok kolaydır. Çok azdıysanız ve yapacak başka birşeyiniz yoksa yoldan geçen bi emo kızından sigara isteyerek bunu yapabilirsiniz. (Zira onlar birini kafalamak için hep bu yolu kullanırlar)

13. Bira içmek onlar için marifettir. 1 kutu alkolsüz (!) biradan sonra yamulurlar. Hiç olmazsa yamulmuş numarası yaparlar ki etrafındaki erkekler ya da kızlar bunları daha kolay yiyebilsin. Yaptıkları bütün saçmalıkları alkolün üzerine atabilirler böylece.

14. Zararlı maddeler kullanmak onlar için marifettir. Çünkü bu tip şeyler
virgs.gif
bulunması çok zor birşeydir onlara göre.Buldukları şeyi de hazine gibi saklar
virgs.gif
çok iyi bir halt yiyormuş gibi bunu yaptıktan sonra da "ben bilmemne içtim" diye bağırırarak dolaşırlar.

15. Kendilerinin dejenere olmadığını
virgs.gif
böyle olmanın onların varoluşlarında olduğunu söylerler.

16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth). Bu yüzden midir bilinmez
virgs.gif
daha çok metalcilere yakın yerlerde takılırlar. Şekil 1 a: Moda sahili. (Geçen hafta bu civarda yüzlerce emo gördüğümü iddia etsem yalan söylemiş olmam heralde)

17. Kısaca punk'ların uzatılmış halidir. Biraz metalcilerden
virgs.gif
biraz punklardan bişeyler alalım da şöyle ortaya karışık birşeyler yapalım mantığının ürünüdürler.

18. Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. Fakat emoların bile yeni nesili pek tanımamaktır zat-ı muhteremi
smile.gif

19. Genellikle intihara meyillidirler. Öyle olmasalar bile "emo" yasaları gereği öyleymiş gibi davranırlar.

20. Fotoğraf çekerken beli başlı 3 pozları vardır. Birincisi işaret parmaklarını ve orta parmaklarını uztıp
virgs.gif
diğerlerini bükerek (yani ellerine ***** şekli vererek) kafalarına dayarlar. İkincisi ellerine fotoğraf makinesini alarak kafalarına göre 80 derecelik bir açıyla tutarak kendilerini yukardan çekerler. Böylece kafaları karikatürlerdeki gibi kocaman çıkar gövdelerine göre. Komik olmaya çalıştıklarını düşünüyorum bu davranışla da.. Üçüncüsü ise artık klasikleşen şaşırma pozudur. Birşeye şaşırmış gibi yaparak tek ellerini açık olan ağızlarına kaparlar. Bu 3 poz şekli de emo olmanın altın kuralları arasındadır. Böyle pozları olmayan bir şahıs kendini emo olarak topluma kabul ettiremez.

SADECE BİR RESİM BİLE YETER ŞEREFLİ VE CEFAKAR TÜRK KADININ NASIL OLDUĞUNU !!!

sehitserifebacant1rm.jpg

Inebolu2007_0101_135130a.JPG

ŞERİFE BACI
1921 yılı Kasım ayında İnebolu'ya önemli miktarda savaş malzemesi gelmişti. Malzemenin bir an önce Kastamonu'ya iletilmesi gerekti. Cepheye gidemeyip de köylerinde kalan yaşlılar sakatlar
virgs.gif
kadınlar
virgs.gif
Menzil komutanlığının malzeme taşınması haberi üzerine kağnılarla yola çıktı. İnebolu'dan kağnılara yüklenen cephaneler Kastamonu'ya doğru yol aldı. Bu cephane kollarında hep kadınlar vardı. Bunlardan biri de Şerife Bacıidi. Şerife Bacı top mermileri ıslanmasın diye kazağını mermilerin üzerine örtmüş
virgs.gif
yavrusu ölmesin diye üzerine abanmış ve soğuktan ölmüştü
virgs.gif
ama ölene kadar vücut sıcaklığını yavrusuna vermişti. Bugün Kastamonu'da şanına layık güzel bir anıtı var (Üstteki resimler Şehit Şerife Bacı Anıtı). Kastamonulular şehit Şerife Bacı’nın adını her yerde yaşatıyorlar.ve daha niceleri

aLıntıdır..

Biz de MetaL dinLiyoruz ama kendimizi şekiLden şekLe sokmuyoruz
Garip

utanılmayacak bir geçmiş bıraktıklarını düşünürlerse ilerde sorun yok.. tabii düşünmek de bir olay..

Allahın cezaları yüzünden bütün metalciler töhmet altında kalıyor. Genelleme yapmadan konular açsak daha doğru olmaz mı?

Atalarımız geleceği görseydi yani bunları görseydi çanakkalede veya başka cephelerde savaşırlarmıydı acaba

İşte sıkışmış dünyalarında çözüm üretecekleri yere , o sıkışmışlıkla yaşamanın bir zaman sonra fiziksel ve ruhsal etkileri böyle oluyor. Aynı havayı soluyoruz , aynı yemekleri yiyoruz. Amma velakin herşey ortada....

bunlar kendilrine güzel olacaz diye böyle yapıyolarsa aynadan arkalarına baksınlar daha güzeldir.

Bi söz vardı burda okumuştum.Emo darwinin evrim teorisine inanmayanları tereddüdte düşüren topluluktur diye :D

Çok Güzel bir konu olmuş kardeşim.
Resmen benimde duygularımı yansıtmışsın bu şebekler için.
teşekkürler

bunlar ne böyle yaratık gibi gece görsem korkarım bunlardan

analar babalar sizde nasıl vicdan var küçük ibonun parcasıydı sanırsam analar babalr bu çoçukalrın halı nedir böle diye sormak isterım vede bu çoçukların dertlerı nedir

geçen arabayla yolda giderken bi tanesini gördüm yüzü gözü gözükmüyo o kadar ki deli oldum arabayı üstüne sürdüm ya eskiden maymundan geliyoz derlerdi şimdi bunlar yüzünden maymuna gidiyoz galiba

Bir Kere Adların'da Hayır Yok Ki ( Emo )
Gelin Kardeşim Biz Türküz Olun Siz'de Zeynep,Fatıma,Hatice Kime Bu Özentiniz Anlamadım Ki.

bunlar ne böle yaw
yolda görsem korkarım
bunlara temiz bi dayak lazım
:)

Allahın cezaları yüzünden bütün metalciler töhmet altında kalıyor. Genelleme yapmadan konular açsak daha doğru olmaz mı?

Homie bak sağ aLtta aLıntı yazıyor gördün mü ?? Hıı metaLci demirci bakırcı oLayına geLince..Ben 7.5 senedır yeraLtı rap dinLerim ama hiç bi zaman hiç bi geneLLeme yapmadım..Bu çürük eLmaLar bizim içimizdede var metaL dinLeyen ıcındede..Haddınden fazLa aLınganLık yapmanın bı manası yok insan eğer kendını bıLıyorsa.. ;)

HAdidinden fazla alınganlık yapan yok. Alınacak olsam metal dinlemem. Ve ayrıca benim derdim asıl bizleri de töhmet altında bırakan bu gerizekalılarda.

HAdidinden fazla alınganlık yapan yok. Alınacak olsam metal dinlemem. Ve ayrıca benim derdim asıl bizleri de töhmet altında bırakan bu gerizekalılarda.

Tamam o zaman aLınganLık yapmıyorsan ıLk aşamada bu durum sevındırıcı.. 2.aşamaya geLince,konuyu tamamen okuduysan gerçek metaL grupLarına pek bısey demıyor onLarı takLıt eden denyoLarLa uğraşıyor..Ama bi hışımLa dırek konu başLıgını görünce atack yapmayı tercih ettıgınız ıcın bunu göremedınız pek tabi normaLdir..

Geri