Türkiye'deki Yasaklar

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!

1-8.jpg

10-5.jpg

11-5.jpg

12-6.jpg

13-5.jpg

14-4.jpg

16-3.jpg

2-8.jpg

3-7.jpg

4-8.jpg

5-7.jpg

6-7.jpg

7-8.jpg

8-7.jpg

9-5.jpg

Bölüm karikatürler bölümü siyaset değil.
Güzel karikatürler teşekkürler =)

Eline Sağlık Teşekkürler

üniversitelere türbanlı almayalım..almayalım ki türbanlılar peruk alsın..peruk alsın ki perukçu da gitsin marketten ekmek alsın..marketçi fırından ekmek alsın..ekonomi gelişsin..alın verin ekonomiye can verin yiğenim xD

üniversitelere türbanlı almayalım..almayalım ki türbanlılar peruk alsın..peruk alsın ki perukçu da gitsin marketten ekmek alsın..marketçi fırından ekmek alsın..ekonomi gelişsin..alın verin ekonomiye can verin yiğenim xD

binlerce kız türban alsın ekonomiye can gelsin............değil mi??

Karikatüristlere saygımız tam.Güzeller fakat ben şu kim baştaysa onun düdüğünü çalıyım liboşluğunu yapıyım olayına karşıyım...Salih Memecanı takip etmiyorum o yüzden....

binlerce kız türban alsın ekonomiye can gelsin............değil mi??

doğrudur nası olsa baştaki partinin yandaşlarında para bol oluyo ;) bol bol türban alırsınız :D
bi de daha fazla uzatıp karikatür bölümünde daha fazla konu dışına çıkmaya gerek yok :D

harika karikatürler,utanacaklar az kızarsın...

eLine sagLık.

rahip ve rahibe süperdi.onlar olunca medeniyet. müslümanlar yapınca irtica gericilik.

çok güzel çok anlamlı karikatürler hem karikatür dediğin güldürürken düşündürmeli.

Çoğuna katılıyorum. Maalesef Bazı salaklar İnsanların başörtüsüne dinine saygı gösteremiolar ...

Geri