Türkiye'deki trafikten şikayet edenler girsin bi =)

fatalix

New member
Reaction score
0
01_probki_93824.jpg

02_probki_73307.jpg

03_probki_90035.jpg

05_probki_61634.jpg

efes yurt dışında içilmiyomu:D

londra burası :D
Istanbula gelince hergun karsiya gecmem gerekio avrupa yakasina iş yuzunden biktim artik araba 350 yakiyodu trafik sayesinde 500,depoya işicem artık :mad:

londra burası :D
Istanbula gelince hergun karsiya gecmem gerekio avrupa yakasina iş yuzunden biktim artik araba 350 yakiyodu trafik sayesinde 500,depoya işicem artık :mad:

toplu taşıma denen bişey var dostum bin otobüse ucuza gelir hem zaten trafik senin gibi tek başına araca binip keyfini bozmayanlar yüzünden şıkışıyor haksızmıyım...........:victory

Burası Gene Türkiye

Efes Pilsen Reklamı War
yazmış arkadaş ; Efes Pilsen de babanın tapulu malıydı bi Türkiye de var demi ayrıca gene Türkiye diyosun çok merak ettim neresi hangi şehir hangi semt

one beaaaa efesi gördüm milliyetcilik damarlarm kabardı.. Hepimiz Alkoliğiz ... Yaşasın Efes....(Rakıda ) :=)

hiç olmassa geliş gidiş yönü belli adamlarda ortada da belediye kanalizasyon çukurları bariyerler falanda yok galiba:))

boşwerin trafiği
yasasın Efes pilsen :D

istanbulda yaşayanlar için akşam 5-6 gibi maslaktan 4.levent -kavacık 2.5 saat daha ne olsun bu trafik sayesinde arabada acemiliğimi attım dur kalk dur kalk daha işim olmaz maslakta felan haliç köprüden okmeydanı -çağlayan 1 saat 1. levente ulaşması 1.5 -2 saat istanbul trafiğinden beteri olucağını sanmıyorum zaten vergilerde arttı trafik sigortası bile 160 ytl'den 210 ytl olmuş

Kuşbakışı İstanbul trafiğini gösterin bakayım hangisi daha fazla.

Geri