Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'deki trafikten şikayet edenler girsin bi =)
londra burası
Istanbula gelince hergun karsiya gecmem gerekio avrupa yakasina iş yuzunden biktim artik araba 350 yakiyodu trafik sayesinde 500,depoya işicem artık
londra burası
Istanbula gelince hergun karsiya gecmem gerekio avrupa yakasina iş yuzunden biktim artik araba 350 yakiyodu trafik sayesinde 500,depoya işicem artık
toplu taşıma denen bişey var dostum bin otobüse ucuza gelir hem zaten trafik senin gibi tek başına araca binip keyfini bozmayanlar yüzünden şıkışıyor haksızmıyım...........:victory
Efes Pilsen Reklamı War
yazmış arkadaş ; Efes Pilsen de babanın tapulu malıydı bi Türkiye de var demi ayrıca gene Türkiye diyosun çok merak ettim neresi hangi şehir hangi semt
istanbulda yaşayanlar için akşam 5-6 gibi maslaktan 4.levent -kavacık 2.5 saat daha ne olsun bu trafik sayesinde arabada acemiliğimi attım dur kalk dur kalk daha işim olmaz maslakta felan haliç köprüden okmeydanı -çağlayan 1 saat 1. levente ulaşması 1.5 -2 saat istanbul trafiğinden beteri olucağını sanmıyorum zaten vergilerde arttı trafik sigortası bile 160 ytl'den 210 ytl olmuş