türkiyedeki egemen basına güveniyormusunuz?

türkiyede egemen basına güveniyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    29

medivirus

New member
Reaction score
0
açık oylamadır. ben şahsen güvenmiyorum. çünkü tekelleşmiş bir basın mutlaka çıkar peşindedir.

BÜtÜn Medya KuruluŞlarini Takİp Etsek
Bİle HİÇ Bİ Halt Olmuyo Yİnde
Gerceklerİ GÖremİyoruz..
En İİ Tarİh Kİtaplari Dİyecem Ama Oda O Kadar
GÜvenİlİr Olmuyo Kİ:(
En GÜzelİ Dogru Bİr Şekİlde Olan Olaylari Analİz Etme
BaŞka Yolu Yok

yabancı basından takip ediyorum ben.. inanılmaz derecede habersiz yaşıyoruz ülkemizden..

bu basın kişilerin elinde kişilerin elinde olduğu içinde sadece kişilerin görüşüne uygun haberler çıkartıolar.gerçeği yazan gazetelerse zengin kişilerin elinde olmadığı için hep tirajı düşük kalıolar nedense bizim duyarsız basınımız hep yalan dolanlarla kandırdılar bu milleti sanki iyilik yapıolar bi de bazıları biz gerçekleri yazıoruz diolar hangi gerçekler.işi yine hükümete getirecem ama para babalarının elinde olan gazetelerden hangisi gidişin kötü olduğunu yazıo hangisi işsizliğin tırmandığını kişi başına düşen gelirin azaldığını hangisi borç batağına iice saplandığımızı hangisi dışa daha bağımlı hale geldiğimizi yazıo hiçbiri nie çünkü bazıları hükümetin ekmeğinden yiyor

hepsi kolpa hepsi duzenbaz !!! Aralarında durust olanlar var ama onlarıda bozuyolar!!! Asla basına guvenmem

durust olanı kımse okumuyor

bunu bılın

bıze televole lazım baska bı halttan anlamayız

yanı kesınlıkle guvenılmez
nokta

apocalyps' Alıntı:
bu basın kişilerin elinde kişilerin elinde olduğu içinde sadece kişilerin görüşüne uygun haberler çıkartıolar.gerçeği yazan gazetelerse zengin kişilerin elinde olmadığı için hep tirajı düşük kalıolar nedense bizim duyarsız basınımız hep yalan dolanlarla kandırdılar bu milleti sanki iyilik yapıolar bi de bazıları biz gerçekleri yazıoruz diolar hangi gerçekler.işi yine hükümete getirecem ama para babalarının elinde olan gazetelerden hangisi gidişin kötü olduğunu yazıo hangisi işsizliğin tırmandığını kişi başına düşen gelirin azaldığını hangisi borç batağına iice saplandığımızı hangisi dışa daha bağımlı hale geldiğimizi yazıo hiçbiri nie çünkü bazıları hükümetin ekmeğinden yiyor
bu anketi açmaktaki amacım senin gibi bilinçli insanların varlığından haberdar olmaktı.. bazen acaba kimse farkında değil mi diye düşünmekteyim çünkü...

Anket Herseyi Acikliyor 10 Eve 0 Hayir :) . Konusmama Gerek Yok .

ben güveniyorum ama basının önemine güveniyorum anlayan anladı herhalde

basının önemi de işte bu nokta da kötü oluyor..tekel oldukça bu olaylar..elbet yanlışa düşecektir basın bi şekilde..her şey sistem ve insanlıkla alakalı..hepsi bu..

Ozzy666' Alıntı:
basının önemi de işte bu nokta da kötü oluyor..tekel oldukça bu olaylar..elbet yanlışa düşecektir basın bi şekilde..her şey sistem ve insanlıkla alakalı..hepsi bu..
peki biz bu konuda ne yapabiliriz. ben yılardan beridir malum medya grubunun tek gazetesini bile almıyorum. herkesede anlatmaya çalışıyorum bunu.. ama ne yapsak yetmiyor...

evet dediğin gibi ne yapsak yetmiyor..gerçi ben hiç bi açık eylemde bulunmadım bu olay için ama onaylıyorda değilim elbette..ne yapılacağı hakkında ise şu an için bi fikrim olmadığını üzülerek söylüyorum..ama sen daha bilgilisin sanırım bu konuda..bi şeyler at ortaya onlar üstünde oynayalım..

Egemen basın lafı çok hoşuma gitti, tabi ki özgür basın deil..

Ozzy666' Alıntı:
evet dediğin gibi ne yapsak yetmiyor..gerçi ben hiç bi açık eylemde bulunmadım bu olay için ama onaylıyorda değilim elbette..ne yapılacağı hakkında ise şu an için bi fikrim olmadığını üzülerek söylüyorum..ama sen daha bilgilisin sanırım bu konuda..bi şeyler at ortaya onlar üstünde oynayalım..
benim önerilerm şunlar:
1. malum medya gubunun tüm gazetelerini kesinlikle boykot etmek(gazete kalmıyor nerdeyse bu durumda)
2.malum medya grubuna bağlı bütün kuruluşların ürünlerini boykot etmek(liste halinde yayınlarsam banlanırmıyım acaba:))
3.malum medya grubunun siyasi anlamda iyi anlaştığı liderleri ve partileri iyi analiz edip ona göre davranmak-çünkü siyasi anlamda bunları besleyenler var-(düşmanımın dostu düşmanımdır olayı)
4.bu hegemonyaya alternatif olmak isteyen yayın organları var. onlara destek vermek..
5. en azından yakın çevremizi bu konuda aydınlatmak(inanın onlarda başkalarını aydınlatacakır ve yerin dibine batacaktır bu medya)

önerilerinizi beklerim duyarlı arkadaşlar...

4.bu hegemonyaya alternatif olmak isteyen yayın organları var. onlara destek vermek..

bence en gerçekci görünen alternatif bu..çünkü diğerlerinde bir bütün olmak gerekiyor ki buda benim ülkemde biraz zor görünüyor..

tr de egemen basın magazindir :mad: magazinin nesine güweniim ya.....asla güwenmiyorum güwenmem de...

Ozzy666' Alıntı:

bence en gerçekci görünen alternatif bu..çünkü diğerlerinde bir bütün olmak gerekiyor ki buda benim ülkemde biraz zor görünüyor..
haklısın.. ütopik kaıyor türkiyede.. benim şaşırdığım konu ise basının hiç ama hiç kimsenin çıkarına olmadığı(kendi çıkarı hariç) bu kadar barizken ve kimse bunları desteklemezken(halk için konuşuyorum) neden bu kadar egemenler.. dış güçler desem çok mu klasik olacak...

basın sonuçta çok önemli bi organ dostum..dış güçler, iç güçler..hangi gücün elinde, hangi amaçta olursa olsun ben hiç şaşırmam..eh birde yönlendirme gücü son derece yüksek olduğundan rahatça davranıyorlar.. A derlerse A, B derlerse B olabiliyor..
yaa bir de yaşadığımız ülkeyi iyi analiz etmeliyiz..dediğin gibi başka alternatifler fikri güzel, yalnız bu alternatif son derece sağlam olmalı diye düşünüyorum ve bu duyarlılığına teşekkür ediyorum..

Geri