bu anketi açmaktaki amacım senin gibi bilinçli insanların varlığından haberdar olmaktı.. bazen acaba kimse farkında değil mi diye düşünmekteyim çünkü...apocalyps' Alıntı:bu basın kişilerin elinde kişilerin elinde olduğu içinde sadece kişilerin görüşüne uygun haberler çıkartıolar.gerçeği yazan gazetelerse zengin kişilerin elinde olmadığı için hep tirajı düşük kalıolar nedense bizim duyarsız basınımız hep yalan dolanlarla kandırdılar bu milleti sanki iyilik yapıolar bi de bazıları biz gerçekleri yazıoruz diolar hangi gerçekler.işi yine hükümete getirecem ama para babalarının elinde olan gazetelerden hangisi gidişin kötü olduğunu yazıo hangisi işsizliğin tırmandığını kişi başına düşen gelirin azaldığını hangisi borç batağına iice saplandığımızı hangisi dışa daha bağımlı hale geldiğimizi yazıo hiçbiri nie çünkü bazıları hükümetin ekmeğinden yiyor
peki biz bu konuda ne yapabiliriz. ben yılardan beridir malum medya grubunun tek gazetesini bile almıyorum. herkesede anlatmaya çalışıyorum bunu.. ama ne yapsak yetmiyor...Ozzy666' Alıntı:basının önemi de işte bu nokta da kötü oluyor..tekel oldukça bu olaylar..elbet yanlışa düşecektir basın bi şekilde..her şey sistem ve insanlıkla alakalı..hepsi bu..
benim önerilerm şunlar:Ozzy666' Alıntı:evet dediğin gibi ne yapsak yetmiyor..gerçi ben hiç bi açık eylemde bulunmadım bu olay için ama onaylıyorda değilim elbette..ne yapılacağı hakkında ise şu an için bi fikrim olmadığını üzülerek söylüyorum..ama sen daha bilgilisin sanırım bu konuda..bi şeyler at ortaya onlar üstünde oynayalım..
haklısın.. ütopik kaıyor türkiyede.. benim şaşırdığım konu ise basının hiç ama hiç kimsenin çıkarına olmadığı(kendi çıkarı hariç) bu kadar barizken ve kimse bunları desteklemezken(halk için konuşuyorum) neden bu kadar egemenler.. dış güçler desem çok mu klasik olacak...Ozzy666' Alıntı:4.bu hegemonyaya alternatif olmak isteyen yayın organları var. onlara destek vermek..
bence en gerçekci görünen alternatif bu..çünkü diğerlerinde bir bütün olmak gerekiyor ki buda benim ülkemde biraz zor görünüyor..