Türkiyedeki bütün mailler hacklenecekmiş

katakulli

New member
Reaction score
0
bana şöyle bir forward mail geldi. Sizlere aktarıyım dedim arkadaşlar:
---------REA KOD ADLI BİR HACKER REKOR DENEMESİ İÇİN TÜM TÜRKİYEDE Kİ KULLANICILARIN ADRESLERİNİ İMHA EDECEĞİNİ SÖYLÜYOR VE YAPIYOR ONUN İÇİN SAKIN LİSTENE REA ADLI BİR ADRESİ KABUL ETME ARTI TÜM LİSTENDEKİLERİ UYAR ÇÜNKÜ LİSTENDEN BİRİ KABUL EDERSE SENDE GİDİYORSUN BİR SÜRÜ TANIDIK KİŞİLERİN ADRESLERİ HACKLENMİŞ BEN LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERİYORUM SİZDE GÖNDERİN---------
Açıkcası bana çok saçma geldi ve bence yalan. Ya sizce?

ben kendimi bildim bileli msnde böyle konular olmuştur
ya virüs yayılıor denilmiştir
ya şu adresi eklerseniz hacklenirsiniz denilmiştir
yada buna benzer şeyler söylenmiştir.
yaklaşık 5 yıldır kullanıorum fakat daha bi haberin doğru olduğunu görmedim =)

Komik sadece Komik :D

Heheheeh rekor denemesinde başarılar..

Mail ''çalmak'' hackse tabi =)

Saf, suçsuz günahsız adamın mailini çalmak.. Bu hackerlığın amacına aykırı

Buradan hareketle bir hackerın denemesi değil de bir lamerin denemesi desek daha doğru olacak galiba

REA KOD ADLI HACKER kolay gelsin kardes :hhdil

sana da yalan ve saçma geldiyse burda konu açma ihtiyacını niye hissettin?...:durdurun

geyik & mizaha tasınmalı bu konu

ya yok bole seyler aynı ileti banada geldii hade len dedimm... yane REA beye soruomm biras zor olmıcakmııı ?? :D

aynı ileti banada geldi ama böyle bişiyn olması kolay değil bildiğim kadarıyla

bn inanmıyorum rekor yapıosa hacklesin boşverin yasık adama caba harcıoo=)

bikere saçmalığın daniskası derim buna. :eek:ha
diyelim böyle bişi yapmaya kaltı tamam rekor a girer ama Türkiye' deki tüm mailleri hackleyen olarak deil de Türkiye' deki mailleri hacklemeye kalkan ve bunu yaparken hacklenen LAMER olarak Tarihe geçer Hatta Lamerde Deil LAMOŞ olarak hayatına devam eder :durdurun :durdurun :durdurun

Kendine Hedef olarak Gördüğü Milllet TÜRK MİLLETİ, ve Türk diyince Durup bikere de deil bikaçkere düşünmesi lasım,

hAsTıR yaW PaLaVRaDıR...

Geri