Türkiye'de olmuş izlemeyen kalmasın...

serefsizi goruyomusun ya hem kazaya sebep oluyor hemde basip gidiyor

polisin onunden geciyor, polis durdurmuyor bile sebep olan taksiyi

otobusun soforude ayri bi alem zaten neyse...

2 hafta oldu araba alali, araba surmekten nefret ettim, yollar bu sekilde kendini sofor sanan gerzek dolu

lan herifin şerefsizligine bak yaf kazaya sebeb oluyor ve basıp gidiyor...Hiç Allah korkusu kalmamış bu adamlarda..

bunu daha önce haber bültenlerinde gösteriolardı.walla çok dikkatli olmak lazım.daha ehliyetim yok ama ben bile bu taxi şoföründen daha ii kullanıom be arabayı

aBi bu olay bisim burda olmuş yaa ne kadar şerefsizmiş bu adam yaa :( Otobusun defrilmesi beni cok etkiledi içim gitti:(

Acaba akşam yatıca nasıl uyuyor bu adam.Allah bi gün onun da başına verir elbet .

way be şerefsiz herif hiç yola bakmadan direk çıkıyor....yazık oldu valla otobüstekilere.......:(

bu o....çocuğunun plakasını falan almamışlarmı?

Arkadaşlar tek söyleyebileceğim hiçbir ama hiçbir şekilde -ister şöför ister yolcu konumunda- kendinizi ve etrafınızı kontrol etmeyi ihmal etmeyin ve her türlü belaya karşı hazırlıklı olun şu otobüsün 5 saniye içinde kullanılmaz hale gelmesi beni 24 saattir hissettirmeye devam ediyo :(

Kaza çok feciii olmuş :( Nee vicdan be basıp gaza kaçması

O elemanı ilerde çevirmişlerdir garanti. Ama otobüstekilere hakkaten üzüldüm. Koca alet nası o şekilde devrilir kavrayamıyorum bi türlü...

arkadaşlar bende şimdi gördüm bu olayı duydum çünkü burası benim şehrim yani manisada olan bir kaza...

manisaya bağlı olan akhisar ilçesinde yaşanıyo ve otobüsde izmir -istanbul diye hatırlıyorum... :(

umarım o kaçan şerefsizide yakalayı gereken yapılmıştır...

bu ne yaaaa olamaz böyle bir şey adamın umrunda değil sanki onun yüzünden olmamış gibi gayet rahat gidiyor bu şerefsizlikten başka bir şey değildir yaaa vicdan azabı çekmeyecekmi bu rezil herif neden suçlular elini kolunu sallayıp dolaşırlarki anlamadım gitti
sanırım yağışlı bir hava olsa gerek ani frenle ve direksiyon kırmasıyla gelen kazadır bu burnumuzun dibinde olmuş olay ne diyeceğimi bilmiyorum umarım o taksici bozuntusu bir an önce yakalanır

ewet olay akhisarda yaşanıyo sanırım chamfer bende yeni gördüm ahmetcan güzel bir paylaşım yapmış teşekkür ederiz.. böyle insanlar dünyada olduğu sürece trafiğe adımımızı atmamak en doğru seçim belkide.... ama böyle olan sadece taksiciler değil ticari araçları da bunu hep yapıyor.. dikkatli olmak lazım valla trafik bu ne zaman nerde ne olucağı hiç belli olmaz

Olm trafikte de yayalardada o adar çok OR-ÇO var ki alayını düdüklüycen yahu:)))
ZUHAHAHAHHAAAAAAAA

Ailton bunda gülecek ne var anlamadım ???

kazaya sebep olan şerefsiz yakalanmıştır yaw :mad: otobus şöföru de ayrı bi mal! Okadar insanın canını tehlikeye atmışŞ!

polisin anonsunu dinlemedinizmi akhisar bölge trafikin...
hemen kaza anonsunu yaptı.o arkadaşı atmışlardır kodese bence..

hem otöbus şöförüde bişey yapamamış. hızlı iniyor.kesin boşa atmıştır da..
taksi %80 hatalı okey ama ya otobüs şöförü% kaç hatalı...

Aslında duruma göre arabaya arkadan çarpsa bu kadar zarar ziyan olmazdı en azından otobüse ağır olduğu için araba uçardı ama nedense şöför onca insanı o anda düşünememiş :confused:

Geri