Türkiyede illumunati..malesef gerçek

Güzel ülkemin güzel vatandaşları gaflet uykusunda uyumaya devam edin..Uyandığınız zaman herşey çok çok farklı olacak..

insan inanmak istemiyor
bunu kim yaptı ve yaptırdı acaba, belediye? dernek? vakıf? parti ?

Güzel ülkemin güzel vatandaşları gaflet uykusunda uyumaya devam edin..Uyandığınız zaman herşey çok çok farklı olacak..

uyuma muhabbetini yapan arkadaşlar çok dikkatimi çekiyor, sen şayet uyumuyorsan bizden farklı ne yapıyorsun. Bu videoyu izleyerek yada micheal sikkofield'ı okuyarak mı o da olmadı tarot falı kartlarından çıkan manaları dinleyerek mi yararlı bişey yapmış oluyorsun.

uyuma muhabbetini yapan arkadaşlar çok dikkatimi çekiyor, sen şayet uyumuyorsan bizden farklı ne yapıyorsun. Bu videoyu izleyerek yada micheal sikkofield'ı okuyarak mı o da olmadı tarot falı kartlarından çıkan manaları dinleyerek mi yararlı bişey yapmış oluyorsun.

Arkadaşım öncelikle lafımı niye üzerine alındığını anlamış değilim ..Sözlerim tabii ki buradaki arkadaşlar gibi olayların farkında olanlara değil,geri kalan dünyadan bir haber yaşayanlaraydı. Sonra benim yazdıklarımda ben sizden farklıyım veya olayların daha çok farkındayım gibi birşey söyledim mi ben.Kendin ortaya bişey söylemişin yine kendin cevaplamışsın ..(Tarot sikkofield nerden çıktıysa artık)

Tarotlada ilgilenmem ,sikkofield'de okumam ..Sen bunlarla öğreniyo olabilirsin bazı şeyleri ama ben senin aklının alamayacağı kadar çok şey bilirim bu konularda ve öyle tarotla fal bakarakta öğrenmedim bunları.Ayrıca bu konularla ilgili neler yaptığım ettiğim seni hiç ilgilendirmez.Yaptığım şeyleri sana rapor halinde anlatmam falan mı gerekiyor.Neyse konuyu fazla uzatmayada gerek yok ..Kısacası lafım öylesine ortaya söylenmiş bir laftır ve seninle uzaktan yakından ilgisi yoktur!!

ŔĘĂČŢŎŖ☺;5447613' Alıntı:
konusan arkadasın agzına saglık.

Kime söylediğiniz pek belli olmuyor sayın REACTÖR ,daha açık olabilir misiniz lütfen ...

Sen bunlarla öğreniyo olabilirsin bazı şeyleri ama ben senin aklının alamayacağı kadar çok şey bilirim.Kısacası lafım öylesine ortaya söylenmiş bir laftır ve seninle uzaktan yakından ilgisi yoktur!!

sadece gülüyorum :)

sadece gülüyorum :)

Gülünecek biri varsa oda kesinlikle sensin:durdurun

''Sen bunlarla öğreniyo olabilirsin bazı şeyleri ama ben senin aklının alamayacağı kadar çok şey bilirim.Kısacası lafım öylesine ortaya söylenmiş bir laftır ve seninle uzaktan yakından ilgisi yoktur!! ''

Yazdığım yorumu parça parça kesip yapıştırıp anlamsız birşeyler çıkartmışsın ve ona mı gülüyorsun ..Gerçekten çok komiksin sen buranın cem yılmazı falan mısın ? :durdurun

Eee Nolmuş Yani Bi Anıt Varsa Vatikanın Orta Yerinde Dikilitaş Var Adamlar Sorun Ediyomu :)

İzlediğimiz çizgi filmlerde bile varmış... Donald amca senden beklemezdim

Geri