Türkiyede Hakemler En çok Hangi Takimi Kolluyor

Türkiyede Hakemler En çok Hangi Takimi Kolluyor

• FenerBahce

Kullanılan: 38 67.9%
  • Galatasaray

Kullanılan: 16 28.6%
  • Trabzonspor

Kullanılan: 2 3.6%
  • Besiktas

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    56
1.fenerbahce tabıkı kımı olacak daha bunu sormayada konu acmayada gerek duymadan gormen lazımdı dostum konu greksız demıyorum ama bılmeyen garıbbanlarda vardır ogrensınler tabıkı

tartışma yaratıcak anketler açılmasın lütfen :eek:

ayrıca anket eklememişin :eek:

bölümün mod arkadaşına Allah sabır versin :)

ben kendı takımımı dıyorum fenerbahce baska takım desem burda tartısma cıkıcak neyse bole anketler tartısmaya sebep gosterebılır ne cımbom ne kartal ne trabzon sıkecı fener oldu mu ?

Deimos' Alıntı:
ben kendı takımımı dıyorum fenerbahce baska takım desem burda tartısma cıkıcak neyse bole anketler tartısmaya sebep gosterebılır ne cımbom ne kartal ne trabzon sıkecı fener oldu mu ?

Komedi yaa :) :) :) :)

yoo ne alaka fenerle derim ben
herkese eşit davranıyolar bi hafta 6sde hata yapıyosa bi hafta fb de olabiliyo.yada daha farklı şekillerde ama.
FENERBAHCENİNKİ GÖZE BATIYO
CÜNKÜ CEKİLEMİYO
ÖNÜ KESİLEMİYO
TEK YOL OLARAKTA SİZE AYRIMCILIK YAPILOYO KOLLANIYOSUNUZ DENİLİYO
BU SÖZLERDEKİ AMACTA TAKIMI,HAKEMİ,TARAFTARI KISACASI FUTBOLLA İLGİLİ HERKESİ ETKİ ALTINA ALIP KENDİLERİNE CIKAR SAĞLAMAK OLDUGĞU İCİNDİR.

tabiki fb bu soru sorulmaz bile be

ne kadar ekemek o kadar köfte zaten anketin sonuçları net:)

valla artık TÜM TÜRKİYE biliyor bu fb li hakemlerin yaptıklarını . anelka da filenin sultanı gibi az mı elle gol attı be

Puhahaha. 6 saray ın GençLerbirLiği Maçına Bi BakıLsın İsterseniz :) Şaban Yine YerLerdeydi. Hakemde Görevde!!

heheheh valla oscary kardeş doğru demiş... ben de gs diyorum :)

Yaw bunu sormana gerek yoktu bea kardes.tabı kı antıfenerbahce kollanıyor.elle attgıı goller mı,yapılan haksızlıklar mı oooooo.Türkiye'de aslan keıslıyor bakalım avrupada 2050 de bi icrrat yaparda o zman bı rahatlarız.ulan fener avrupaya gıtmese türkıye sıralamsını yukseltır bea.

yaw biraz objektif olun yaa:) bari gs kollanıyo demeyin yorum yapmayın

Hakemlerin Hepsi Satlik Hepsi Fenerli:Sopa :Sopa :Sopa

hakemlerin kimi kolladğını vestel fener maçında gördük

Geri