Türkiye'de gerçek Hacker kımler var ?

Superhacker21

New member
Reaction score
0
Türkiye'de gerçek Hacker kımler var ? bildiklerinizin rumuzlarınızı yazarmısınız.
Ben cok merak ediyorum acaba turkiye'de gerçekten hacker varmı ?

bu bir sorudur ve web hackla alakası vardır.(moderatorler gerek gorurse daha uygun bir bolume tasıyabilir.)

Sakın Yanlış Anlama Bu Sözlerimi Ama Süper Hacker Bir Söz Vardır ELbet Duymuşsun İyi Bir Hackeri Herkez Tanır Gerçek Bir HAcker i İSe Kimse Tanımaz Aynı Solo Olayında Olduğu gibi Saymaya Gelince Bir Dünya Sayayım İnan Gerçekten Var Türkleri Hafife Alma Lakin Bence Doğru Olmaz Onları Deşifre Etmemiz... ? Sakın Bu Sözlerimi Yanlış Algılama SAdece Düşüncemi Belirttim...

Şunu bilin, Dunyaynın en iyi hackerlari;
Rusyada, Amerikada ve hindistanda war...
Unutmayın, hacker demek program kullanarak hackleyen değil, kodları deşifre ederek hackleyen dir...Adamlar neler yapıorlar anlatmaya mealim kalmaz ama kimse en iyi hacker istediğini hackler demesin, cunku bakın ne kadar iyi hackerlar varsa, o kadar da iyi guvenlik duvarları var değil mi?
Alın size bir ornek, hani google i kimse batıramıor dunyada ??
Hiçbir allahın kulu da batıramaz, cunku onun guvenlik duvarını kıran adam, butun net aleminide cokertir....

gerçek hacker lar tanınmaz dostum bunu unutma gerçi benim tanıdığım bi tane var ama ..:)

bu arada sanırım konu hertelden bölümünün konusu...

QaSTeX' Alıntı:
Unutmayın, hacker demek program kullanarak hackleyen değil, kodları deşifre ederek hackleyen dir...Adamlar neler yapıorlar anlatmaya mealim kalmaz ama kimse en iyi hacker istediğini hackler demesin, cunku bakın ne kadar iyi hackerlar varsa, o kadar da iyi guvenlik duvarları var değil mi?
Hiçbir allahın kulu da batıramaz, cunku onun guvenlik duvarını kıran adam, butun net aleminide cokertir....
ehehe sen tanıştın galiba budayla falan odamı hackerdı hindistanı hackledi şimdi hepsi ona tapıo kardeş yukardada dendi ayrıca unutmaki microsoft un hla hangi açıkla girdiğini bulamadığı adanalı arkadaş ta bir Türk :cool: :cool:

nickini bilmiyorum ama akademisyen kimliğe sahip biri var. "Çığır İlbaş" Kendisi pek kabul etmese de hackerdır hakkında arama motorlarından birşeyler bulabilirsiniz. Zaten gerçek hacklerlar genelde kabul etmezler bu sıfatlarını :D

QaSTeX googleyi örnek vermişsin googlede hacklendi zamanında :) googlede aratarak bulabilirsin 3 saat kapatıldı şu hacker iyi bu hacker şöle tartışmaları biraz çoçuksu geliyo bana turkiyede hacker varmı dersek çok müthiş insanlar var tarihe ismini yazmış turk hacker tamer şahin superonline hackledi.

Cumhur Onat Die Biri Var Ekşi Sözlüğünü-Cehennem 'i Hacklemiş Ama Bilgisi Ne Durumdadır net Bir Şey Söyleyemem..!

İnternethaber'i hacklerken, farkında olmadan kendi İP'ini çekmişti Cumhur Onat. Hadi Özışık O'nu affettiyse de, yargı affetmedi genç Cumhur'u. O şimdi cezaevinde.

Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden biri olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde okuyor Cumhur Onat. İnşaat bölümünde okusa da O'nun için "Bilgisayar dehası" diyor arkadaşları.

Cumhur dehalığını önceki gün, İnternethaber üzerinde denedi, email şifresini kırdı ve hiç kimsenin yapamadığını yaptı. İnternethaber'i sessiz sedasız kendi hesabına geçirdi. Tabii İP'ini çektiğini bilmiyordu. Polisin bir İP numarası ile yola çıkarak kendisini kıskıvrak yakalayacağını hiç hesap etmemişti genç Cumhur!

Ankara'da oturan Cumhur Onat, yaptığına pişmanlık duydu ve İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'tan defalarca özür diledi. Özışık ise, genç bir kişinin geleceğini yakmamak için, şikayetinden vazgeçti.

Özışık davasından vazgeçti ama, Cumhur'un işlediği suç, kamu davasına dönüştü kendiliğinden. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Cumhur'un cezaevi serüveni bu andan itibaren başladı.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Adil Kubat, ilk sorgusunu yaptıktan sonra Cumhur'u tutuklanmak üzere, 5. Sulh Cezea Mahkemesi'ne sevk etti. Hakim karşısına çıkan Onat, ne kadar pişman olduğunu söylese de, cezaevine girmekten kurtulamadı.

Tutuklandıktan sonra Ulucanlar Cezaevi'ne gönderilen Cumhur Onat, çok pişman olduğunu söyledi ve bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanımız Hadi Özışık'tan özür diledi. Genç Cumhur bu olayın kendisine ders olduğunu da kabul etti ve bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğini söyledi.

kaynak:gazeteciler.com

nasıl ama?

var var türkiyedede haker var ama
Böyle bir konuya ne gerek vardı :eek:

hellboy726' Alıntı:
var var türkiyedede haker var ama
Böyle bir konuya ne gerek vardı :eek:

evet.... işte gerçek hacker ortaya çıkmayan hackerdır hipotezimizi doğrulayıcı bir yanıt... :) :)

:alkol:

QaSTeX' Alıntı:

arkadasım bence cok yanlıs dusunuosun google da hacklendı 25000 çalışan 4 saat te anca düzeltti hıcbır sıte guvenlı deıldır bunnu unutma....

arkadaşlar da demiş çoğu gerçek hacker ların adı sanı duyulmaz ,,onları ancak hapishaneye düşerken ismini duyabilirsiniz ,,,normal olarak çoğu insan hacklediği siteye adını index ini basıyor ,, o bana gerçek hackerlık gibi gelmiyor ama bu alemde duyulmak istiyorsan da ismini duyurcan bir işin o tarafı var

@ solariz ;

tamer sahin, superonline i ingilizcesiyle hackledi sanırım, bilgisiyle değil :)

evt hindistandakını duydum ve dunyanın en büğük program yazılım devı olma yolunda meın adımlarla ılerlıyor ....

Türkiyede çok sağlam hackerlar yok deil ama kimler var bilmiyorum..

Kızıl Bakış' Alıntı:
Sakın Yanlış Anlama Bu Sözlerimi Ama Süper Hacker Bir Söz Vardır ELbet Duymuşsun İyi Bir Hackeri Herkez Tanır Gerçek Bir HAcker i İSe Kimse Tanımaz Aynı Solo Olayında Olduğu gibi Saymaya Gelince Bir Dünya Sayayım İnan Gerçekten Var Türkleri Hafife Alma Lakin Bence Doğru Olmaz Onları Deşifre Etmemiz... ? Sakın Bu Sözlerimi Yanlış Algılama SAdece Düşüncemi Belirttim...
aynen katılıyorum

Geri