silver0021
New member
- Reaction score
- 0
Ermeni soykırımını kabul eden ABD de 19 ülke arasına eklendi.. tabi kendini açıklamak istemeyen ülkelerde söz konusu..
2010 un ilk çeyreğinde türkiye her yönden darbe aldı.. Halen geçmişin izleri silinmedi.. ABD ye şu an birşey demeye gene GÜCÜMÜZ YETEMEZ !!! ÇÜNKÜ EKONOMİK BAĞIMLILIĞIMIZ VAR.. (Marshall Yardımlarını inceleyin..) Ekonomisi dibe vuran bir ülkeden söz edilemez dahi.. Adımızı haritadan silerler.. !!!
Siz halen düşünüyorsunuzki ABD bizden yardım istiyor buna muhtaç..
İNCİRLİK KAPANIR ABD MAHVOLUR SANIYORSUNUZ
Hehe Bu mümkün değil.. iyi tablo çizemiyorum malesef..
ARAPLAR BİZE SAHİP ÇIKAR ORTADOĞU BİZE SAYGI DUYAR DİYORUZ YANILIYORUZ..
IRAK İRAN LÜBNAN ERMENİSTAN YUNANİSTAN ARABİSTAN FRANSA LİTVANYA İSVİÇRE ABD RUSYA İNGİLTERE ALMANYA ARJANTİN bu saydığım ülkeler sonumuzu hazırlamaktalar..
HAYROLA IRAK İRAN LÜBNAN BİZE NAPABİLİRKİ DİYORUZ..
Size aynen şunu söylim.. İRAN belki AMA GERİ KALAN TÜM ORTADOĞU BİZİ SATAN ŞER.....izlerden kaynamaktayken halen neyin gücünden bahsedebilioruz..
DÜNYA SAVAŞI ÇIKARSA BAKMAYIN ARKANIZA KAÇIN..
2010 un ilk çeyreğinde türkiye her yönden darbe aldı.. Halen geçmişin izleri silinmedi.. ABD ye şu an birşey demeye gene GÜCÜMÜZ YETEMEZ !!! ÇÜNKÜ EKONOMİK BAĞIMLILIĞIMIZ VAR.. (Marshall Yardımlarını inceleyin..) Ekonomisi dibe vuran bir ülkeden söz edilemez dahi.. Adımızı haritadan silerler.. !!!
Siz halen düşünüyorsunuzki ABD bizden yardım istiyor buna muhtaç..
İNCİRLİK KAPANIR ABD MAHVOLUR SANIYORSUNUZ
Hehe Bu mümkün değil.. iyi tablo çizemiyorum malesef..
ARAPLAR BİZE SAHİP ÇIKAR ORTADOĞU BİZE SAYGI DUYAR DİYORUZ YANILIYORUZ..
IRAK İRAN LÜBNAN ERMENİSTAN YUNANİSTAN ARABİSTAN FRANSA LİTVANYA İSVİÇRE ABD RUSYA İNGİLTERE ALMANYA ARJANTİN bu saydığım ülkeler sonumuzu hazırlamaktalar..
HAYROLA IRAK İRAN LÜBNAN BİZE NAPABİLİRKİ DİYORUZ..
Size aynen şunu söylim.. İRAN belki AMA GERİ KALAN TÜM ORTADOĞU BİZİ SATAN ŞER.....izlerden kaynamaktayken halen neyin gücünden bahsedebilioruz..
DÜNYA SAVAŞI ÇIKARSA BAKMAYIN ARKANIZA KAÇIN..