Türkiye Pramitleri

thefirefox

New member
Reaction score
0
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK .....

FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH....

Mısır Piramitleri aslında Türkmüş
Yıllar önce Türkiyeden Kaçırılmış.
inanmıyomusunuz buyrun.
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
[VIDEO]fmGaikn67Fs[/VIDEO]

kefalmi? sazanmı?

Böyle bir danğalak Tarih öğretmeni olamaz bırakın öğretmenliği lise 1 sınıf yani 9. sınıfı bile okumamış olmalı tek kelimeyle bu rezalet toplumsal olarak ne kadar düşünebildiğimizi ve okumadığımızı ortaya koyuyor mikrofonu gören atlamış kefal gibi yoksa sazanmı deseydim.

Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Be Harbiden Yuhhhhhhhhhhhhhhh Mallar MAllar Bu Adamlar Mall Yaa Dahada Agır Konuşicam Ama ALLAH'Tan Form BuRASI sPASTİKLER yA..

abi gumrukten adamları var dio yha salak
abi bunların kafalarımı gusel ne ya
bişi sorcam bunlar ciddimi allahınızı severseniz akıl var mantık var :D

valla 3. röportajda koptum vall türkiyede neden güvenlik yok falan :)

sonuncu tarih ögretmeniydi ... cocuklara ne ögretiyor bunu bilmek isterdim ..

yuh be bu kadar da olmaz yani

haha teşekkürler güzel paylaşım......

hic takmayin bence,cunku bu goruntuler tv de alisik oldugumuz uyduruk programlardan biri icin cekilmis,muhtemelen butun gun dolasip numunelikleri aramislar...inanmayan tutup gelisi guzel sectigi birilerine sorsun...ben berberime onun ciragina ve mahallede top oynayan 3-5 ufakliga sordum acaba gecekten bu derecemiyiz diye hic biri de yemedi...veledin birinin cevap: abi bi git isine ya kafayi buldun naptin sabah sabah:) inanmayin yani numunelikleri bulmuslar goruntulerde.

Geri