Türkiye Olarak Avrupa Birliğine Muhtaçmıyız ???

Avrupa Birliğine Muhtaçmıyız ???

• evet muhtaçtır

Kullanılan: 14 21.5%
  • hayır değildir

Kullanılan: 51 78.5%

• Kullanılan toplam oy
    65

cums

New member
Reaction score
0
Evet sizce türkye ab'ye muhtaçmıdır..
yani ab'ye girmemiz şartmıdr..onlarszda yapamazmıyız? ya da...

evet cwplarnızı beklyrmmm

(anketi bulamadım umarm açılmamaıştrr )

bir teşekkür yeter...

anketi de ekleseydin ii olurdu =)

Türk ulusunun yok olması için muhtaçtır; ancak, Türk ulusunun yücelmesi için muhtaç değildir.

Bize avrupa birLigi Lazım degiL.Turban oLayını tartıssınLar sonra dısarı aCıLsınLar..

bencede muhtaç değiliz.. ama amerika ve avrupa bize sonsuza kadar muhtaçtır buda bir gerçek.. tabi bunun farkında olup iyi bir dış politikayla bunuda türkie kanıtlayabilir die düşünüyorum.. zira bir çok zengin maden ve petrol gaz gibi şeylerde bizim ülkemiz cennet saygılarımla

kimseye muhtaç değiliz.yeterki kendimize güvenelim ve üretelim...

kesinlikle muhtac degılız.onlar bıze muhtac utanıolar,kıskanıolar,cekemıolar bızı...

yuz yıllarca egemenlımız altında kalmıs avrupanın buyuk bolumu adamlar sımdı acısını cıkarmaya calısyor bırde kalkıp bır onların bırlıgıne gırmaya calısyoruz bızım ab bırlıgıne ıhtıyacımız yok eger bır bırlık yapmamız gerekıyorsa oda turk bırlıgı olabılır

muhtaç değiliz dedim ama bazı noktlar da var.
şöyleki, abnin kuralları oldukça güzel insani hakları beraberinde getirdiği tartışılmaz bir gerçek keşke ülkemizdeki okumuş e nazından eğitimli insan nüfusu fazla olsa bu şartlara ihtiyacımız olmasa ve bizde müslüman ülkeler topluluğunu ve türk topluluğu kursak onlar bizim kurduğumuz birliğe üye olmak isteseler ve türklerin uyumu karşısında aiz kalsalar bize muhtaç olsalar keşke benimkisi hayal olmaktan ileri gidemiyecek sanırım.

avrupa bize muhtaç ab son paketinde tarım alanı içindir ama şimdiye kadar hiç açılmadı neden biliyormusunuz çünkü avrupalı bizim tarımsal kaynaklarımızı satın alıyor ve bu paket hiç açılmadı yıllarca bekledi nedeni sadece bu bile avrupa birliğine üye yapmaya yetecek bir neden

avrupa yavaş yavaş hasta adam olmaya başladı.avrupa bize muhtaç.yoksa bukadar genç nüfus ne yapacak

Geri