Türkiye Kuzey ırak’ı Alıyor Mu?

B@yb@rs

Banned
Reaction score
0
Merkezi ABD California’da bulunan think thank kuruluşu Rand Corporation ABD’nin çekilmesine ilişkin bir rapor hazırladı. Raporda Türkiye’nin Kuzey Irak’ı kendisine dahil etme ihtimalinden söz ediyor.

Rand Corporation Soğuk Savaş Dönemi’nde ABD Dışişleri’ne ürettiği stratejiler ile tanınıyordu. Ilımlı sol hareketleri komünistlere karşı destekleme stratejisinin mimarı olan kuruluş, “ılımlı İslam” ın da savunucusu.

Rand Corporation, ABD’nin Irak’tan çekilmesinin ardından Türkiye’nin Kuzey Irak’a girebileceğini iddia etti. Kuruluşun iddiası, bu ihtimalin resmi makamlar tarafından da kabul gördüğü. Rapora göre bu süreçte PKK da tasfiye edilecek.

Hazırlanan raporun önerileri son günlerde tartışılan Kürt Açılımı’nı akıllara getirdi.

KAYNAK

bu da amerika nın yemleme politikasıdır.

Yabancı medyada, daha önce K.Irak'ta pkkya yapılan operasyonlar içinde aynı şeyler söylenmişti.MG_eVİL'ın da dediği gibi ne Amerika ne İngiltere ne de İsrail K.Irak'ı ve petrolü Türkiye'ye bırakmaz.Türkiyede de hiç bir hükümet böyle bir işe kalkışmaz.

kendi sınırını yabancı bir devlete kiraya verecek kadar acz içindeki bir hükümetmi yapacak bunu
güldürmeyin akşam akşam

kendi sınırını yabancı bir devlete kiraya verecek kadar acz içindeki bir hükümetmi yapacak bunu
güldürmeyin akşam akşam

o sana göre öyle bir dünya medyasını takip et bakalım neler oluyor neler konuşuluyor tabi onlar seni sarmaz senin gibi düşünenler kendi hüsnükuruntunuzla geçinin size daha hoş gelir

bizim millet niye bu akdar olumsuz niye bu kadar kendini küçük görür olmuş anlamak mümkün değil tabiki kuzey ırakı bize vermezler herşey karşılıklıdır orayı verirlerse karşılığında birşey isterler dünya düzeni bu şekilde işler

o sana göre öyle bir dünya medyasını takip et bakalım neler oluyor neler konuşuluyor tabi onlar seni sarmaz senin gibi düşünenler kendi hüsnükuruntunuzla geçinin size daha hoş gelir

bizim millet niye bu akdar olumsuz niye bu kadar kendini küçük görür olmuş anlamak mümkün değil tabiki kuzey ırakı bize vermezler herşey karşılıklıdır orayı verirlerse karşılığında birşey isterler dünya düzeni bu şekilde işler

sana göresi bana göresi yok bu işin
dünya medyasını madem takip ediyorsun
sınırlarını başka ülkeye kiraya vermeye kalkan
başka bir tane daha hükümet söylesene bana
yada başbakanı bop eşbaşkanı başka bir tane ülke daha

Aman kalsın, her gün terör saldırısı, cami bombalaması haberi izlemekten bıktık !

sana göresi bana göresi yok bu işin
dünya medyasını madem takip ediyorsun
sınırlarını başka ülkeye kiraya vermeye kalkan
başka bir tane daha hükümet söylesene bana
yada başbakanı bop eşbaşkanı başka bir tane ülke daha

bak işte ben onun için söyledim o yasayı iyi incele üstü kapalı 1 tane maddesini söyleme bop yazılı bir belge değildir T.C. ile abd bu konuda anlaşamamıştır ve başarısız olmuştur abd nin istedikleri ile bizim istediklerimiz çakışmıştır

Geri