Türkiye iLe müzakereLer hemen kesiLsin!

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ALmanya'da hükümet ortağı oLan ve Hıristiyan DemokratLar'ın Bavyera'daki kardeş partisi oLarak biLinen CSU, Türkiye iLe müzakereLerin hemen kesiLmesini istedi

100105-horst%20seehofer.widec.jpg

CSU Lideri Horst Seehofer

Almanya'da hükümet ortağı ve Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partisinin Bavyera eyaletindeki kardeş parti konumunda olan Hristiyan Sosyal Birlik (CSU) partisi, AB'nin Türkiye ile sürdürdüğü üyelik müzakerelerinin hemen kesilmesini istiyor.

"Frankfurter Allgemeine Zeitung" adlı gazetede yer alan haberde, CSU'nun, yarın geleneksel olarak Wildbad Kreuth kasabasında düzenleyeceği toplantı için hazırladığı bir tasarıda, müzakerelerin bir an önce durdurulmasını istediği ve "AB'nin komşuluk politikası" konusunda somut bazı önerilerde bulunduğu belirtildi.

"Türkiye'ye daha dürüst davranılması" istenilen tasarıda, Türkiye'nin, AB'ye katılım için gerekli siyasi ve ekonomik şartları yerine getirmekten çok uzak olduğu gerekçesiyle "tam üyelik beklentisinin" kesin olarak ortadan kaldırılması gerektiği savunuldu.

Tasarıda, "Sıkıntılı üyelik müzakerelerine son verilmesi için Türkiye'ye imtiyazlı ortaklık şeklinde, Avrupa'ya daha sıkı bağlanması için bir teklif yapılması gerekir" ifadesi kullanıldı.

Ekli dosyalar

• 100105-horst%20seehofer.widec.jpg
    100105-horst%20seehofer.widec.jpg
    8.2 KB · Görüntüleme: 3,051
keşke zaten olacağı o ama siyasiler anlamıyo kiiii

Türkiye'nin müzakerelerden hemen çekilmesini istiyorum. (Nacizene dileğim)

Bunun olması için Avrupalıların da böyle çıkışlar yapmaları lazım. Gerekçeleri ne olursa olsun.

Bu isteklerinin nedenini pek beğenmesemde CSU Lideri Horst Seehofer'e teşekkürler.

Yoksa bizim taraftan anlayacak yok.

Sebebi gayet acik bence,daha fazla siyasi rant ve ve gelen yardimlari cebe indirme kaygisi...Biz istenmeyenleriz oysaki...
Ayagini kirmadan yürüyecek iki kaldirimi olmayan Bulgaristan`i ve Avrupa`ya dilenci cikartmasi yapan Romanya`yi alsin onlar :D
AB `ye HAYIR diyorum:thumbdown:

allah aşkına kesilsin walla türkiyede tavrinı koyamıyo girmiyoruz avrupa birliğine felan diyemiyo rest çekmeyi bilemiyo başbakan one minute demesini biliyo ama avrupa birliğine one minute desin bakalım bide

Senden korkan senin gibi olsun gundi.

Biz girmek istemiyoruz.Ama biz olmadan bu yıl git gide düşüş yaşayacaklar göreceksiniz inşaAllah...
Türkiye'siz dünya olur mu?Birlik olur mu?
Olmayacağını pek yakında göreceksiniz inşaAllah...ki öyle oluyor aynen tahakkuk ediyor zaten inşaAllah...

bencede hemen müzakerler kesilmeli zaten çok gerekli bi birlik değiller...

Başbakanımıza söz hakkı doğarmı?

AB hayır :thumbdown:

zaman gelecek onlar bize yalvaracaklar biz ekatılın diye.ahh ahh yıllardır yapılan yanlış politakalar teslimiyetciler yüzünden ne haldeyiz.

süper güç türkiye geliyor allahın izniyle...

bakalım bu enerjimizi harekete geçirmek hangi hükümet e nasip olacal bakalım.:001_smile:

Ben Avrupada Yasayan Bir Turk Genciyim Arkadaslar Avrupa Bitmis Avrupa nin Ben Taaa A... Si...

Ulkemizin Tasi Topragi altin Diyoruz Avrupaya Girip Kendini Insanlarini,Topraklarini Hristiyan Piclere Yedirtmesini Istemiyoruz

Hem Onlar IsTedikleri Kadar Da Kiclarini Yirtsinlar Biz Turkiye yi A.B ye Almiyacagiz Diye Sunu Unutuyorlar Sanirim Avrupada Yasayan insanlar Bir Araya Geldiginde Belcika Buyuklugunde Bir Devlet Kurabilecek Gucdeler

Insallah Turkiye A.B ye Girmez OrtaDogunun ve Dunyanin Lideri Olmasi icin Bu Sart Ben Buyuk Turk Cumhuriyeti istiyorum Insallah Allah'im Bizlere O Gunleri Gosterir Insallah

Türkiye de ölüyordu sizin için ... Türkiye diyince iştahınız kabarıyor ... Bunu dünya biliyor ...
Siz gelin girin desenizde size ihtiyacı kalmadı türkiyenin ...

kişisel olarak bakınca bende girmek istemiorum ama ab dış yatırımcı için bi güwendir.Ülkeye sermaye girmesi için bi guwencedir.bunun gibi bir cok neden yuzunden buraya girmeye calısıoruz.

Realdream sen niye "v" harfi yerine "w" yaziyorsun :)

CDU ve CSU kardes partilerdir. CSU genel olarak Bayern eyaletinin partisidir, Almanlar da $akaca bir söz vardir, Bayern Almanyaya bagli degildir diye, tarihen onlar önceleri kendi basina bir devletmisler.
Biz onlarin yabanci düsmanliklarini ve secimlerde cok kullanildigimizi bilirim. Esasinda fa$ist partilere yakindirlar ve Hiristiyan dinine bagli Almanlara ve isverenlerin ma$alaridirlar.

Onlar bizi istemiyorlarsa bizim Avrupadan bir cikarmiz varda onun icin istemiyorlardir. Fazla derine girmek istemiyorum, Avrupaya girme veya girmeme konulari senelerden beri tartisiliyor zaten.

Tühh ne yapcaz şimdi :) :)
Çokta tın anasını satayım.

Geri