Türkiye dezenfekte oldu

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
30102009180530.jpg

Türkiye'de domuz gribi önlemleri kapsamında, okullarda dezenfekte çalışması yapıldı....

ADANA
Adana'daki bütün okullarda domuz gribi nedeniyle dezenfekte ve ilaçlama çalışması yapıldı. Son günlerde hızla yayılan ve Türkiye'de 3 kişinin ölümüne neden olan domuz gribi nedeniyle Adana'da da yoğun tedbirler alınmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgesiyle tatil edilen okullarda dezenfekte çalışmaları hız kazandı. Okulların bazıları kendi imkanlarıyla temizlik yapıyor. Bazıları ise bağlı bulundukları belediyelerin yardımıyla sınıflarını temizliyor. Belediye ekipleri okulların ilaçlamasını da gerçekleştiriyor.

Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulunda da ekipler bütün okulda ilaçlama çalışması yaptı. Pazartesi günü açılacak okullar öncesi temizlik çalışmalarında sona gelindi. Görevliler tarafından derslikler ve odalar tek tek temizlendi. Okul yetkilileri, belediye ekiplerinin kendilerine destek olmasından dolayı teşekkür etti.

ÇANAKKALE
Çanakkale'de bütün okullar, domuz gribine karşı ilaçlanmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tar...

Devami...

Geri