Türkiye, Dünyanın Ilk Modern Müslüman Süper Gücü Olacak

GemaR

Banned
Reaction score
0
Ne Demişti

Çay TV, 23 Temmuz 2008

Adnan Oktar: Herkes samimi olarak inansın gerçekten Türkiye iyiye gidiyor ve gerçekten süper devlet olacağız. TÜRKİYE HİÇ TARİHTE OLMADIĞI DERECEDE BÜYÜK BİR DEVLET OLACAK. Türk İslam Aleminin lideri olacak inşaAllah. Bu tarihi misyonun başlangıç aşamalarındayız. Ve bütün dünyayı, anarşiden, terörden sıkıntıdan azaptan, her türlü acıdan kurtaracak bir milletir Türk milleti. Gerçekten çok asil efendi, böyle çileyle, acıyla yoğrulmuş bir millettir ve dünyayı yönetmeye dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruhu vardır. Allah o görevi bu millete vermiş görünüyor inşaAllah. Çok yakın zamanda bunu göreceğiz inşaAlla

Ne Oldu

Sabah, 9 Eylül 2009
liderturk_sabah090909.jpg

ABD’li ünlü gelecek gurusu James Canton, krizden erken çıkacak ülkeler arasında gösterdiği Türkiye’nin yakın gelecekte önemli stratejik misyonlar üstlenerek model ülke olacağını söyledi.

Canton, “Türkiye, teknoloji ve inavosyona adapte oldukça global sisteme daha hızlı ayak uyduracak. Önümüzdeki dönemde dünyada önemli bir model ülke olacak. Bugüne kadar hep coğrafi üstünlüğü ile değerlendirilen Türkiye’nin artık bunun da ötesine geçme zamanı geldi. Atacağı adımlarla ilk modern Müslüman süper güç olarak tarihi açıdan önemli bir rol üstlenecek.” dedi.

Krizlerin beraberinde karşı konulamaz fırsatlar da ortaya çıkartacağını söyleyen Canton, Türkiye gibi gelişen ülkelerin etkin teknoloji yatırımı, altyapı desteği, lojistik ve iletişim endüstrisinde anahtar rol üstleneceğini belirtti.

Kaynak:http://tr1.harunyahya.com/Detail/T/...UNYANIN_ILK_MODERN_MUSLUMAN_SUPER_GUCU_OLACAK

Selametle...

adnan oktar 10 nuamara bi adamdır..severim kendisini..

Adnan Oktar yaramaz adamın teki

Ama dedikleri doğru...

Biz bazıları gibi söyleyene değil,söylenene bakarız

İnşAllah kardeşim hadisleri çok iyi yorumlaması beni mest ediyor...Tüm dedikleri bir bir oluyor...
Akşamları Tvlerde çıkıyo izlemenizi tavsiye ederim....
Selametle...

İnşAllah kardeşim hadisleri çok iyi yorumlaması beni mest ediyor...Tüm dedikleri bir bir oluyor...
Akşamları Tvlerde çıkıyo izlemenizi tavsiye ederim....
Selametle...

yorum felan yaptığı bediüzzamanın eserlerini ezberlemiş.O yüzden dediklerinin hepsi tutuyo ki bu dediğide gerçekleşcek

Tek Bz. Said Nursi değil Tirmizi olsun İmam-ı Rbbani Mevlana Suyuti Berzemi Gibi her yüzyılda Allah tarafından gönderilen tüm şahısları Kur'an ı ve hadisler ele alarak Yani Tüm kaynakları Tüketiyor Bu kunuda zaten itesine hatta sitelerine girin direk görürsünüz
400 tane sitesi var MaşaAllah....

Tek Bz. Said Nursi değil Tirmizi olsun İmam-ı Rbbani Mevlana Suyuti Berzemi Gibi her yüzyılda Allah tarafından gönderilen tüm şahısları Kur'an ı ve hadisler ele alarak Yani Tüm kaynakları Tüketiyor Bu kunuda zaten itesine hatta sitelerine girin direk görürsünüz
400 tane sitesi var MaşaAllah....

Adnan Oktar çok da sağlam ayakkabı değil.

Mehdinin kim olduğunu anlatırken hafifçe kendinden bahsetmesi,ehli kitabla kardeşlik ilan etmesi ve mahud bazı şahısları sanki evliyaullahtanmış gibi savunması dikkate değer

Ama bu konu ile ilgili dediklerine katılıyorum.Lakin bu benim Adnan Oktarı tasvip ettiğim anlamına gelmez.

Efendimiz(s.a.v) yeniden imameti kübranın kurulacağını,İslam ahlakının tüm dünyayay yayılacağını,aşağılık hınzırlar ve maymunlar(Kurani bir tabirdir) olan yahudilerle savaşmadan kıyametin kopmayacağını ve bu savaşta yahudilerin yaptıkları hıyanetlerin cezası olarak katledileceklerini buyurmuş....

Yani ufukta gerek Türkiye de gerek dünyada kköklü değişimler var.

Cenabı rabbil alemin bu günlerde ahiretimizi belağan me belağ kazandıracak ameller yapmayı bizlere nasip eylesin

Adnan Oktar çok da sağlam ayakkabı değil.

Mehdinin kim olduğunu anlatırken hafifçe kendinden bahsetmesi,ehli kitabla kardeşlik ilan etmesi ve mahud bazı şahısları sanki evliyaullahtanmış gibi savunması dikkate değer

Ama bu konu ile ilgili dediklerine katılıyorum.Lakin bu benim Adnan Oktarı tasvip ettiğim anlamına gelmez.

Efendimiz(s.a.v) yeniden imameti kübranın kurulacağını,İslam ahlakının tüm dünyayay yayılacağını,aşağılık hınzırlar ve maymunlar(Kurani bir tabirdir) olan yahudilerle savaşmadan kıyametin kopmayacağını ve bu savaşta yahudilerin yaptıkları hıyanetlerin cezası olarak katledileceklerini buyurmuş....

Yani ufukta gerek Türkiye de gerek dünyada kköklü değişimler var.

Cenabı rabbil alemin bu günlerde ahiretimizi belağan me belağ kazandıracak ameller yapmayı bizlere nasip eylesin

EE biliğim kadaryla yahudilerle müslümanların savaşı oldu zaten orayı geçtik.....

Mehdi'ye elbet benzeyecek kardeşin sana benzemiyomu
Adam Efendimiz(sav) soyundandır..
İbrahim(as) soyundan herkes birbirine benzer..
İsa(as) olsun Muhammed(sav) olsun Musa(as) ibrahim(as) ismail (as) Mehdi(as) vs vs olsun hepsi birbirine benzer...
Bir ayette der ki: İbrahim(as) için :"Biz senin soyunu alemlere Rahmet kıldık"
Hapsinin alnı geniştir kaşları kavisli sırtı geniş vs vs bunda şaşıracak bişi yok ki....Cübbelininde halkında bunda bilmedikleri vardır...

Zaten adamı dinlemeden nasıl direk hüküm veriyorlar anlamadık aklım almıyo bir türlü...
Neyse buna benzer bişi yaşamıştım dijital konuşmak gerekirse eskiden Xp den ayrılamıyodum vista yı kullanmama rağmen kötülüyodum şöyle böle program açmaz usb görmez açılmaz kapanmaz diyodum ama vistaya geçince bu seferde vistayı bırakamıyorum.....
Bilip bilmeden konuşmamak lazım...

Selametle....

EE biliğim kadaryla yahudilerle müslümanların savaşı oldu zaten orayı geçtik.....

Mehdi'ye elbet benzeyecek kardeşin sana benzemiyomu
Adam Efendimiz(sav) soyundandır..
İbrahim(as) soyundan herkes birbirine benzer..
İsa(as) olsun Muhammed(sav) olsun Musa(as) ibrahim(as) ismail (as) Mehdi(as) vs vs olsun hepsi birbirine benzer...
Bir ayette der ki: İbrahim(as) için :"Biz senin soyunu alemlere Rahmet kıldık"
Hapsinin alnı geniştir kaşları kavisli sırtı geniş vs vs bunda şaşıracak bişi yok ki....Cübbelininde halkında bunda bilmedikleri vardır...

Zaten adamı dinlemeden nasıl direk hüküm veriyorlar anlamadık aklım almıyo bir türlü...
Neyse buna benzer bişi yaşamıştım dijital konuşmak gerekirse eskiden Xp den ayrılamıyodum vista yı kullanmama rağmen kötülüyodum şöyle böle program açmaz usb görmez açılmaz kapanmaz diyodum ama vistaya geçince bu seferde vistayı bırakamıyorum.....
Bilip bilmeden konuşmamak lazım...

Selametle....

Senin Adnanın sana bizim hocalarımız bize diyor lafı uzatmıyorum

"...mehdi değilim ama benzer yönlerimiz var..." dedi. yani kendisini mehdi olarak görmüyor ama insanlığı doğruya yönlendiren, Allaha yönlendiren, sapıklıktan vazgeçirmeye çalışan birisi olarak görüyor. helal olsun, hem dinine bağlı hemde milliyetçi.

Sorma adamın dine bağlılığımı içimde fırtınalar koparıyor.Herşeyi o kadar güzel sakin bağırmadan nalattıyor ki insanı mest ediyor bunları yaparken 1 değil onlarca kanıt belge veriyor.
Bu adamın bir açığını yakalamadım arkadaş...
Selametle...

Geri