Türkiye Ayağa Kalktı

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
20pdfna.jpg

Galatasaray´ın Aurelio ve İtalyan savunmacı Zaccardo ile anlaşmaya varması büyük ses getirdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ve yönetim, resmi imza için geri sayımda.

Fenerbahçe ile mahkemelik olan ve gözünü Tahkim Kurulu’nun cuma günü vereceği karara çeviren Aurelio’nun Galatasaray ile kesin anlaşmaya varması gündeme bomba gibi düştü.

Uzun süredir Milli oyuncunun peşinde koşan Cim Bom’un Aurelio’ya ön sözleşme bile imzalattığı ifade ediliyor. Resmi imza için ise Tahkim’in kararı bekleniyor. Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, “Şu anda Aurelio’nun Galatasaray’a transferi hakkında konuşmak istemiyorum” dese de, yakın çevresine bu işin bittiğini söylediği öğrenildi.

Tahkim’in kararı olumsuz olursa CAS’a gitmeyi planlayan Tutumlu’ya, perde arkasında Galatasaray yönetimi destek veriyor. İtalyan savunmacı Zaccardo için Almanya’dan beklenen sağlık raporu ise henüz Cim Bom’un eline ulaşmadı. Wolfsburg ile 6’sı peşin toplam 10 milyon Euro’ya anlaşan Aslan, temiz raporunu aldığı anda sorun kalmayacak.

Maçkolik​

Bende Gördüm Çüş Yani Doğruysa Aurelio Güzel ama 10 Milyon £ Verilmez Bir Stopere !

AureLio'ya hayır hem sakat hem yaşLı hem tazminatı var..
Zaccardo'ya evet ama 10 M € çok fazLa bi defans için..

lan paray ok oyok bu yok konuşulan miktarlara bak noluyo ya.

Geçen fanatik gazetesinde okudum bu haberi
Fasofiso yani
Kolpa basının sıkışlarından biri daha

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray'dan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Fenerbahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12218854.asp?gid=211

Geri