"Türkiye ateşkes çağrısına öncülük eden ülke"

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1

İsrail'in Gazze'ye yönelik kara operasyonuna başlamasını değerlendiren İngiliz The London Daily News gazetesi, İsrail lobi gruplarının Amerika ve İngiltere'de oldukça iyi organize olduklarına ve büyük ülke liderlerinin desteğini almayı başarabildiklerine dikkat çekti.

Ancak asıl önemli konunun Gazze'de hayatını kaybeden masum insanlar olduğunun altını çizen gazete, savaşın bitmesi için ateşkes isteyen ülkelere ise Türkiye'nin öncülük ettiğini yazdı. Türkiye'nin İsrail ile diplomatik ve askeri ilişkileri olan bir ülke olmasına rağmen ateşkes çağrısına öncülük ettiğini vurgulayan Daily News, Hamas'ın ise Arap ülkelerinden beklediği desteği alamadığı yorumunda bulundu.
Beyaz Saray'ın operasyonun durdurulmasını isteyinceye kadar İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'ya bomba yağdıracağına devam edeceğinin altını çizen gazete, "Arap dünyası ve Arap lobileri ise bu operasyonu sadece televizyon ekranlarında izlemekle yetinecek" yorumunu yaptı.

Kaynak

mehmetçik gazzeye die slogan atılıyor katılmıyorum ordunun görevi vatan toprağının savunulması ve türk millettinin varlığının devam etmesidir. kore savaşındaki gibi askerlerimimzin kırdırılmasına karşıyım ekonomik krizde kaybolan paralar nerede tabiki israilde bir şekilde herkes yaptıklarının bedelini öder

40.000 e yakın sehıt verdıgımız Pkk serefsızlerı ıcın bu kadar sokaklara dusmedık .. Hrant drınk oldu Herkez Hrant drınk oldu yanı bız kendımız ıcın hıc bırsey yapmıyoruz ama baskalarına karsı yanı baska mılletlere karsı cok ama cok fedakar ve yufka yureklı bır mılletız nedense... Tamam ısraıldekı olanlar gercekten ıcler acısı pekı ama ya bız ? bıze yazık degılmı ? onca gencı bebegı kadını erkegı cocugu sehıt verdık Pkk adılerıne bıze kım acısın ? ...

40.000 e yakın sehıt verdıgımız Pkk serefsızlerı ıcın bu kadar sokaklara dusmedık .. Hrant drınk oldu Herkez Hrant drınk oldu yanı bız kendımız ıcın hıc bırsey yapmıyoruz ama baskalarına karsı yanı baska mılletlere karsı cok ama cok fedakar ve yufka yureklı bır mılletız nedense... Tamam ısraıldekı olanlar gercekten ıcler acısı pekı ama ya bız ? bıze yazık degılmı ? onca gencı bebegı kadını erkegı cocugu sehıt verdık Pkk adılerıne bıze kım acısın ? ...

çok doğru söylemişsin . bize kim acısın demişsin . onu değişiyorum kim acıdı .

ülkeden geçen uyuşturucu nerden geliyor . o uyusturucular ülkemizin gençlerini zehirlerken bunları eken araplar acıdımı bizim gencimize .

pkk asala ilk yayınlarına arap ülkelerinde başlamadımı .bazı kampları orda değilmiydi .

şimdi suriyeye savaç açılsa suriye değilmi senelerdir pkk yı barındıran .suriye için kılımı bile kıpırdatmam ki filistin için neden kıpırdatayım . bide askerimiz gidecekmiş . oldu başkaaaa .

sadece ölen çocuklara ve kadınlara üzülüyorum . masum insanlar demiyorum çünkü ülkelerinin birliğini sağlayamayan onlar benim gözümde masum değildir . sadece kadın ve çocuklara üzülüyorum . diğerleri umrumda değil .iranda bir ara öyleydi şimdi toparladı kendini . onlarda toparlayabilir demekki .

tayyip önce oğlunu asker'e gönder öyle gider bizim türk askeri israil'in köpeği olmaya... yav geçen seneydi galiba lübnan'ada göndereceklerdi değil mi... önce kendi içinde pkk'yı bitir ondan sonra dünyanın dibindekilere bile yardım et...!!!

Geri