'Türkiye ABD'nin gücünü kırıyor' !!!

koskoca miLLeti ceviz kıramaz haLe getirdiLer..ne güç kırması..

ya allah aşkına ağzı olan konuşyo (pardon parmağı olan yazıyo) o kadar saçmalayan arkadaslar var ki aramız da.... neymiş iktidar krizi iyi idare etmiş.. yok yunanistan şu haldeyken biz bu haldeymişiz dolar hala 1.5 muş... ecevit kafasına bi kitap yemiş dolar 1.7 olmuş..... soruyorum borsadaki sermayenin %70i kimelere ait?? bankalar kimlere ait?? dolayısıyla bizim paramız bizim mi gerçekten? biz mi idare ediyoruz?? Saf olmayın arkadaslar.. birde neymiş abd yi idare edermişiz has....tr ordan abd den ayrı gayrımız mı kaldı sanki.. memleketin içine işledi adamlar tabi ki bir çok polikikayı birlikte yürütüyoruz adamlarla tabi ki ters düşülmez... aslında biz biz bile diiliz biz abd yiz

ya allah aşkına ağzı olan konuşyo (pardon parmağı olan yazıyo) o kadar saçmalayan arkadaslar var ki aramız da.... neymiş iktidar krizi iyi idare etmiş.. yok yunanistan şu haldeyken biz bu haldeymişiz dolar hala 1.5 muş... ecevit kafasına bi kitap yemiş dolar 1.7 olmuş..... soruyorum borsadaki sermayenin %70i kimelere ait?? bankalar kimlere ait?? dolayısıyla bizim paramız bizim mi gerçekten? biz mi idare ediyoruz?? Saf olmayın arkadaslar.. birde neymiş abd yi idare edermişiz has....tr ordan abd den ayrı gayrımız mı kaldı sanki.. memleketin içine işledi adamlar tabi ki bir çok polikikayı birlikte yürütüyoruz adamlarla tabi ki ters düşülmez... aslında biz biz bile diiliz biz abd yiz

şaka mısın sen?
borsanın %70i yabancılarda. tamam bişey demiyorum. haklısın ama kendine sorsana adamlar neden başka ülkelere gitmiyorlarda paralarını bizim borsaya yatırıyorlar.
elin yabancısı geliyor senin devletinin ekonomisine güvenerek parasını yatırıyor. sen de kendi devletine güven sende yatır. sanki yerli yatırımcıya borsa yasak.
borsa düşünce ekonomi kötü demeyi bilirsiniz !!! o zaman %70i yabancılarda demiyorsunuz.

bazı ideolojiye mensup Türk vatandaşlarının yani bizim kendi evlatlarımız şöyle düşünüyor:
- ideolojim kaybedeceğine Türkiye kaybetsin.

son olarak gidip icazet alıyor ve ermeni açılımı yanlış diyenlere sözüm olacak.
ülke ziyaretleri icazet için mi yapılır? bu kadar mı diplomasi bilginiz? obama seçildikten sonra ilk Türkiye'ye geldi. bizden icazet mi aldı? ya da Türkiyeyi ziyaret eden o kadar ülke bizden icazet mi aldı? biraz mantıklı düşünün...

ermeni meselesine gelince adamlar kendi içlerinde ne kadar zor duruma düştüler. kendileriyle çeliştiklerinden protokolleri durdurdular. dünyaya mesaj şu oldu: (anlayana) Türkiye çözüm istiyor, ama ermenistan kaçıyor...

tayyipvetaliban.jpg

Bimem hangi görüntü daha iyi siz karar verin.

ecevit-bush.jpg

tayyip-bush.jpg

0201-bulent-ecevit-bill-clinton.jpg

üstteki resmin tamamı..

Bimem hangi görüntü daha iyi siz karar verin...

REsim görünmemiş özür dilerim.
SAyın baş bakanımızın çok daha beter görüntüsü var onu koymaya çalışmıştım.

REsim görünmemiş özür dilerim.
SAyın baş bakanımızın çok daha beter görüntüsü var onu koymaya çalışmıştım.

Eveet şimdi hagi görüntü daha kabul edile bilir?

Meğerse buradaki arkadaşlar ne kadar çok filistinde yaşamışlarda oradaki bir yazarın türkiyeyi görüş açısını eleştiriyorlar, Davos fatihi tayyip erdoğan one minute olayından sonra birçok ülkede adına miting düzenlenen tek yabancı lider hatta iranda bile miting yapıldı, işkembeden atmayalım...

Tüpraş'ın yüzde 14.76 hissesi ni israil e peşkeş çeken bunlar değil mi?İhalesiz olarak al kardeşim senin olsun diyen bu van minütçüler değil mi? İSRAİL'DEN BİR YORUM

Ofer'in Tüpraş hisselerini alış şekli, İsrail'de manşetteydi... Haaretz gazetesi, benzer vurguna daha önce kendi ülkesinde de imza atan Ofer için şu yorumu yaptı: "Ofer, sadece İsrail'de değil, tüm dünyada hükümetleri maymuna çevirmeyi iyi biliyor..."

Van minüt dedi türkiye ye inişte ilk işi türkiye topraklarının %10 una denk gelen arazileri yine israilli dostlarına gel yerleş şeklinde peşkeş çekmeye kalkan(mayınlı arazi adı altında) ve chp nin müdahalesiyle rafa kalkan projenin sahibi kimdi?
van minüt cüler miydi?Fatih miydi !?? davosun fethini mi gerçekleştirdi?!
Cehaletinizin altına sığınmış şu bilmişliğiniz yok mu hastasıyım..
''işkembeden atmayalım'' güzel laf..

Konu başlığı: 'Türkiye ABD'nin gücünü kırıyor' !!!.....

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş, diye bir söz vardır...
Siz bence anladınız ne demek istediğimi..
Yalnız şuna hayret etmemek elde değil.. Zeki Müren'in de bizi gördüğünü iddia eden arkadaşlar varya yani bu boyutta bile saçmalayabilenler varya, ben buna hayret ediyorum!!

Ecevit sanki halkına karşı şahandı, ben bildim bileli ecevit kibar nazik biriydi, bir çocuğun karşısında bile nezaketini korurdu.

Asıl mesele milletini azarlayıp ''-ananıda al lan'' diyerek şahanlık yapıp sonrada bir meczupun dizinin dibinde yavşaklanmak ve teröristlere sayın demek olsa gerek...

Halka Karşı Şahan Kesilenler Teröristlere karşı Yavşaklanıyorsa bu takkıyeyi(Aslan görünüp farelik yapmak) Milletimiz yutmaz ....

Teröriste Sayın apo - Halka Ananı Bacını,
işçiye provakatör - meczupa kefil....

Geri