Türkiye 2-0 Avusturya [ 2012 Avrupa Şampiyonası]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Milliler 480. kez
A Milli Futbol Takımımız, bugün İstanbul'da Avusturya ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu 5. maçıyla birlikte 480. karşılaşmasına çıkacak. Ay-yıldızlılar, 251'i resmi, 228'i özel olmak üzere geride kalan toplam 479 maçta, 171 galibiyet, 113 beraberlik alırken, 195 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Mililer 619 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 722 gol gördü.

Beraberlik yok
Türkiye ile Avusturya bugün 13. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke milli takımları arasında oynanan 12 maçta Avusturya 7, Türkiye 5 galibiyet alırken, bugüne dek hiçbir maç berabere sonuçlanmadı. Türkiye'nin toplam 18 golüne, Avusturya 15 golle yanıt verdi.

kazanmamız gerekiyo ama ne yalan söyliyim pek ümidim yok . izleyip izlememe arasında da gidip geliyorm. bos yere stres yapmamak adına.

Milli takıma başarılar diliyorum, fakat benim de hiç ümidim yok.

Kadro Seçimi Hatalı Bence :sleep:

oLası kadro bu Mesut bana sürpriz oLan Burak'ın oynaması
bence onun yerine Cenk ya da Umut oynamaLıydı

Burak Yerine Semih Oynamalıydı Bence
Servet Kazması Yerinede Oynatılacak Bir Ton Adam Var Nesi Oynuyo Bilmiyorum

A Milli Takımımız'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Avusturya ile oynayacağı maçın ilk 11'i belli oldu.

Almanya'nın forse ettiği A Grubu'nda ikincilik için büyük bir mücadeleye giren Ay yıldızlılarımız, ilk keskin virajında Avusturya'yı konuk ediyor. Bu maçı kazanan yolu neredeyse yarılayacak

Avusturya'nın yıldız forveti Marc Janko ile hücum hattının beyni olarak gösterilen orta sahanın yıldızı Zlatko Junuzovic, sakatlıkları nedeniyle Türkiye’ye karşı forma giyemeyecekler. Ancak önemli bir hatırlatma; Beşiktaş formasıyla her geçen gün formu yükselen Ekrem Dağ, bu akşam bize karşı mücadele edecek.

2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında A Milli Futbol Takımımız, Avusturya ile kritik bir maça çıkacak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak mücadele öncesinde teknik direktörümüz Guus Hiddink'in maça hangi 11'le başlayacağı belli oldu.

İŞTE İLK 11'İMİZ

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Serdar Kesimal
Servet Çetin
Hakan Balta
Nuri Şahin
Mehmet Ekici
Selçuk İnan
Hamit Altıntop
Arda Turan
Burak Yılmaz

m.milliyet.com.tr

Haydi semih! Sen yedekten gelsende maçı koparacak adam sensin buraktan bir cacık olmaz...

Ne kurtarıştı be :)

Arda'ya yapılan kasti darbeden sonra, penaltı kurtarışı Avusturya'yı resmen morarttı. Tebrikler Milli Takım..

3 puanı aldık gayet güzel, oyun pek iç ısıtıcı olmasa da puan güzeldi.

Teşekkürler.

Bu gün sahadaki oyuncular tüy dikme yarışında idiler.
Rakipleri mahalle takımı olmasa banko yenilirdik.
Zaten son düdükle bazı futbolcularımızın yüzünde ''kazandık mı lan'' ifadesi vardı dikkatli bakın =)

Geri