türk telekom

ask061

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar dikkat sakın taşınayım demeyin hadi taşındınız binaya nakil çekilecek vay halinize telkom adsl faturalarını bir güzel geçiriyor bide telefonunuzu bağlayacak kablomuz yok diye dert yanıyor anlıyacağınız adsl kullanıyorsanız işin yanı ..k insanlardan katrilyonları götürmesini biliyorlar ama hizmet deyince veremiyorlar sadece uyarmak istedim bilginiz olsun böyle boktan şeylerdevar türkiye ab ye girdi ama telekom özelleştirildi ama bir ..ka giremdi bence

walla ben taşındım hattımıda nakil ettirdim hiçte dedin gibi bi sorun olmadı....Bi yanlişlik olmuştur peşini birkama haklıysa hakkını alırsın.

telekomu bize neden şikayet ediyorsun ki arkadaşım..:) aslında telekoma ne soylense az ama. daha kıbar olalım lütfen.

telekoma kafam girsin !!!

ben 2 hafta içinde yeni eve taşınıcam ve de adslin bağlı olduğu telefonu nakil yaptırıcam umarım senin dediklerin olmaz

Gs_HeLL!' Alıntı:
ben 2 hafta içinde yeni eve taşınıcam ve de adslin bağlı olduğu telefonu nakil yaptırıcam umarım senin dediklerin olmaz

olursa al tabancanı sık kafasına :D

arkadaşkar 3 haftadır hala bağlanacak hala bağlanacak gitmediğim yer kalmadı çok komik bir şey hayatta bu ve insanlar yapılan işkence yeter parası yok elemanıda yokkk

aslında tr hiçbir kurum yok sağlam çalışan bence telekom da özelleşsede yabancı sermayede tr şartlarına ayak uyduruyor.

bu adamlar tam soyguncu.. Ben sınırsız adslye abone oldum .. İlk faturam 100 ytl geldi:) ikinci 92 ... Gittim adamlar bi karışıklık olmuş dedi benim hattım sınırlıya geçmiş bende kotayı birazcık açmşım. İşin garib yanı bu tanıdığım 2 arkadaşın başınada geldi.. Adamlar bu kadar parayı ne yapıyo anlamadım gitti ):

ne yapacaklar alem yapıolar haram olsun 512 die aldık sınırız ölye 350 kb de gezınıo :mad:

Geri