Türk Telekom & SuperOnline

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
TTnet : 8 Mpbs'e kadar sınırsız = 50 TL telefon zorunlu.Sabit ücret var.
SuperOnline : 20 MBps sınırsız = 70 TL telefon zorunlu değil olsada sabit ücret yok.

Şaunda iki modemde bilgisayarımda...Daha TTneti iptal ettirmedik. Ama kablo banyodan benim odaya doğru geldiği için babam superonline 'yi iptal ettirecek ..

30nkdaw.jpg

a9u3w1.jpg

Superonline 'de internet sayfaları çok hızlı bir şekilde geliyor..Türk telekomda biraz bekledikten sonra sayfa doluyor..

Superonline 'de download/upload hızı çok hızlı..
TTnette upload örn : 60-70 en fazla 110 kb...

Superonline bu hıza bu fiyat gercekten Cok İyi.. ÜsteLik Sınırsız Olması.. DegerlendiriLebilir Bir Konu..

Ancak Ben superonline tek Olarak evLere Baglantı vermedgini duymustum.. Yani bi Site veya bir binanın en %51 ni kapsıycak şekiLde İmza Toplanıp Dilekçe iLe Başvuruluyomus.. Eger böyle bi zorunLuLuk yok ise superonline kullanıcısı olabilirim ?

Superonline bu hıza bu fiyat gercekten Cok İyi.. ÜsteLik Sınırsız Olması.. DegerlendiriLebilir Bir Konu..

Ancak Ben superonline tek Olarak evLere Baglantı vermedgini duymustum.. Yani bi Site veya bir binanın en %51 ni kapsıycak şekiLde İmza Toplanıp Dilekçe iLe Başvuruluyomus.. Eger böyle bi zorunLuLuk yok ise superonline kullanıcısı olabilirim ?

binanızın önüne kablo döşemeleri lazım..Sanırım binadan başvuru olunca gelip döşüyorlar..
Ondan sonra binada reklamını yapıyorlar..
Herkesin evini dolaşıyorlar..Sonra bağlattırıyorsun interneti.

anLadım.. Ugrastırıcak bi iş.. ama gercekten Hıza Göre Tutar Cok İyiymiş..

Geri