Türk Solu yine orduyu göreve çağırdı

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
ordu.jpg

Ankara Tandoğan'da 2003 yılında düzenlenen mitingde 'Ordu Göreve' pankartı açarak darbe çağrısı yapan Türk Solu Dergisi işbaşında.

Derginin son sayısında yine Silahlı Kuvvetler göreve çağrıldı. Kapağına Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un fotoğrafını taşıyan dergi, 'Susma, sustukça sıra sana gelecek' başlığını kullandı. Dergi, Ergenekon Terör Örgütü (ETÖ) soruşturmasını ise 'tertip' olarak nitelendirdi. Türk Solu'nun 'Ordu Göreve' pankartı açması ETÖ iddianamesine şu şekilde girmişti: "Bu mitinge çeşitli üniversite ve sivil toplum kuruluşlarına mensup şahısların katıldığı, kalabalığın Celal Bayar Bulvarı üzerinde toplanıp Tandoğan Meydanı ve Anıt Caddesi'ni takiben Anıtkabir'e kadar yürüdüğü, bu yürüyüşte 'Ordu Göreve-Atatürk Gençliği' yazan pankart ve dövizlerin taşındığı, gösteriye diğer şahısların yanı sıra dönemin İstanbul Üniversitesi rektörü Kemal Yalçın Alemdaroğlu'nun da katıldığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevlilerince düzenlenen tutanaklarda "Ordu Göreve-Atatürk Gençliği" ibareli dövizi taşıyan kişilerden bir kısmının İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Dilek Bilgin, İstanbul Üniversitesi öğrencisi Okan Ersoy olduğu, ayrıca İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden Utku Umut Bulsun, İsmail Bostanoğlu, Nur Arslan, Onur Güneş Ayas, yüksek lisans öğrencisi Özgür Binnur, araştırma görevlisi Ali Emre Özsoy ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Can Berk Birgül ile Engin Girgin'in de gösteriye katılan şahıslardan olduğu tespit edilmiştir."

14 Ocak 2009, Çarşamba
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=803499&title=turk-solu-yine-orduyu-goreve-cagirdi

bu tür olayların artması ve toplumsal kargaşaya dönüşmesinin tek nedeni akp dir . akp nin abd güdümlü bu operasyonu ülkede azalma noktasına gelen sağ - sol veya laik - antilaik fitilini yeniden ateşleyecektir .

soruşturmanın bu denli ahlak , hukuk ve ciddiyet eksikliği ile yürümesine akp müdahele etmemektedir . bir takım gruplarda bunu eyleme dökecektir . bunun adı darbe yanlısı olmaksa solcu değilim ama akp nin bu tutumuna karsı olduğum için bende darbeciyim kimse kusura bakmasın . yada hükümet ahlaki bir şekilde ve adil bir şekilde yürütür bu davayı . önümüzdeki günlerde grupların çatışması mümkün olacaktır böyle giderse

emrah1607 avatarini yaptiginicin seni kiniyorum musluman bir insa na busekilde avatar yakistiramazsin ne olursa olsun. yoneticilerdende ozur diliyorum ve avatarin degistirilmesini istiyorum begenmiye bilirsin biz sana nasil saygiliysak sende saygili olman lagzim

emrah1607 avatarini yaptiginicin seni kiniyorum musluman bir insa na busekilde avatar yakistiramazsin ne olursa olsun. yoneticilerdende ozur diliyorum ve avatarin degistirilmesini istiyorum begenmiye bilirsin biz sana nasil saygiliysak sende saygili olman lagzim

avatarı ben yapmadım.. papayla olan dostluğundan dolayı mizahi konu olan bisey bu .

müslüman olup olmadığını ne sen ne ben bilemeyiz onu allah bilir .

ben fetullahın sana bu resminin neden yapılmış olabileceğini anlatırım daha sonra . biraz zaman geçsin bakayım bi . ondan sonra hallederiz .

ayrıca seveni olduğu kadar bir o kadarda hatta daha fazla sevmiyeni var .

bu resimde hakaret yok . ben hakaret içeren bisey göremedim . sen gördüysen mizah ne demektir onu öğren kardeşim .

K€LKiTLi;3946473' Alıntı:
Ortada bir toplumsal kavga falan yok

böyle giderse olucak diyorum . ya ne olur bir seferde anlasanız .. :vur

bu tür olayların artması ve toplumsal kargaşaya dönüşmesinin tek nedeni akp dir

kendi yazdığı cümleden haberi olmayanların başkalarının anlayışını sorgulayabilmesi ne kadar ilginç

yukardaki cümleni oku okumaklada kalma iki saatte ne anlama geldiğini düşün

sonra bir daha yaz

benim burada Türkçe dersi verecek halim yok

arkadaşlar TÜRK SOLU adlı dergi tamamen provkasyon amacı ile ve mit in desteği ile kurulmuş bir dergidir derginin düne kadar genel yayın yönetmenliğini yapan Gökçe Fırat ÇULHAOĞLU ( çuhadaroğlu da olabilir emin değilim ayrıca haladaha derginin başında olabilir) mahkeme kararı ile ispatlı bir mit ajanıdır 1998 yıllarında mit tarafından özel olarak işçi partisine gönderilmiş öncü gençlik genel başkanlığına kadar yükselmiş ve sonra gençlere abuk subuk şeyler söyleyip eğitim adı altında silahlı mücadele ye kışkırtmıştır ve bu kışkırtmaları daha sonra İşçi Partisinin aleyhine kullanılmak üzere Video kaset lere kayıt etmiştir gençlerde görülen bu negatif değişilik nedeniyle Parti yetkilileri bu adamı mercek altına almış ve kısa bir süre sonrada tekmeyi vurmuştur aynı şeyi İşçi Partisinden kovulduktan sonra CHP de denemiş ve CHP yönetimi tarafındanda bir süre sonra kapıdışarı edilmiştir ve ondan sonra bu Türk-Solu adındaki saçma span dergiyi çıkarmaya başlayıp Türk-Kürt ayrımı mezhep çatışması ve Türk Ordusuna yönelik provakasyonlarına oradan devam etmektedir dikatli olun ben bir uarayım dedim sadece

K€LKiTLi;3946679' Alıntı:
kendi yazdığı cümleden haberi olmayanların başkalarının anlayışını sorgulayabilmesi ne kadar ilginç

yukardaki cümleni oku okumaklada kalma iki saatte ne anlama geldiğini düşün

sonra bir daha yaz

benim burada Türkçe dersi verecek halim yok

önümüzdeki günlerde grupların çatışması mümkün olacaktır böyle giderse

istediğin yerini alacağına sonunuda bak istersen hee olurmu . karmasaya dönüşmüş işte millet biseyler yapma derdine düşmüş . ilerde çatısmada yasanabilir demişim . şu kadarcık şeyin nesini anlamıyorsun .herhalde mükemmel bir beyne sahipsin ondan

sen türkçeyi ne zaman çözdün bide dersmi vercen bize :durdurun

iyi güldürdün beni akşam akşam . ben türkçemi geliştiririm ama sende gözlerinden bi doktora çık . yazıların yarısını görüyorsun . yada bi piskiyatriye çık gördüklerini görmemiş gibi davranıyorsun

arkadaşlar TÜRK SOLU adlı dergi tamamen provkasyon amacı ile ve mit in desteği ile kurulmuş bir dergidir derginin düne kadar genel yayın yönetmenliğini yapan Gökçe Fırat ÇULHAOĞLU ( çuhadaroğlu da olabilir emin değilim ayrıca haladaha derginin başında olabilir) mahkeme kararı ile ispatlı bir mit ajanıdır 1998 yıllarında mit tarafından özel olarak işçi partisine gönderilmiş öncü gençlik genel başkanlığına kadar yükselmiş ve sonra gençlere abuk subuk şeyler söyleyip eğitim adı altında silahlı mücadele ye kışkırtmıştır ve bu kışkırtmaları daha sonra İşçi Partisinin aleyhine kullanılmak üzere Video kaset lere kayıt etmiştir gençlerde görülen bu negatif değişilik nedeniyle Parti yetkilileri bu adamı mercek altına almış ve kısa bir süre sonrada tekmeyi vurmuştur aynı şeyi İşçi Partisinden kovulduktan sonra CHP de denemiş ve CHP yönetimi tarafındanda bir süre sonra kapıdışarı edilmiştir ve ondan sonra bu Türk-Solu adındaki saçma span dergiyi çıkarmaya başlayıp Türk-Kürt ayrımı mezhep çatışması ve Türk Ordusuna yönelik provakasyonlarına oradan devam etmektedir dikatli olun ben bir uarayım dedim sadece

KATILIYORUM

bize yapay sorunlar aşılamaya çalışıyorlar bu tutmaz diye düşünsemde durum menderes dönemine çok benziyor.

yeşil ve kırmızı komolar elbirliği ediyorlar danışıklı döğüş yapıyorlar .

KATILIYORUM

bize yapay sorunlar aşılamaya çalışıyorlar bu tutmaz diye düşünsemde durum menderes dönemine çok benziyor.

yeşil ve kırmızı komolar elbirliği ediyorlar danışıklı döğüş yapıyorlar .

işte bunlarada emperyalizmin sol dizi deniliyor kardeş amaç bizi birbirimize düşürmek

türk solu denilen dergi ve grup...hani şu 3-5 bin satan dergi değilmiydi..ee normall..sol un uç gruplarını 80 öncesi ordumuza faşist ordu diye haykırıken biliyorum.hemde gözlerimle.. mahale aralarında orak çekiçli bayraklarla orduya küfreden solun marjinalleri.. kaale almayın boşverin.onlar hep militarist zaten.. isterler isterler darbeden başka nemalandıkları bişey olmaz.

K€LKiTLi;3946473' Alıntı:
Ortada bir toplumsal kavga falan yok

sadece ergenekoncular ve onların yalakalarının çıkardıkları kuru gürültüler var

onlar da fasa fiso

sözlerine dikkat et ''asıl yalaka sensin'' demek isterdim ama senin gibi küçülmek istemediğimden demiyorum...kimse kimsenin yalakası olamaz ...bizler görgü ve bilgilerimizle koyuyoruz tavrımızı..kimse bana yukarıda sana söylendiği gibi ''bakalım yakında hangi partiye geçeceksin '' diyemez..diyeni mahkemeye veririm..sen aldın kabul ettin işte..gık bile edemedin..sen yürü yolunda kimseyede hakaret etmeden yap yaptığın işi...unutma ..'' keser döner sap döner,gün gelir hesap döner''

türk solu denilen dergi ve grup...hani şu 3-5 bin satan dergi değilmiydi..ee normall..sol un uç gruplarını 80 öncesi ordumuza faşist ordu diye haykırıken biliyorum.hemde gözlerimle.. mahale aralarında orak çekiçli bayraklarla orduya küfreden solun marjinalleri.. kaale almayın boşverin.onlar hep militarist zaten.. isterler isterler darbeden başka nemalandıkları bişey olmaz.

Ya arkadaşım anlasana işin sağı solu yok ikisinin arkasındada aynı yönetmen olarak Amerika duruyor sen hatırlarsın Amerika geçmişte sol maskeli partiler kurup insanları oralarda kafeslemedimi hatta kızıl tugaylarla bile bağlantısı çıkmamışmıydı Aldo MORO suikastinde buda öyla birşey işte Amerika bütün ülklerde yapıyor bunu bu sayede sağcıyı soldan nefret ettiriyor solcuyu da sağdan nefret ettiriyor bylece tek kazanan kendisi oluyor

Ya arkadaşım anlasana işin sağı solu yok ikisinin arkasındada aynı yönetmen olarak Amerika duruyor sen hatırlarsın Amerika geçmişte sol maskeli partiler kurup insanları oralarda kafeslemedimi hatta kızıl tugaylarla bile bağlantısı çıkmamışmıydı Aldo MORO suikastinde buda öyla birşey işte Amerika bütün ülklerde yapıyor bunu bu sayede sağcıyı soldan nefret ettiriyor solcuyu da sağdan nefret ettiriyor bylece tek kazanan kendisi oluyor

iyi işte bende kaaale bile almaya değmez dedim senin dediğine çıkar.. büyütecek bir sol değil. ama burda günlerce türk dolu degisinden copy past konular açanlar vardıda büyütüldüğü kadar yok demeye getiriyorum.. konuda da gösterilmiş zaten uçuk düşünceler.

avatarı ben yapmadım.. papayla olan dostluğundan dolayı mizahi konu olan bisey bu .

müslüman olup olmadığını ne sen ne ben bilemeyiz onu allah bilir .

ben fetullahın sana bu resminin neden yapılmış olabileceğini anlatırım daha sonra . biraz zaman geçsin bakayım bi . ondan sonra hallederiz .

ayrıca seveni olduğu kadar bir o kadarda hatta daha fazla sevmiyeni var .

bu resimde hakaret yok . ben hakaret içeren bisey göremedim . sen gördüysen mizah ne demektir onu öğren kardeşim .

bir insana bu sekile sokarak o hacla mizah olunmaz senin mizah anlayisina herkez katilacak diye bir sey olamaz ne olursa olsun rica etsem beni rahatsiz eden o avatari degistirirsen sevinirim

bir insana bu sekile sokarak o hacla mizah olunmaz senin mizah anlayisina herkez katilacak diye bir sey olamaz ne olursa olsun rica etsem beni rahatsiz eden o avatari degistirirsen sevinirim

neyin nasıl olacağınıda senden öğrencek halimiz yok .herkes benim mizah anlayısıma katılcak diye bisey yok tabi ama herkes saygı duyacak .bir şekil derken hristiyanların şeklimi bozukki hakaret eder gibi bi kelime olmuş senin ki .

rica ettin çokda kibar davrandın ama inan olmaz . ı ıh .seni rahatsız ediyor ama beni etmiyor . ne yapıcaz şimdi kavgamı edelim . tabi ki hayır . saygı duyacaksın o kadar . hakaret yok o avatarda . 2. söylüyorum inşallah 3. ye söyletmezsin söylersende kaale almam . hadi ii geceler

ayriyetten ;

sanane be adamm .

Geri