Türk Silahlı Kuvvetleri kara operasyonunu bitirdi. Sizce harekat devam etmeli miydi?

harekat devam etmeli miydi ?

• evet devam edilmeliydi

Kullanılan: 39 67.2%
  • hayır bitmesi iyi oldu

Kullanılan: 15 25.9%
  • zaten hiç başlamamalıydı

Kullanılan: 4 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    58
anketini neden koymadsın...

aslında 3 secenek koymustum yalnız baglantı tekledı sıte cok kastı uye adımı ve sıfremı tekrar ıstedı gırdım ama konu acılmıstı mod arkadaslara ulasmaya calısıyorum

ben hayır dedim ama bu kadar asker donana kadar savaşıyor

70 milyon nüfusun en az 65 milyonu yönetmişe benziyor ama ben daha önce hiç operasyon yönetmedim askerliğimi memleketimizin sakin bir kasabasında yaptığım için kuzey ıraka girmedim hatta karın üstünde günlerce kalıp çatışmak zorundada kalmadım şimdi burdan yoksa şöyle olmuş yok böyle olmuş diyede ahkam kessem en başta şehitlerimize saygısızlık etmiş olurum bırakalımda herkes kendi işini yapsın bundan sonraki günler için sadece askerimize dua edip Türk halkını askeriyle karşı karşıya getirmek için fırsat kollayan çakallara fırsat vermeyelim

70 milyon nüfusun en az 65 milyonu yönetmişe benziyor ama ben daha önce hiç operasyon yönetmedim askerliğimi memleketimizin sakin bir kasabasında yaptığım için kuzey ıraka girmedim hatta karın üstünde günlerce kalıp çatışmak zorundada kalmadım şimdi burdan yoksa şöyle olmuş yok böyle olmuş diyede ahkam kessem en başta şehitlerimize saygısızlık etmiş olurum bırakalımda herkes kendi işini yapsın bundan sonraki günler için sadece askerimize dua edip Türk halkını askeriyle karşı karşıya getirmek için fırsat kollayan çakallara fırsat vermeyelim

sana katılmamak elde degıl

asker kardeslerimiz o hareketi yapmasalardı kimbilir kac asker kardesleri ölecekti bunuda düşünün tamam kış zor ama girmişiz birkere temizlemeden cıkmak olurmu?ve elimizde her türlü donanım var kullanılsın o askerler icin beni bugün cagırsalar tekrar giderim her gün o şehit cenazelerini görmektense her şehitle ölmektense bir kere ölürüm

operasyonun tamamen fiyaskoyla sonuçlanacağını biliyordum

amerikadan iznle girip çıktıktan sonra harekatın anlamı yok,örgütün gelir kaynaklarını kurutmak yerine çapulcularla savaşmak mantıklı değil!!!

asLında Bütün Iraq i İşgal EtmeLiydik Amerikadanın işGaLinden Daha iyi Olurdu :)

Geri