Türk olan bu sitenin hakkından gelsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LorthUndulia

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar
TürkGençliği örgütü olarak bi kaç site bulduk ve bu sitelere kayıt olduk gizlice aralarına sızdık!
Forumlarında konuşulanları duyduk, gördük!
Fakat ne yazıkki hakkımızda düşündüklerinin hiç iyi olmadığı hatta bazı yerlerde Büyük Önderimize dahi kabalık edildiğini gördük.
Türk Silahlı Kuvvetlerine, Türk ulusuna ve Türk Toprağına edilen hakaretleri işittik!
ANCAK ARTIK YETER! Daha fazla bunları görmeye dayanamıyoruz! Zeytinyağı gibi üste çıkmalarına dayanamaz olduk! Örgütümüzde bir kaç hacker bulunmakta ama ne yazıkki bu siteye etki edecek kadar güçlü değiller ama yinede birkaç sitenin hakkından geldiler... Sağolsunlar...
Arkadaşlar siteye girince solda zaten başka PKK sitelerininde reklamının yapıldığını göreceksiniz. Ama ana site budur!
Lütfen,
Şehitlerimiz, Şehit Aileler ve Kurtuluş Savaşında bizim için kanını dökenler için biraz uğraşın ve bu siteyi indirmeye çalışın!
REKLAM OLUYOR!!
Sanırız Rojaciwan Kürt gençliği gibi birşey anlam ifade etmekte
Ayrıca bu konular hakkında görüşmek isteyene MSN nim her zaman açıktır
[email protected]
TürkGençliği Sözcüsü...

Edit:
Arkadaşlar Umuyorum ki konuyu doğru yere açmış ve herhangi bir kuralı ihlal etmemişimdir
Ama eğer ettiysem Lütfen mesajımdaki kötü yerleri silin ama mesajımın özü kalsın
BU ARADA DİĞER BİR NOKTA
Biz Kürtlere değil PKK/DHKP-C ve onları destekleyenlere karşıyız
Lütfen yanlış anlaşılmasın!

// SiteNin iSmini Ogren iSteyen arkadaLar.. koNuyu acan Arkdasa PM yoLu iLe MSN yoLu iLe uLa$sinLar.. Burada Sitenin iSmini Zikrederek onLara iStemeden de oLsa Destek oLuyorsunuz.. // Partizan

D0stum iyi guzeL de boyLe yapman onLari amacina uLastiriyor yani rekLam yapmaN ...

arkadaşım bişiyi eksik yazdıysan edit yap flood yapman gerkmez biliyorsun ki forum kurallarına göre flood yasak!

Yoq yaw o kadar da acımasız değiLLerdir herhaLde :)

Banlayın Gitsin Bence :p

[T-T]
EN kısa zamanda Bu Sİte üzerinde Çalışmalara başlayacağım..

Volkanergenc sen bu verdiğim siteyi mi destekliyon ki beni banlamalarını istiyosıun
Çalışmaya başlayan arkadaşlar için Teşekkürler...

bak simdi deli oldum bu siteye bakalim ne yapilabilir gerci yeniyim ama bu siteyi cokertebilirmiyim acaba kaynaklarima bi bakiyim :D

su anda sadece siteyi yawaslatabildim hackleyemedim

arkadaşlar hadi ne duruyosunuz ismimize hakışır bişey yapaıp şu şerefsizleri yok edin

beyler ben bu sitedeki arkadaşların böyle bi iş yapacağına inanmıyorum yapabilirlersede helal olsun başka lafım yok

türk genci elbet gereğini yapacaktır.....

umarim geregini yaparlar ben denyo ile yavaslatabildigim kadar yavaslattim ama hack yapamiyorum :(

Bu siteyi yapanın a.q

haydi hacker arkadaşlar gösterin kendinizi.

YA KILIÇ KININDA DURMALI
YADA ÇIKTIMI ADAMIN A. KOYMALI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri