Türk Mili Takımının En İyi Oyuncusu Kimdir??

Mili Takımımızın En İyi Oyuncusu Kimdir??

• Emre Belezoğlu

Kullanılan: 14 8.4%
  • Nihat Kahveci

Kullanılan: 50 29.9%
  • Arda Turan

Kullanılan: 95 56.9%
  • Servet Çetin

Kullanılan: 42 25.1%
  • Mehmet Avrelio

Kullanılan: 27 16.2%
  • Hamit Altıntop

Kullanılan: 33 19.8%
  • Yıldıray Baştürk

Kullanılan: 13 7.8%
  • Sabri Sarıoğlu

Kullanılan: 16 9.6%
  • Semih Şentürk

Kullanılan: 35 21.0%
  • Diğerleri...belirtin

Kullanılan: 9 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    167
dünde kendisi konuştu sağolsun =)

Nihat dışında, Arda Turan çok önemli bir yetenektir ve Premier League kapısını aralayacağından şüphem olmayan kaliteli bir oyuncumuzdur

Servet ofansif anlamda çok çok iyi olmasa da defansta ne kadar iyi olduğunu söylemeye gerek yok sanırım
Sadece kalıbıyla oynamadığını, tekniğini ve ruhunu da futboluna kattığını izlediğimiz maçlarda görüyoruz

arkadaşlar futbol takım oyunudur eger onu için hepsi süper bence

Nihat Ve Arda Gibi Futbolcularımız Varken Inşallah Kupa Bizimdir.

listedekilerinin birkaçı hariç hepsi iyi oyuncular ama ben nihat diyorum

Bana Göre Arda Ancak VOlkan Kaleci Ama Onuda Unutmayalım bu Turnuvada Buralara Geldiysek ONun Kurtarışları Sayesinde Ç.Finale Çıktık
SayGıLarR

Hepsi de en iyi ve vatanı için oynayan futbolcular

bu konusanların çoğu bikere daha okusunlar ve iyi izleinler kıskançlık yapmasınlar servet hantal olabilir ama son derece futbola uygun kalıbı var yaptığı hareketler top karsılaması adam gecirmemesi omuz omuza mücadelesi son derece müthiş ardanın gaza fln geldiği yok son derece teknik ve akıllı top ayağına gelmeden ne yapması gerektiğini iyi biliyor bu ikisi türkiye milli takımızıın en iyi oyuncularından zaten nihatı konusmaya gerek yok o kendini kanıtlamıs bir isim tuncayıda çok seviyordum bu turnuvada son derece bencil oynamaya başladı kalecimiz volkan çok ii bu kadar yeter tabi bunlar benim şahsi görürüsüm saygılı olun

Geri