"Türk Gençlerin Her Biri Beckham"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Avrupa'nın en çok okunan seyahat dergilerinden Grande 2007 Mart sayısında İstanbul’a 10 sayfa yer ayırdı.

grandeee.jpg

Ayasofya ve Sultanahmet’ten çok etkilendiğini belirten yazar, buralarda dolaşırken gördüğü Türk gençlerinin, İngiliz futbolunun yıldız ismi David Beckham’ı andırdığını yazdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün girişimleri sonrasında dergide yer alan yazıda özetle şöyle denildi: "Topkapı Sarayı’nın balkonundan, Boğaz’ın birleştirdiği Asya ve Avrupa yakasını uzun uzun izliyorum. İzlerken de aynı zamanda bir liman şehri olan İstanbul’u büyük tankerlerle küçük sandalların beraber paylaştığını görüyorum. Egzotik yaşamın başdöndürücü bir hızla yaşandığı bir şehir. Boğazından, caddelerine, saraylarından çarşılarına savrulurken birçok farklı yaşama tanık olabilirsiniz. Galata Köprüsü’ndeki balıkçılardan, tarihi kahvehanelerden ve zengin mezeleriyle lokantalarından da büyülenebilirsiniz. Ayasofya ve Sultanahmet Camii arasındaki meydanda farklı kesimlerden aileler barış içinde dolaşıp piknik yapıyor. Bu tarihi meydanda dolaşırken gördüğüm Türk gençleri ise David Beckham’ı andırıyor. Sultanahmet’ten Beyazıt’a giderken gördüğüm Çemberlitaş ve yol üzerindeki diğer tarihi binalar oldukça etkileyici. Bu Sultanahmet’i daha da büyüleyici hale getiriyor."

Hürriyet

Istanbul Türklerin hakimiyetinde olmasına rağmen hala insanları bu kadar çok etkileyecek kadar mükemmel bir şehir
japonların ,almanların ya da gelişmiş diğer milletlerin elinde olsaydı
ne kadar harika bir şehir olabileceğini tahmin bile edemiyorum
belki de giriş çıkışlarda vize bile istenirdi

ama malesef güzelim şehri bizimkiler gecekondularla ,çarpık kentleşmelerle donattıllar
TEBRIKLER TURK SIYASETI ve YONETIMI

bizi böyle uyutuyolar sahte yakıştırmala r farkındamısınız her bir kraizdaen patlak mveren olaydan sonra myok hepsi bekım mış yok bekoya ödülmüş yok türkiye ekonomisiymiş bunlar oyun onlar alacağını alır siz gerçerkleri görün arkadaşlar selametle ....

NIE DAVID BECKHAM???ELIN ABDESTSIZ KAFIRINE BEN BENZEMIYORUM ARKADAS BEN ATAM'A BENZIYORUM!!!!!:Sopa:Sopa

illegal66' Alıntı:
bizi böyle uyutuyolar sahte yakıştırmala r farkındamısınız her bir krizden patlak veren olaydan sonra yok hepsi bekım mış yok bekoya ödülmüş yok türkiye ekonomisiymiş bunlar oyun onlar alacağını alır siz gerçerkleri görün arkadaşlar selametle ....
:clap
önce gazı veriyorlar sonra bayıltıyorlar:)

salakça bişi dandik bi dergi heralde ankaradakiler brad pitt antalyadakilerde bill clintona benzio onuda ekleselerdi keşke :D

Geri