Türk Delikanlısının Psikolojisi...

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
kız erkeğe asılmaktadır veya arkadaşlık başlamıştır ama delikanlı niçin uzaklaşmaya, yan çizmeye başlar ?

1 ) Parası yoktur, uzaklaşır. ( Hergün parklarda gezilmez . Kız aktivite ister. Birde peşinize kızın kız arkadaşları takıldı mı. Zihinden hesaplar yapılır. O gün atlatılır. Bir daha delikanlı derslerim var der yan çizer. Gider kendini derse verir .Bu nedenledir ki çoğu başarılı öğrenci parasızlardan çıkar. )

2 ) Parası çoktur, uzaklaşır. ( Cep te çok paranın sebep olduğu can sıkıntısı tıbbın çare bulamadığı bir hastalıktır. Hemen ortamdan ve kızdan sıkılır. Buna mı kaldım der.)

3 ) Erkek çok yakışıklıdır, uzaklaşır. ( Sürekli yeni adaylar çıkmaktadır. Koyver gitsin. Islah olmaz )

4 ) Arkadaşları o kızı çirkin, paspal bulmuştur uzaklaşır.( Malum gençlikteki “arkadaşların kanaati her kanaatten üstündür” kanaati. )

5 ) Kız biraz kiloludur, hele poposu büyüktür, uzaklaşır. ( Delikanlı malum sebeblerden dolayı sıska kız aramaktadır)

6 ) Kız daha önce başka erkeklerle çıkmış, samimi olmuş, duyulmuştur, delikanlı uzaklaşır.( Yine delikanlı malum nedenle daha önceki erkekler ile kıyaslanmaktan korkmaktadır. )

7 ) Kız niye aramadın, dün ne yaptın, kaçta yattın bombardımanına başlamıştır, delikanlı vurulur, uzaklaşır. ( Delikanlı erkek erkeğe gezecek, serserilik yapacak genlerinde var bu. Köpek kedi gibi davranabilir mi )

8 ) Kız çok havalıdır, uzaklaşır. ( Kızı gözünde büyütür. Arabam yok, ailem uymaz, marka giymiyorum der kompleks yapar. )

9 ) Kız her zaman açık saçık seksi giyinmekte, erkekler dönüp dönüp bakmaktadır. Delikanlı uzaklaşır. ( Hiçbir Türk delikanlısı yanında böyle bir kız ile sokakta yürümek istemez . Sokakta yanında böyle bir kız ile dolaşan delikanlının yüz ifadesine bakın size çok şey anlatır. )

10 ) Kız derslerde tembeldir, uzaklaşır. ( Bu aptalamı kaldım der )

11 ) Kızın sohbeti kötüdür, uzaklaşır. ( “ayy valla yani tabi ki kim olsa şey der yani ” )

12 ) Kız çok entelektüeldir, uzaklaşır . ( Kız yeni tanışmış olmanın verdiği heyecanla bildiği bütün yazarları, kitapları, yönetmenleri vs. anlatır. Delikanlı biliyormuş gibi yapar, kafa sallar ,ezilir ezilir …Gider kitaplar alır başlar, bitiremez . Bu kızdan uzaklaşmanın o kitapları bitirmekten daha kazançlı olduğunu düşünür. )

13 ) Kızın sürekli teni veya nefesi kötü kokmaktadır uzaklaşır. ( Kız maalesef farkında değildir. Biri söylemez, tedbir alınmaz ,baharatlar kesilmez, tedavi görülmez..)

14 ) Kız bakımsız ise uzaklaşır. ( Dişler, dudaklar, gözler, eller, ayaklar, boyun…Bu organların, delikanlıdaki hayalleri ile kızdaki gerçekleri arasında çok fark var ise delikanlı hayalindekileri tercih eder. )

15 ) Kız, delikanlıya annesi gibi davranmaya koruyup kollamaya başlamıştır, uzaklaşır. ( Eğer uzaklaşmaz ise şımarır, hatta hoşlandığı başka kızlardan dahi bahsetmeye başlar. )

16 ) Kız her zaman çok kapalı giyinmekte makyajsız gezmektedir, uzaklaşır . ( Etraftaki diğer kızlara bakar, ulan bu ölmüş, bende istek uyandırmıyor der kıza sokulup, kendini test eder. Kasıklarına kan yürümez, zorlandığını hissederse uzaklaşır.)

17 ) Kız çok isteklidir, uzaklaşır. ( Bunu elde tutmak zor başıma bela açar diye düşünür, küçük penis sendromu da varsa hemen kaybolur. )

18 ) Kız hiç isteksizdir, kesinlikle olmazcıdır, uzaklaşır. ( Ulan millet neler yaşıyor, benim neyim eksik, bu elletmiyor, koklatmıyor, var bir kusuru, vakit kaybı der soğur gider. )

19 ) Kız yolda çok erkekle selamlaşıyordur, uzaklaşır. ( Bunun tanımadığı yok , bana da nasıl alaycı bakıyor ibneler der. )

20 ) Kızın kılığı, makyajı düzgündür. Delikanlının giydikleri noname, hele hele cep telefonu eski model, kontürü bitiktir hemen uzaklaşır. ( Nereye idi. Doğru ders başına )

21 ) Kızın politik görüşleri uçlardadır, uzaklaşır. ( Başın belaya giriyor oğlum, kaç kurtul diye düşünür, kaçar kurtulur…)

22 ) Kendi ailevi problemleri vardır, uzaklaşır. ( Yaşamak bana haram bunalımına girer)

23 ) Kızın ailevi problemleri vardır, uzaklaşır. ( Sen neşeden haber ver, bu bana her zaman gam kasavet diye düşünür. )

24 ) Kız annemle tanış, ağabeyimle tanış baskısına girer, hemen uzaklaşır. ( Bir delikanlının kız ın akrabalarından tanışmayı kaldırabileceği tek kişi kızın kız kardeşidir )

25 ) Kız çok konuşmakta, erkeği kız arkadaşı gibi görüp her şeyini, en ince ayrıntısına kadar anlatmaktadır, uzaklaşır. ( Bir erkek beyni bu kadar ayrıntıyı kaldıramaz kendini korumaya alır, uzaklaşır )

26 ) Kız her şeyini anlatmış, her şeyini göstermiş,her şeyi yaşatmış, gizem, sır kalmamıştır. Delikanlıya fantezi kuracak bir şey bırakmamıştır. Uzaklaşır. ( Kız bu davranışı ile doğanın erkeğe verdiği keşfetme ve ele geçirme savaşında yetenekleri kullanabilmesini engellemiş oyunu bozmuştur. )

3 ) Erkek çok yakışıklıdır, uzaklaşır. ( Sürekli yeni adaylar çıkmaktadır. Koyver gitsin. Islah olmaz )

:D:D:D saoL dai..

26 ) Kız her şeyini anlatmış, her şeyini göstermiş,her şeyi yaşatmış, gizem, sır kalmamıştır. Delikanlıya fantezi kuracak bir şey bırakmamıştır. Uzaklaşır. ( Kız bu davranışı ile doğanın erkeğe verdiği keşfetme ve ele geçirme savaşında yetenekleri kullanabilmesini engellemiş oyunu bozmuştur. )

eLLerine sağLık dai güzeL oLmuş =)...............

çok gsl knqa eline sağlık

paylasım için saols...

Geri