Türk bayrağını indirdiler!

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
bayrak_ice31.jpg

İmralı süreci tartışmalarıyla devam ederken, durumdan vazife çıkaran iktidar yandaşları da akıl almaz işler yapıyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Türkiye Cumhuriyeti yazılarının devlet kurumlarından kaldırılmasından esinlenip Türk Bayrağını sansürledi. Bayrak yerine Büyükşehir Belediyesi logosu yerleştirerek büyük tepki çekti.

Adana’da önemli toplantı ve gösterilerin yapıldığı Uğur Mumcu Meydanı’nın ortasına çiçeklerle bezenmiş bir platform yaptıran Büyükşehir Belediyesi platformun üstüne de Türk Bayrağı yerleştirmişti. Gece etkinliklerinde de platformun üzerinde özel ışıklandırma ile Ay-Yıldız motifi işlenmişti.

Aldırmaz’ın talimatıyla bayrak kaldırılıp yerine belediye logosu yerleştirilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Bunun üzerine Aldırmaz, açıklama yapmak zorunda kaldı.

Aldırmaz tepki çeken uygulamayı şu sözlerle savundu:

“Uğur Mumcu Meydanı’ndaki kavşakta bulunan 2 bin 700 saksıdan oluşan kulemiz yıllardır Adana’nın görsel güzelliğine hizmet etmektedir. Söz konusu kulenin tepesinde ise günün, haftanın ya da ayın önemine binaen figürler yerleştirilmektedir. Bu uzun süredir yapılan rutin bir uygulamadır. Zira halihazırda çiçeklerden oluşan ağaç kulemizde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi logosu 23 Nisan’da zaten Türk Bayrağı ile değişecekti.”

KAYNAK

Evet, İSLAMI referans alan zihniyete bir bakın.
Yazık oldu MEHMETLERE yazık.
Allah bunları görmüyor mu zannediyor bu kanı bozuklar.
Allah'ın laneti üzerinizde olsun!

Üzülme dostum. O bayrak şuan yerinde tekrar. Güçleri yetmez

eee artık küfredecem a.q

Türk Doğdum Türk Öleceğim, Bize Barbar Dediler umrumda değil lakin bayrağımı indirenin anasının donunu inrecem ! yeter lan

İmralı süreci tartışmalarıyla devam ederken, durumdan vazife çıkaran iktidar yandaşları da akıl almaz işler yapıyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Türkiye Cumhuriyeti yazılarının devlet kurumlarından kaldırılmasından esinlenip Türk Bayrağını sansürledi. Bayrak yerine Büyükşehir Belediyesi logosu yerleştirerek büyük tepki çekti.

Yav şimdi ben de KnockOut gibi ana avrat küfrecedem ama analara küfretmeyi alçaklık saydığım için mecburen başka küfürler edeceğim fakat onuda içimden ecedeceğim

MHP li Zihni Aldırmaz Ne zamandan beri iktidar yandaşı oldu. Sırf iktidarı eleştirecek diye kendi yandaşlarını bile utanmadan salak yerine koyan bir haber ben daha görmedim.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görevden alınan Aytaç Durak’ın yerine, CHP li ve MHP li meclis üyelerinin oyu ile Başkan Vekilliğine MHP’li meclis üyesi Zihni Aldırmaz seçildi

Anlaşılan o ki birileri AKP yi eleştirmek için alçaklıkta sınır tanımama kararı almış. Ama görüldüğü gibi yalancının mumu hemen söndü ve rezil oldular

kılavuzu sözcü olanın .......

Bu kamiller bunu anlamıyor işte. Benim desteklediğim partide olsa bayrağa el uzatanın , türklüğe hakaret edenin .. Gerisini anladın sen. Salak salak yorumlar yapma biz bilmiyoruz adamın ne olduğunu sanki. Desteklediğimiz partiden diye böyle birşey yapmasını sırf siyasi görüşümüzden dolayı kabul mu edeceğiz ? kendinizle karıştırıyosunuz herhalde.

@Deh-hani Yahu mübarek, bizim canımız yandı bi kere. Ateşi aldık gaza geldik. Sen bize ne anlatırsan anlat neyle gelirsen gel biz sana ne mutlu türküm diyene diyeceğiz. Şehitler ölmez vatan bölünmez diyeceğiz. Vatan hainlerine söveceğiz. Anla kuvayi milliye ruhu canlandı lan. Kim durdurabilir bu seli? Sap döndü durma ortada.

Bu arada sözcüyü bende kınıyorum bu sefer. Haber doğru fakat böyle bir döneme gelmesi rutin uygulama dahi olsa hemen göze çarpıyor.

Konuyla ilgili gerekli açıklama

Adana Büyükşehir Belediyesi

Biliyormuş hadi ordan b.k biliyorsun. Madem öyle neden MHP li belediye yazmadın da

"İmralı süreci tartışmalarıyla devam ederken, durumdan vazife çıkaran iktidar yandaşları da akıl almaz işler yapıyor." diye yazdın

Yok mu bu adamın partisi işinize geldiğinde vurgulaya vurgulaya AK partili yazıyorsunuz . Ak partili yazamayıncada iktidar yandaşıymış

Sonra yaptığın haberle rezil işte böyle olunca da başlarsın hakarete

KnockOut nerdesin yaaa illa şikayet bölümüne mi yazmamız lazım

Adam paylaştığı haberle rezil olunca başladı hakarete

Ak parti kara parti belli boşverin siz

Sözcünun üslubu yanlış.. Sözcüyü okuyan muhalif kişi ise akpden nefret eder, akpli ise 2 kat akp li olur.. O yüzden ben genelde yeniçağ okurum.. Ama sözcüye sahip çıkarım muhalif 3-4 tane gazeteden biri. İktidar korkmasa uçaklarda yasaklamaz gazeteyi..

nedense ortaligi karistirmaya bayilan iki parti var ortada duran saglik bakaliginin amblemlerine bakan oldumu türkiye cumhuriyetini simgeleyen en önemli unsur orada durduguna göre sorun yok kimsede panik yapmasi hic bir avrupa devletlerinde fransa saglik bakanligi yada misal almanya saglik bakanligi yazmaz sadece saglik bakanligi yazar bu kadarda acimasiz olmayalim arkadaslar tükiye cumhuriyeti ve devleti sapasaglam ayakta duruyor ülkenin bir yere gittigide yok bu gibi partilerin doldurusuna gelmeyelim derim ..

Şikayet başlığını en fazla kullanan sen mi söylüyorsun bunu hemde rezil olduğun bir konuda. Bu ra ağlayan birisi varsa oda sensin ağlama rekoru sende . Açtığın konuda bilgisizliğin cahilliğin rezilliğin kabak gibi ortaya çıkınca da başla hakarete. Sıkışınca ağlıyormusun edebiyatı

nekadar zavallısın sen ya

Şahsıma hakaret edilmediği sürece hiçbirzaman kullanmadım şikayet başlığını. Neyse sana laf anlatacak halim yok. Zaten ne olduğunuz ortada. Bundan sonra Adam yerine koyup cevap vermeyeceğim ikinci kişisin. Hadi rastgele.

Yav şimdi ben de KnockOut gibi ana avrat küfrecedem ama analara küfretmeyi alçaklık saydığım için mecburen başka küfürler edeceğim fakat onuda içimden ecedeceğim

MHP li Zihni Aldırmaz Ne zamandan beri iktidar yandaşı oldu. Sırf iktidarı eleştirecek diye kendi yandaşlarını bile utanmadan salak yerine koyan bir haber ben daha görmedim.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görevden alınan Aytaç Durak’ın yerine, CHP li ve MHP li meclis üyelerinin oyu ile Başkan Vekilliğine MHP’li meclis üyesi Zihni Aldırmaz seçildi

Anlaşılan o ki birileri AKP yi eleştirmek için alçaklıkta sınır tanımama kararı almış. Ama görüldüğü gibi yalancının mumu hemen söndü ve rezil oldular

kılavuzu sözcü olanın .......

yok böyle bir sazanlık yaaaa sazanlıktan öte cahillik ondan öte komiklik ondan öte rezillik ondan öte........ saymakla bitmez

ama helal olsun iftiracıları bir güzel rezili rüsva etmişsin

yok böyle bir sazanlık yaaaa sazanlıktan öte cahillik ondan öte komiklik ondan öte rezillik ondan öte........ saymakla bitmez

ama helal olsun iftiracıları bir güzel rezili rüsva etmişsin

Sizde partinizin yanlışını eleştirecek cesaret , yürek , erdem , ahlak var mı ? Ne derlerse ne yaparlarsa he diyorsunuz. Kendi partimizi yanlışından dolayı eleştirmekten çekinmediğimizde de bunu cahillik olarak adlandırıyorsunuz.

Hadi biz cahiliz de siz Kör cahilsiniz..

αqqα уєкяυ;1970110448' Alıntı:
Sizde partinizin yanlışını eleştirecek cesaret , yürek , erdem , ahlak var mı ? Ne derlerse ne yaparlarsa he diyorsunuz. Kendi partimizi yanlışından dolayı eleştirmekten çekinmediğimizde de bunu cahillik olarak lanse ediyorsunuz.

Hadi biz cahiliz de siz Kör cahilsiniz..

Sende amma yüzsüzmüşsün be . Ben senin gibi açtığım konuyla bu şekil de rezil olsam varya bırak bir daha konu açıp yorum yapmayı utancımdam foruma uğramam. Ama sende maşallah yüz olmadığı gibi bir de çene lak lak lak iyi çalışıyor

Sende amma yüzsüzmüşsün be . Ben senin gibi açtığım konuyla bu şekil de rezil olsam varya bırak bir daha konu açıp yorum yapmayı utancımdam foruma uğramam. Ama sende maşallah yüz olmadığı gibi bir de çene lak lak lak iyi çalışıyor

Ben neden rezil olacağım arkadaş ? rahatsız mısın sen ? Söz konusu türk bayrağı. Bunu indiren hangi partiden olursa olsun ben bunun konusu açarım da eleştiririmde. Rezil olcakmışım.

Sizin taptığınız adam milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor desteklemeye devam ediyorsunuz. Siz utanmıyorsunuz ben utanıcam öyle mi ?

Ne yiyip içiyosunuz çok merak ediyorum. nasıl bi kafa yaşıyorsunuz.

Geri