Türk Arapsız yaşayamaz mı?

Müslüman Müslüman'ın Din Kardeşidir,
İslam Dini İnsanları Irk,Renk Yada Dil Olarak Ayırt Etmiyor,
Tam Tersine Ayırt Eden Bizden Değildir Diyor.
Sevgili Peygamberimiz Muhammed Aleyhisselam ( S.A.V. ), Araptır. Arap, Güzel Demektir.
Arapları Kötüleyen Peygamber Efendimizi'de ( S.A.V. ) Kötülemiş Olur.

WolF bu sözlerini sana öldükten sonra elbet birileri hesaba cekecektir ki bunu sakın unutma... Açık konusuyorum ki birşeylerden rahatsız oldukça senin de başına dahaa çoook rahatsız edici şeyler engel olacak. Birşeylerden asla rahatsız olma anladın sen... Rahat ol sen burda herhangi bi şeriat veya tarikat yayma çabasında değil millet... Eğer anlamadıysan cümlenin ilk ve üçüncü satırına bak sen rahat ol. Bu rahatsız oluncak bişi değil.

Kimliğinde eğer O yazıyorsa O'sundur ve ondan şaşma derim

Şimdi eminim ki bu ne saçmalıyor diyeceksin ama dikkat ediyorum bu tip konularda çok zıtsın ve uyarma gereği duydum

hocam ister zıt olurum ister aynı fikirde,bu kimseyi bağlamaz ilgilendirmez.

neyden rahatsız olucakmışım ben ? açık konuşuyorum demişsin cümleni yarım bırakmışsın.

ben zaten şeriat falan yaymaya çalışyolar da demedim ben de emin ol açık olurum ve düşündüklerimi aynen sölerim insanlara.

ben şuna karşıyım.sırf müslüman diye araplara çok fazla güveniyorsunuz,tarihte de ihanet etmişler bu bi gerçek.

ha yine inanmadıysan al bu haberi oku.

http://www.hackhell.com/politika-haberleri/673717-israile-arap-kiyagi.html

müslüman ülke müslüman kardeşine ne yapıyo bak bakalım.

şimdiki arapların ne olduğuna bakın göründe ondan sonra yorum yazın.

ARAPLAR ASLA BİZİM DOSTUMUZ DEĞİLDİR.!!..:angry::angry:

ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI YÜZÜNDEN İSLAMİYET İHANETLERİ

Son zamanlarda Mısır� hakim olup cumhuriyet perdesi altında bir diktatörlük kurmuş olan (Nasır) adındaki binbaşının Kıbrıs buhranında Türklere karşı Papaz (Makaryos)a durmadan yardım edip Kıbrıs Rumlarına silah ve cephane göndermesini hayretle karşılayarak bu kahpece hareketi müslümanlığa aykırı bulanların sayısı günden güne artıp gitmektedir. Halbuki bu hareketin şaşılacak hiçbir yanı yoktur. Arapların böyle hareket etmeleri gayet doğaldır. Çünkü onlar Miladın onbirinci yüzyılından başlayarak İslam aleminde hakimiyette Türk�n, Arab�n yerine geçmesinden dolayı dokuz yüzyıldan beri Türk düşmanıdırlar ve ..............Sayfa:377-378-379-380-381-382-383-384-385)

Kardeşim o kadar güzel yazı ki; fakat bu koskoca ihanet tarihini görmezden gelip, bu iğrenç toplulukla sanki bunlar hiç olmamış gibi kardeş gibi geçinmemizi vaadedenlere ne demeli...
Petrolü ellerinden alsan bu insanlardan işin özünde dilenci bile olmaz !
Müslümanmış ben onların müslümanlığının ta soyuna sopuna vereyim !
Boşuna yüzlerce peygamber inen bir millet değiller. Yazıyı sonuna kadar okuyun, bu söylediklerimin yanında yine hiçbirşey...

hocam ister zıt olurum ister aynı fikirde,bu kimseyi bağlamaz ilgilendirmez.

neyden rahatsız olucakmışım ben ? açık konuşuyorum demişsin cümleni yarım bırakmışsın.

ben zaten şeriat falan yaymaya çalışyolar da demedim ben de emin ol açık olurum ve düşündüklerimi aynen sölerim insanlara.

ben şuna karşıyım.sırf müslüman diye araplara çok fazla güveniyorsunuz,tarihte de ihanet etmişler bu bi gerçek.

ha yine inanmadıysan al bu haberi oku.

müslüman ülke müslüman kardeşine ne yapıyo bak bakalım.

şimdiki arapların ne olduğuna bakın göründe ondan sonra yorum yazın.

Kardeşim bende katılıyorum, Müslüman diye araplara önem verilme huyundan bende hoşlanmıyorum. ancak sen bari açık açık söyleme be kardeşim. Bende elbette kzıyorum araplara cehaletleri ve temizlik konusunda. Ayrıca ben arapları savunmadım ki...

Yazdığım cümlelerde herhangi bir arapları savuncak kelime bulamazsın, tam tersi hiç sevmem, haa dersen ki İslam'a niye çekiyorsunuz, arkadaşlar siz ne kadar Türkiye'ye niye çekiyorsunuz derseniz ha islam'a niye çekiyosunuz denirse ikisini de aynı derecede savunurum. Elbette konu araplar olunca İslam'dan da bahsedilir ama sen diğer din konularında da açık açık islam'a bıyık altından zıt geliyorsun veya ben atatürk'e gazimize niye hemen atatürk e çekiyosunuz konuyu dersen yine aynı derecede tepkimi gösteririm. Her ikisi de benim hassas durduğum konulardır. Eğer kırıcı birşey söylemizsek uyarabilirsin...

Saygılar

Peygamber efendimiz boşuna dememiş ben arabım ama araplardan değilim diye.

Aceba ayet veya hadis görebilirmiyim.Bakın yok demiyorum ssadece kaynak istiyorum.Benim bildiğim Peygamberimiz bende acemim bana sövmeyin diye buyurmuştur acemerden değilim dememiştir.
Ama sen demiştir diyorsan hadis vaya aet görmek hakkımızdır...

Aceba ayet veya hadis görebilirmiyim.Bakın yok demiyorum ssadece kaynak istiyorum.Benim bildiğim Peygamberimiz bende acemim bana sövmeyin diye buyurmuştur acemerden değilim dememiştir.
Ama sen demiştir diyorsan hadis vaya aet görmek hakkımızdır...
Arkadaşım gayet açık bir sözdür, niye dersen eğer...

Allah, peygamberleri o dönemin en azık en kötümser tavır sergileyen ırk araplar olduğu için oraya göndermiştir ve araştırabilirsin... Peygamberler, bu yüzden Arabistan'da ortaya çıkmıştır, eğer Türkiye en azık devlet olsaydı Allah peygamberlerini oraya atayacaktı.Yani peygamberler, kendi istekleriye devlet tercihi yapamazlar...

Din konusuna cekmiyorum usta, tek onlarin bize getirdikleri düsmanliklardan bahsediyorum. ;)

Arablara bu kadar düsmanlik nereden doguyor?
Zamaninda seyh Hüseyin isyani ve Filistinlilerin yanilip bize karsi savastiklarimi, kiyamete kadar düsmanligimizi hakeden?
Fransizlarin bize düsmanliklarini, bize karsi savaslarini saymayi unutmayalim, hala devam etmekte ama biz kendi kültürümüzden kopup onlarin kültürüne hayran kalmisiz, yönetim sistemlerini getirmisiz degilmi?
Osmanli zamanin sonlarinda ittaki terakkicilerin etkisiyle Almanlari basimiza genarel yapmisiz, sizin dost edindiklerinize bakin.
Ya usta Arablar kendiliginden bize karsi savasmadilar, bunun arkasinda bir strateji var,
Ingilterede cok ugrastigi halde Arablari bize karsi cevirememislerdir, bizim o zamanda kasti sekilde halki isyana götüren pasalarimiz zulm islemisler, sonucta Arablarda buna dayanamayip ayaklanmislar.
Bizi komsu devletlerimize, 1000 seneyi gecmis kültürü birligimiz olan, dini bagimliligimiz olan insanlar ile ayrimak icin neler yapilmistir?
Sanki inklilaplar kasti degildir öylemi?
Osmanli dilinin tarihi ve gelismisligi degerlerimizden koparanlar, Avrupa kültürüne deger verdiklerinden bizi 100 sene neden geri attilar?
Sanki Cumhuriyetimiz Osmanli yazisiyla ve diliyle olmazmiydi?
Biz satildik usta satildik. Bir saglam düsün Arablarin hükümetlerinin basindakilar neden bu kadar basiretsiz ve halkini temsil etmiyenlerden olusmakta?
Demek halkin sucu yok, tamam yeterince yangelip devlet ve millet ile ilgilenmemis olabilirler ama onlari temsil etmiyen hükümet bize karsi tavir alirsa o Arablarin tavri degildir.
Aynisi CHP türünden bir hükümet gelirde bizi Arablara düsman ilan etse, bizim milletimizi temsil etmemis olur.

Misalen Canakkalede arablar ve dünyanin her tarafindan gelen müslümanlar bize yardim ettiler, bunlari niye gözardi ediyoruz?

Allah askina size sunu söyliyeyim, dünyanin hic bir yerinden baska birisi gelipte Türkiye icin savasmaz, ama su assagiladiginiz Arablar varya Türkiye icin canimi feda ederim diyorlar ya.
Tamam ister inanin ister inanmayin. Ben size Arab devletlerinden degilde tarafsiz bakan denkgeldigim ve duydugum arablardan bahsedeyim, onlarin Türklere nasil baktiklarini.
Dün misalen bir arkadas isyerinde bir Arabtan sunu duymus "Türkiyeye harb acilsa yemin ederim, hemen bende Türkiye icin savasmaya giderim " demis.

Baska bir misal, ben seneler öncesi bir Lübnanliya denkgeldim, adama bazi konularda dil konusunda zorluk cektigi icin yardim ettim. Adamin bana sunu demesi gözlerimi yasartti ve aslimi hatirlatti. "Siz Türkler varya bize her zaman yardimci oldunuz, ben size tesekkür etmek istiyorum, sizleri seviyoruz". dedi.

Ya ustam benim secme hakkim var. Bana kötülüklerin en kötüsünü bile az gören batililarimi seceyim yoksa ben Türkleri seviyorum derken "gözlerindeki yaslari" akanin yalanci olup onu def etmemi.

Sizde hep AKP ye taktiriyorsunuz :biggrin:

akp ye taktırıyorum çünkü bazılarınızın akp ile arapları desteklemeniz aynı sebepten.

akp islamı ön plana çıkartan ve onu siyasette kullanan bi parti diğeride zaten müslüman.

bu kriter olunca zaten ikisininde son derece hatasız olması olağan sizin gözünüzde.

şunu da söliyim her ağlayana sen inanacak olursan özellikle bu devirde vay haline ozaman.

benim zaten eleştirdiğim hükümetler,araplara bi tavrım yok ama yinede ne şekilde olursa olsun araplara mesafeli olması kanaatindeyim.

tedbiri elden bırakmamak gerek.bu devirde kimseye güven olmaz.

bu haberi de bakabilirsin

ben hiçbirşeyi göz ardı etmiyorum.

ama bu araplarda ve diğer müslüman devletlerde bu hükümetler olduğu sürece

hep mesafeli tedbirli olmak zorundayız.

Kardeşim bende katılıyorum, Müslüman diye araplara önem verilme huyundan bende hoşlanmıyorum. ancak sen bari açık açık söyleme be kardeşim. Bende elbette kzıyorum araplara cehaletleri ve temizlik konusunda. Ayrıca ben arapları savunmadım ki...

Yazdığım cümlelerde herhangi bir arapları savuncak kelime bulamazsın, tam tersi hiç sevmem, haa dersen ki İslam'a niye çekiyorsunuz, arkadaşlar siz ne kadar Türkiye'ye niye çekiyorsunuz derseniz ha islam'a niye çekiyosunuz denirse ikisini de aynı derecede savunurum. Elbette konu araplar olunca İslam'dan da bahsedilir ama sen diğer din konularında da açık açık islam'a bıyık altından zıt geliyorsun veya ben atatürk'e gazimize niye hemen atatürk e çekiyosunuz konuyu dersen yine aynı derecede tepkimi gösteririm. Her ikisi de benim hassas durduğum konulardır. Eğer kırıcı birşey söylemizsek uyarabilirsin...

Saygılar

hocam niye açık açık sölemicem ki duyanda sanki araplara küfür ediyorum sanıcak.

dostum şimdi bununla islam ile bi ilgisi yok.ben arapların ihanet ettiğine,güvenilmez bi millet olduğuna ve bu arap hükümetleri olduğu sürece de güvenmememiz gerektiğini yazdım.hepte yazıyorum.

ama o arkadaş islam ı karıştırıyo araya.

ben şunu sölemek istiyorum sadece.

bu arap hükümetleri olduğu sürece kesinlikle bu devletlere mesafeli olmalıyız.israil e nasıl destek çıktığını arapların hepimiz biliyoruz.

bu adamlara şimdi siz nasıl güvenirsiniz ?

bi milletin içinde iyiside olur kötüsüde.bu iyiler içinde hristiyanda olabilir yahudilerde.

yani bi duygu,düşünce ve harekete,söylenilen her söze körü körüne destek çıkmayın,uyanık olun,uyuyanları uyandırın =)

Arkadaşım gayet açık bir sözdür, niye dersen eğer...

Allah, peygamberleri o dönemin en azık en kötümser tavır sergileyen ırk araplar olduğu için oraya göndermiştir ve araştırabilirsin...

Nerden biiliyorsun vahiymi aldın?
ayet ve hadis ile birlikte görmek istiyorum.

Peygamberler, bu yüzden Arabistan'da ortaya çıkmıştır, eğer Türkiye en azık devlet olsaydı Allah peygamberlerini oraya atayacaktı.Yani peygamberler, kendi istekleriye devlet tercihi yapamazlar...

Millet bir zaman sonra kendini kaybediyor kardeş azınlığı ve çoğunluğu Allah bilir o karar veriri.Nasıl kıyamette 2 yıl kala Allah diyen kalmayacaksa.İstese 100lerce rık yaratabilirdi o zaman.
İşin içinden çıkmak için akıl üzretmeyin.
Ya benle demogojiye girmeyin bu konuda bakın bu forumda araştırın beni ne deiysem ya ayet yada hadis kaynaklarıyla beraber vermişimdir yoksa beile tahmini ise Allahu Alem demişimdir.Bunlar tartışılacak eleştirilecek konular değil ki ayet varsa Allah nasip eder koyarsın yoksa boş konuşmanın alemi yok tartışalım ama başka konularda bu konular yani Din ciddi bir müessesedir kaynak ister.
Varsa koyun yoksa beni ikna etmeye çalışmayın...

akp ye taktırıyorum çünkü bazılarınızın akp ile arapları desteklemeniz aynı sebepten.

akp islamı ön plana çıkartan ve onu siyasette kullanan bi parti diğeride zaten müslüman.

bu kriter olunca zaten ikisininde son derece hatasız olması olağan sizin gözünüzde.

şunu da söliyim her ağlayana sen inanacak olursan özellikle bu devirde vay haline ozaman.

benim zaten eleştirdiğim hükümetler,araplara bi tavrım yok ama yinede ne şekilde olursa olsun araplara mesafeli olması kanaatindeyim.

tedbiri elden bırakmamak gerek.bu devirde kimseye güven olmaz.

bu haberi de bakabilirsin

Ilkönce sunu söylemek istiyorum, sizin ile fikir alisversinde bulunmaktan zevk aliyorum, tartisma sözünü sevmem. Görüsler önemli degildir, ortaya konma ve sunma sekli önemlidir bu yüzden güzel ortamdan istifade eden biz oluyoruz.

Gelelim konunun icerigine Cehennem Zebani ustanin konusunu görünce beni Cehenneme attiginin farkina vardim, hemen bu konu aklima geldi, sizden cevabta bekletmedi ;)

Cevabi zaten o konuya yazdim ;)

Tedbir konusundada ayniyiz, Cehennem Zebani ustanin actigi konusundan önceki görüsüm degismedi, zaten yazdiklarimda Arablarin hükümetleri kendi halkini temsil etmediginden bahsetmistim, bu beni konu icabi biraz kurtarmis sayarim ;)

benim türk hükümeti ve milletinden tek istedğim.

uyumaması ve her zaman uyanık olması.

sadece uyanık olmak.

bütün olay bu.

Atatürkün de tek istediği bizden uyanık olmamız.

bu olunca zaten diğer herşey sonradan gelicektir...

Kardeş hala ayet ve hadis göremedim bu demektir ki Allah'a ve peygamberine iftira atmak forumdaki insanlara yalan söylediğiniz için tövbe edeceksiniz ve fitre vereceksiniz.Allah katında bunun heabını vermek istemiyorsanız sizi kardeşçe uyarıyorum.Allah affetsin Allah hidayet versin...

KÂBE'nin Etrafindan Haberiniz Var Mi ?
Bugüne Kadar Kac Islami (Tarih kokan) Yapi YikiLdi Biliyormusunuz ?

Para Icin ALLAH'i UnuttuLar
Para Ugruna Herseyi YaptiLar

ArapLara Birde Bu Taraftan Bakin

HainlikLerini Anlatmaya Gerek Yok
Bilen Biliyor Zaten

Geri