Türk-Amerikan Savaşı KaçınıLmaz..

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Stratejist George Friedman, yeni kitabında Türkiye'yi yüzyılın en önemli beş ülkesi arasında gösterirken, ABD ile Türkiye’nin savaşacağını iddia etti.

STRATEJİST George Friedman, önümüzdeki yüzyılın sonlarında Çin ve Rusya gibi ülkelerin gerileyeceğini, onların yerlerini Türkiye, Japonya, Meksika ve Polonya'ya bırakacağını savundu. ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA'e yakınlığı ile dikkat çeken Strafor düşünce kuruluşunun sahibi olan Friedman, "Çince yerine Türkçe, Japonca ve Meksika dilini öğrenin. Önümüzdeki yüzyılın dünya güçleri Türkiye, Polonya, Japonya ve Meksika olacak" öngörüsünde bulundu. ABD yönetimine yakınlığıyla öne çıkan Washington Post gazetesinin haberine göre, Friedman öngörülerinin 21'inci Yüzyıl'ın sonlarında gerçekleşeceğini öne sürdü.

METAL FIRTINA GERÇEK OLACAK

PENTAGON’A da danışmanlık yapan Friedman yüzyılın sonlarına doğru çıkabilecek savaşın ABD ile Türkiye-Japonya ittifakı arasında olacağını öne sürerek "Bilim kurgu gibi bir savaş yaşanacak" yorumunda bulundu. Friedman, yeni kitabında ABD'nin şimdiki göçmen politikasının hatalı olduğunu savunarak "Göçmenleri sınırdan çeviriyoruz. Oysa bir süre sonra onları ülkemize çekmek için teşvikler dağıtacağız" dedi.

http://www.stargazete.com/dunya/friedman-dan-turkiye-kehaneti-165212.htm

ßi de savaş çıksın anasını satiim döveriz amerikan zencileri

amerika deil tüm dünya gelsin vıızzzz gelir.ki boyle bır savasın olacagını ben zaten bılıyorum hedef turkıye sonucta bosuan etrafımızı sarmıolarya?..ben soleyınce kımse ılgılenmıo bole adamlar soleyın ce olay oluor:D

Geri