Türk İşi Vindovz İkspe

mendo68

New member
Reaction score
0
ahahauaha arkdaşlar zorton antizirüse bakın ilk başta manyak bişi

" GELEN MESAJLAR ANALiZ EDiLDi : 1 ViRÜZ BULUNDU
ViRÜZ TANIMI YAPILDI : URFALI RECEP WXYQ
BULAŞTIĞI YERLER : KÖŞELERE
ZARARLARI : HİÇ BİR ZARARI BULUNMADI
KiMiN TARAFINDAN GÖNDERiLDi : HAKER FARO iŞLEM :
ViRÜZ GÖZETiM ALTINA ALINDI.
İŞBU TUTANAK GAYRi RECCi BiR iSTiSNAi RAGIP GEREKTiRDi.
ViRUZUN 36 AY DAHA GÖZETiM ALTINDA KALMASINA........
ZABIT NO :
2655 KESiLEN MAKBUZ : 255
SON DURUM :
ALINAN RÜŞVET MİKTARI : 230 $ VİRUS SERBEST BIRAKILDI"

koptum buna ya :D

hehhehe daha önce görmüştüm bunun gibi ama bu süper hele kapatırken KAPAT GİDEK tıklıyorsunn eheuehee :D:D

zortonn :D yaa ne güseel yapmislarrrr
perihandann sonra emesen ee gelen kizlardaa neydi öylee ehhh vindovz erkek versiyonu anca bu kadar olurduu :D

hahahahaa harbidende süperdi yaw zorton'u çok sewdim...:D

Türkler için herşeyin ayrı bi versiyonuna ihtiyaç duyuolar ehuehue :D

Yaaa sormayın ne kadar komik, Kendi ülkenizle dalga geçmek size bayaa yakışıyo...

Türk programcılar ilgili yerlerde sizin kullandığınız şeyleri üretmek için çalışıyor.Ve siz bazılarının tashaq geçmek için kendi çaplarında hazırladıkları saçma sapan şeylerle uğraşıyosunuz....

Yanlış yere gelmişim galiba ben en iyisi eski forumuma devam edeyim.

CaTaFaLQue' Alıntı:
Yaaa sormayın ne kadar komik, Kendi ülkenizle dalga geçmek size bayaa yakışıyo...

Türk programcılar ilgili yerlerde sizin kullandığınız şeyleri üretmek için çalışıyor.Ve siz bazılarının tashaq geçmek için kendi çaplarında hazırladıkları saçma sapan şeylerle uğraşıyosunuz....

hay hay. pai pai..

ben beğenmedim yaws !!

edit:
CaTaFaLQue' Alıntı:

ben bu yüzden sölemedim yanlış anlaşılmasın!!sadece hoşuma gitmedi!!

bayanlar için olanı ne kadar duygu yüklüydü öyle gözlerimden yaş geldi resmen saol arkadaşım yaa bizimle paylaştığın için :)

Ugly_Duck' Alıntı:
bayanlar için olanı ne kadar duygu yüklüydü öyle gözlerimden yaş geldi resmen saol arkadaşım yaa bizimle paylaştığın için :)
rica ederim ugly'de bakıorumki bazıları bu işi tersinden anlamış.benim amacım sadece paylaşmaktı.olsun siz yine de bu işten hoşnutsanız bana yeter
CaTaFaLQue' Alıntı:

bak güzel kardeşim benim amacım bunu yayınlarken sadece biraz hoş zmn geçirmenizi sağlamaktır.tutupta kendi ülkesiyle devletiyle dalga geçmek diildir.sen benim bu konulardaki tutumumu bilmiosun.ben bu forumu yayınlamak için sitemizin iki önemli isminden izin aldım(Dark_Angel ve ifrit)bi sorun olurmu(reklam,flood vs vs)die de izin aldım.hem onlara danışmış olmasam bile ben kötü bişey olucağını düşündüğüm anda yayınlamazdım.bunun yapılış amacıda her ülkenin insanının hal ve hareketlerinin sergilenmesidir.bunun hiç bi yanlışının olacağını sanmıorum.eğer bu yabancı ülkelerdede yayınlanırsa(kendi ülkemizi kötülemek amacıyla)o zmn sana hak veririm.ama senin buradaki tutumun yanlış.benide buradaki ark.larımıda bi daha sakın suçlama.benim burada ATATÜRK ile ilgili açtığım forumlarada bakmamışsındır.bana ve buradaki arkadaşlarımada durduk yere çamur atma :cool:

EDIT:konu bu saatten sonra laçkalaşacağından dolayı uygun bi mod ark.ımın kapatmasını rica ederim.Saygılarla

İster beğenin ister beğenmeyin arkadaş paylaşmak istemiş olumsuz tavrınızı kendinize saklayın olumsuz düşüncelerinizi demiyorum tavrınızı

Burdan devam ederiz

Geri