Türkçemizi Koruyalım...!! [Lütfen bir bakın]

~^~[Kraliçe]~^~

New member
Reaction score
0
Sevgili hackhellciler,

Biliyorsunuz ki ülkemizdeki çoğu insan okuma-yazma bilmiyor.Bunları aşmak için okullar,kurslar açılıyor fakat şu an bu eksiğimiz hala tamamlanamadı.Yinede çabalarımız devam ediyor.Ben şunu düşündüm burda birsürü üyemiz var.Çoğuda okuma-yazma biliyor fakat yazarken bilmem fark ettiniz mi ama bir sürü hata yapılıyor.. Mesela v yerine w kullanılıyor.Aslında bunun nedeni chat yaparken kısaltmalardan yararlanmamız.Fakat böyle devam edersek ilerde Türkçe diye bir dil kalmayacak.Elimizden geldiğince bunlara dikkat etmeliyiz,hep Türkçe karakter kullanmaya dikkat edelim ve diğer dillerin bizim dilimizi işgal etmesine izin vermeyelim.Umarım hepiniz bana bu konuda yardımcı olursunuz.

Şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla,

İyi Forumlar....:)

Yorumlarını eksik etmeyin Arkadaşlar =)

Sssss

Gerçekten çok Güzel Bi Konuya Değinmişsin Kardeş. Herzaman Destekçinim Kutluyorum Seni!!!:(

arkadaşım keşke dilimizi düzgün kullanmayı başarabilsek.sanırım internet ortamı en azından bir başlangıç olabilir.bu duyarlılığı ekranlardaki,radyolardaki hatta okullarda eğitim veren insanlar da gösterebilse.bu özenti ile bu gidişle gerçekten güzel dilimizden eser kalmayacak.umarım herkes yakında bu durumun farkına varabilir:eek: bende senin arkandayım.

Geri